hepinize iyi geceler kızlar bu aralar gelemedım mısafır geelen gıden onlardan sonrada umutun uyku duzenıne alıstırmaya calısırken ayrı kaldık..
fakat sızlere bı mujdeyle geldım
kızım olacakmıs bugün öğrendım ve cok sevındım allah kalbıme göre verdı dıyebılırım
rabbıme bınlerce kez sukurler olsun darısı tum evlat SAHIBI OLMAK ISYENLERE INSALLAH BENDE TEYZE OLMAK İSTİYORUM
kız ısımlerı konusunda fıkırlerınızı beklıyorum cunku hep erkek ısmı bulmustum
hatresım canım ınsallah hamış olur ranıse kardes getırırsın
prensesım dış buydayınız cok guzel olmus musab pasada ayrı bı yakısıklıymıs masallah
saracım tatıl bıttı ıse devam galıba
maonyam nasılsın sal modellerın cok guzel ellerıne saglık
yetercım canım benım rabbım en kısa zamanda dogal yoldan nasip eder ınsallah bu yasadıklarını unutursun
efsuncum canım nasılsın calısmalara tam gaz devam:))
nazemır ve daglarkızı sızlerde ıyısınızdır umarım...
sende beni unutmuşsun...mushab hastaymış geçmiş olsun..dişide çıkmış onada hayırlı olsun...sara herkesi sormuşsun bir benim adım yok
men sana tüstüm
hayırlısı olsun yetercim üzülme diyecem ama insan üzülüyor elde değil...inşallah olacak tatlım..kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
dualarımız seninle hatrescim...sonucu yaz canım...Kızlar hepinize günaydın, Prensesim Musabın diş hediği harika olmuş Musab' a da MAŞALLAH annesi,Allah bağışlasın.Amma da becerikli hatunmuşsun ama onu da söylemeden geçmeyeyim,pastalarınıza kızımla birlikte bayıldık,Anneeeeeeeeeeeeee banaaaaaaaaaa,dedi durdu Rana
Kızlar ben dün transferimi oldum geldim, artık bundan sonra beklemeye geçtik,hayırlısıyla versin Rabbim inşallah bana da sizlere de...Aldığım ilaçlar beni çok kötü yapmaya başladı. Bağırsaklarım iflas edecek nerdeyse. Eşim de ayrı bir bunaltıp duruyor beni, çocuğu kucaklama onu yapma bunu yapmaRana da kucağıma gelmek istiyor hep, çocuklu daha zor olmaya başladı böyle.Stresten birbirimizi yiyip duruyoruz ,düşünün transferin daha ilk gününden böyle.
Hepinizi öpüyorum, Allaha emanet olun dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden inşallah.
Saol tuğbacım ya..valla zor hareket ediyorum tatlım ya...korse iyi fikir aslında hiç kullanmadım ama..şuan birde üstüne adet oldum.hepsi bir araya geldi...leylacım geçmiş olsunn.bemimde belimde fıtık var soğuk hiç gelmio yünlü bel korselerinden sende alsana çok rahat ediyorum ben onla.Eki Görüntüle 648217
resmini yükledim senin için ama benimki bunun gibi çıt çıtlı değil bacaklarımdan giyiyorum karnımı sıkmıoda adet olurken bile adet sancısını azaltıo
metukada hiç gelmiooooozeloş hala gelmemiş topice...annesinden dönmedimi yoksa yine internetimi gitti bu kızın ya....
Kardelende yok ortalarda...kız kardelen gel sağlığından haber ver ya..merak ediyoruz tızım...
Nehir vardı ondanda haber yok hiç gelmiyor umarım iyidir ya...arada aklıma geliyor merak ediyorum...
Saol tuğbacım ya..valla zor hareket ediyorum tatlım ya...korse iyi fikir aslında hiç kullanmadım ama..şuan birde üstüne adet oldum.hepsi bir araya geldi...sen nasılsın?
saol cnm iyiyimmm
efsun cnm rabbim verdikten sonra yumurtlama dönemi sık ilişki sabaha kadar ayakları kaldırıp yıkanmadan yatma inan bana boşşş.
hatrescim nasılsınn kaçıncı günün
Karıncaların sesini duyan Rabbim
Elbette; Gönüllerin feryadını da
duyar...
