Sabırla Bebeğini Bekleyenler

inşallahh kendiliğinden olur hayırlı zamanda hayırlısıyla
evet insan işin içine girmeden duymadan bilmiyor hiç ne neymiş diye
aslında bencede bayanların az çok evdeki doktor olması lasım eş iiçin çocuk için bilgili olmak güzel bu konuda
sorma yaaa neymiş neymiş diye merak ettim o çıktı

Maşallah tatlım bugün yine çok neşelisin Allah bozmasın,çalışmalar neşeni yerine getirmiş bak,

Efsunum ben biraz namaz için ayrılacağım burda olursan gevezelik ederiz yine

Maşallah tatlım bugün yine çok neşelisin Allah bozmasın,çalışmalar neşeni yerine getirmiş bak,

evet yaaaa Allah razı olsun kocişimden bu ara iyiyiz sorunları çözdük azcık 4-5 gündür moralim çokkk iiii
eşimle ii olunca dünyalar benim oluyo mutluluk huzur kaynagım o
dün gece yine güzel güzel konustuk

hatresimmmmm benimde çamaşır makinem bitti canım onları çıkarım asim
bide namazımı kilim gelcem bende inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Maşallah hep böyle olun emi...
hatresimmmmm benimde çamaşır makinem bitti canım onları çıkarım asim

bide namazımı kilim gelcem bende inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kimse delmediiiii bende didiyorum artıkım kısslayyyy bayyy baayyyy

Efsunum canım namazı kıldım baktım ben de yine bir helaklık , pc yi de Rana kapınca öyle uyuyakalmışım ancak geldim şimdi de sen ve diğer kızlar yoksunuz

hayırlı akşamlar hanımlar tam ezan saati laptopu açmıyım açmıyım dedim yine dayanamadımherkes nasıl...

günaydın canım nasılsın
saol cnm iyiyimmm

efsun cnm rabbim verdikten sonra yumurtlama dönemi sık ilişki sabaha kadar ayakları kaldırıp yıkanmadan yatma inan bana boşşş.

hatrescim nasılsınn kaçıncı günün

Karıncaların sesini duyan Rabbim
Elbette; Gönüllerin feryadını da
duyar...

Maşallah hep böyle olun emi...

Efsunum canım namazı kıldım baktım ben de yine bir helaklık , pc yi de Rana kapınca öyle uyuyakalmışım ancak geldim şimdi de sen ve diğer kızlar yoksunuz

amiinnn inşşallahhhhhhh canımmm
bende diyorum hatresim gelemedi ama olsun yaa sen ii olda gerisi önemli değil bende oyun oynadım biraz sonra çıktım

çok haklısın maonyamda işte bi ümit denemedim demiyorum en azından sonrasını Rabbimin iznine bırakıyorum hayırlısı diyorum bende

yazdıgın sözde süper canımmmmm

yamuk yumuk pasta
malzemeler
1,5 su bar.şeker
1 margarin(oda ısısında)
1 çay bar.sıvı yağ
1 çay bar.yoğurt
2 yumurta
1 su bardağı kuru üzüm
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
ceviz,fındık,un

yapılışı
tüm malzemeleri karıştırıyorsun kulak memesinden ççok daha yumuşak bir hamur oluyor ben fındık ve cevizi iri parçalar halinde bolca koyuyorum daha güzel oluyor sonra yağlanmış tepsiye hamurdan istenen ölçüde alınıp atılıyor şekil verilmiyor sonra fırında pişiyor ama ben çok seviyorum bunu ya mükemmel tadı var

aklıma geldikçe okuyorum canım
gerçi bu aralar adetim bitmedi ki okuyim

olsun canım sen yinede dua oku içinden

huuuuuuuuuuuuu prensessssss

hepinize iyi geceler kızlar bu aralar gelemedım mısafır geelen gıden onlardan sonrada umutun uyku duzenıne alıstırmaya calısırken ayrı kaldık..

fakat sızlere bı mujdeyle geldım

kızım olacakmıs bugün öğrendım ve cok sevındım allah kalbıme göre verdı dıyebılırım

rabbıme bınlerce kez sukurler olsun darısı tum evlat SAHIBI OLMAK ISYENLERE INSALLAH BENDE TEYZE OLMAK İSTİYORUM

kız ısımlerı konusunda fıkırlerınızı beklıyorum cunku hep erkek ısmı bulmustum

hatresım canım ınsallah hamış olur ranıse kardes getırırsın
prensesım dış buydayınız cok guzel olmus musab pasada ayrı bı yakısıklıymıs masallah
saracım tatıl bıttı ıse devam galıba
maonyam nasılsın sal modellerın cok guzel ellerıne saglık
yetercım canım benım rabbım en kısa zamanda dogal yoldan nasip eder ınsallah bu yasadıklarını unutursun
efsuncum canım nasılsın calısmalara tam gaz devam:))
nazemır ve daglarkızı sızlerde ıyısınızdır umarım...

çok svindim canım
benim de oğlumdan sonra kızım olsun isterim

sağol canım

gözünaydın edacımmmm Rabbim bide sağlıkca kucagına aldıgının haberini vermeyi nasip eder inşşallahhh
umuta göre kız ismi suan aklımda bişey yok gelmedi hemennn ama olursa yazarım canımmmm

inş canım
nasılsın efsuncum?

valla nasılım bende bilmiyrm bi akşam mutlu bi akşam mutsuz bende anlamıyrm artık kendimi
iyice kafayı yedim anlican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…