- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Boşver kendiliğinden hamile kal da bilmesen de olur. ben de bilmezdim ama işin içine girince uzman doktor gibi olduk nerdeyse, arkadaşım bana hep, kız evdeki doktor gibisin, der durur
Batı ben de öğreneli çok olmadı, beklenmeyen adet tarihiymiş tatlım
inşallahh kendiliğinden olur hayırlı zamanda hayırlısıyla
evet insan işin içine girmeden duymadan bilmiyor hiç ne neymiş diye
aslında bencede bayanların az çok evdeki doktor olması lasım eş iiçin çocuk için bilgili olmak güzel bu konuda
sorma yaaa neymiş neymiş diye merak ettim o çıktı
Maşallah tatlım bugün yine çok neşelisin Allah bozmasın,çalışmalar neşeni yerine getirmiş bak,
Efsunum ben biraz namaz için ayrılacağım burda olursan gevezelik ederiz yine
evet yaaaa Allah razı olsun kocişimden bu ara iyiyiz sorunları çözdük azcık 4-5 gündür moralim çokkk iiii
eşimle ii olunca dünyalar benim oluyo mutluluk huzur kaynagım o
dün gece yine güzel güzel konustuk
hatresimmmmm benimde çamaşır makinem bitti canım onları çıkarım asim
bide namazımı kilim gelcem bende inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
kimsecikler yok
kimse delmediiiii bende didiyorum artıkım kısslayyyy bayyy baayyyy
saol cnm iyiyimmmgünaydın canım nasılsın
eşim benden önce razı çalışmaya zaten doktor olaylarından dolayı bu ay pek olmadı çalışma haftasında o yüzden regl bekliyorum ben
eşim de unutmuş diyor çalışalımdedim doktor haftasındaykendi çalışma vaktimiz bu ay geçti olsun devam edelim yine belkim olur diyo
suanlık sıkıntı yok zaten inşşallah normal yolla olur kii daha 1.5 yıldır evliyim sizlere bakarak ohooo daha çok yolun var efsun nasılsa diyorum kendime
olmuyo diye kafama takmak istemiyorum şimdiden Rabbimin ol demesi lasım
inşşşallahhhhh canım inşşallahhh ama sen dikkate et hep nolurr
canım transferi oldun yaa şimdi sonuç ne zmn belli olacak 2 hafta sonra mı
su neden içiriyorlar kii yumoşları yerleştirmek için mii kiii
Maşallah hep böyle olun emi...
Efsunum canım namazı kıldım baktım ben de yine bir helaklık , pc yi de Rana kapınca öyle uyuyakalmışım ancak geldim şimdi de sen ve diğer kızlar yoksunuz
saol cnm iyiyimmm
efsun cnm rabbim verdikten sonra yumurtlama dönemi sık ilişki sabaha kadar ayakları kaldırıp yıkanmadan yatma inan bana boşşş.
hatrescim nasılsınn kaçıncı günün
Karıncaların sesini duyan Rabbim
Elbette; Gönüllerin feryadını da
duyar...
yamuk yumuk pastahayırlı olsun canım dondurulmuş olsaydı iyiydi ama olmaamsıda sorun değil inşallah bu bebeklerin tutar bide baktın ikiz olmuş oooh ne güzel olur bak sabah sabah allah mı söyletti ne ikizlerin olucak hatresim inşallah
tatlım diş buğdayı resimlerinde varya üzümlü gibi duruyo hani onun tarifini istemiştim
sende iyiki varsın canımmmm
Rabbim inşşallahhhh bebişini kucağına almayı nasip eder hatresim hayırlı uğurlu olsun yumoşların inşşallahhh
bencede eşin haklı bu ara dikkat et biraz kendine canım bol bol dinlen nolurrr deyzeee olmak istiyorummmmmmmm
günaydınnnn prensesimmmm çok geçmiş olsun musabı oku bence canım sen nazar mı değiyor oğluşa ne
günaydınnnn maonyaaaammmm nasılsın canımmmmm
yamuk yumuk pasta
malzemeler
1,5 su bar.şeker
1 margarin(oda ısısında)
1 çay bar.sıvı yağ
1 çay bar.yoğurt
2 yumurta
1 su bardağı kuru üzüm
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
ceviz,fındık,un
yapılışı
tüm malzemeleri karıştırıyorsun kulak memesinden ççok daha yumuşak bir hamur oluyor ben fındık ve cevizi iri parçalar halinde bolca koyuyorum daha güzel oluyor sonra yağlanmış tepsiye hamurdan istenen ölçüde alınıp atılıyor şekil verilmiyor sonra fırında pişiyor ama ben çok seviyorum bunu ya mükemmel tadı var
aklıma geldikçe okuyorum canım
gerçi bu aralar adetim bitmedi ki okuyim
kızlar huuuu
olsun canım sen yinede dua oku içinden
huuuuuuuuuuuuu prensessssss
hepinize iyi geceler kızlar bu aralar gelemedım mısafır geelen gıden onlardan sonrada umutun uyku duzenıne alıstırmaya calısırken ayrı kaldık..
fakat sızlere bı mujdeyle geldım
kızım olacakmıs bugün öğrendım ve cok sevındım allah kalbıme göre verdı dıyebılırım
rabbıme bınlerce kez sukurler olsun darısı tum evlat SAHIBI OLMAK ISYENLERE INSALLAH BENDE TEYZE OLMAK İSTİYORUM
kız ısımlerı konusunda fıkırlerınızı beklıyorum cunku hep erkek ısmı bulmustum
hatresım canım ınsallah hamış olur ranıse kardes getırırsın
prensesım dış buydayınız cok guzel olmus musab pasada ayrı bı yakısıklıymıs masallah
saracım tatıl bıttı ıse devam galıba
maonyam nasılsın sal modellerın cok guzel ellerıne saglık
yetercım canım benım rabbım en kısa zamanda dogal yoldan nasip eder ınsallah bu yasadıklarını unutursun
efsuncum canım nasılsın calısmalara tam gaz devam:))
nazemır ve daglarkızı sızlerde ıyısınızdır umarım...
hepinize iyi geceler kızlar bu aralar gelemedım mısafır geelen gıden onlardan sonrada umutun uyku duzenıne alıstırmaya calısırken ayrı kaldık..
fakat sızlere bı mujdeyle geldım
kızım olacakmıs bugün öğrendım ve cok sevındım allah kalbıme göre verdı dıyebılırım
rabbıme bınlerce kez sukurler olsun darısı tum evlat SAHIBI OLMAK ISYENLERE INSALLAH BENDE TEYZE OLMAK İSTİYORUM
kız ısımlerı konusunda fıkırlerınızı beklıyorum cunku hep erkek ısmı bulmustum
hatresım canım ınsallah hamış olur ranıse kardes getırırsın
prensesım dış buydayınız cok guzel olmus musab pasada ayrı bı yakısıklıymıs masallah
saracım tatıl bıttı ıse devam galıba
maonyam nasılsın sal modellerın cok guzel ellerıne saglık
yetercım canım benım rabbım en kısa zamanda dogal yoldan nasip eder ınsallah bu yasadıklarını unutursun
efsuncum canım nasılsın calısmalara tam gaz devam:))
nazemır ve daglarkızı sızlerde ıyısınızdır umarım...
inş canım
nasılsın efsuncum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?