amiinnn inşşallahhhhhhh canımmm
bende diyorum hatresim gelemedi ama olsun yaa sen ii olda gerisi önemli değil bende oyun oynadım biraz sonra çıktım
çok haklısın maonyamda işte bi ümit denemedim demiyorum en azından sonrasını Rabbimin iznine bırakıyorum hayırlısı diyorum bende
yazdıgın sözde süper canımmmmm
hepinize iyi geceler kızlar bu aralar gelemedım mısafır geelen gıden onlardan sonrada umutun uyku duzenıne alıstırmaya calısırken ayrı kaldık..
fakat sızlere bı mujdeyle geldım
kızım olacakmıs bugün öğrendım ve cok sevındım allah kalbıme göre verdı dıyebılırım
rabbıme bınlerce kez sukurler olsun darısı tum evlat SAHIBI OLMAK ISYENLERE INSALLAH BENDE TEYZE OLMAK İSTİYORUM
kız ısımlerı konusunda fıkırlerınızı beklıyorum cunku hep erkek ısmı bulmustum
hatresım canım ınsallah hamış olur ranıse kardes getırırsın
prensesım dış buydayınız cok guzel olmus musab pasada ayrı bı yakısıklıymıs masallah
saracım tatıl bıttı ıse devam galıba
maonyam nasılsın sal modellerın cok guzel ellerıne saglık
yetercım canım benım rabbım en kısa zamanda dogal yoldan nasip eder ınsallah bu yasadıklarını unutursun
efsuncum canım nasılsın calısmalara tam gaz devam:))
nazemır ve daglarkızı sızlerde ıyısınızdır umarım...
sende beni unutmuşsun...mushab hastaymış geçmiş olsun..dişide çıkmış onada hayırlı olsun...
hayırlısı olsun yetercim üzülme diyecem ama insan üzülüyor elde değil...inşallah olacak tatlım..
dualarımız seninle hatrescim...sonucu yaz canım...
kaç gündür rahatsızım ya..belim tutuldu valla hareket edemiyorum...uykusuzluk bir yandan..iş yoğun raporda alamadım...
EDA33 SANADA HAYIRLI OLSUN YENİ BEBEĞİN..SEN HATIRLAYIP BENİ SORMAMIŞSIN AMA BEN SENİ SORUYORUM...ÇÜNKÜ HEPİNİZİ UMURSUYORUM ARADA BENİ UMURSAMAYANLAR OLSADA...
SARAAAAAAACIMMMMMMM NERELERDESİN SENİDE ÖZLEDİM YA...SENİNDE İŞLER YOĞUN SANIRIM TATLIM..
EDA canım gözünaydın ne güzel bir kız bir oğlan sağlıkla sıhhatle inşallah canım.
HATRES canım hayırlı olsun rabbim gönlünün muradını versin
YETER canım çok üzüldüm inanki biliyorum hiç bir teselli sözcüğü acını hafifletmez ama Allahım çok büyük
mucizelerinde neler gizli umudu yitirmemek gerekiyor Allahım beterinden esirgesin, doğal yoldan versin inşallah amin.
Leyla canım çok geçmiş olsun dişinizde hayırlı olsun
Efsun çok özledim seni kendine iyi bak
Saraaseninlede sohbet etmeyi özledim canım...
diğer arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım
hatrescim o model çok kolay.2li örmüyosun hep aynı şekilde örüyosunn ama o sanki 2li örülmüş gibi çıkıyor.ben nakıştan örgüden dantelden hiç anlamam ama bu şlediğim modeller çok kolay.şimdi bide ebruli iple örüyorum bitince onunda fotosunu can sıkıntısından örüyorum yoksa şal kullanmam hiç
sende beni unutmuşsun...mushab hastaymış geçmiş olsun..dişide çıkmış onada hayırlı olsun...
hayırlısı olsun yetercim üzülme diyecem ama insan üzülüyor elde değil...inşallah olacak tatlım..
dualarımız seninle hatrescim...sonucu yaz canım...
kaç gündür rahatsızım ya..belim tutuldu valla hareket edemiyorum...uykusuzluk bir yandan..iş yoğun raporda alamadım...
EDA33 SANADA HAYIRLI OLSUN YENİ BEBEĞİN..SEN HATIRLAYIP BENİ SORMAMIŞSIN AMA BEN SENİ SORUYORUM...ÇÜNKÜ HEPİNİZİ UMURSUYORUM ARADA BENİ UMURSAMAYANLAR OLSADA...
SARAAAAAAACIMMMMMMM NERELERDESİN SENİDE ÖZLEDİM YA...SENİNDE İŞLER YOĞUN SANIRIM TATLIM..
Canım bugün 4.gün...Canım şalların güzel olmuşlar bir türlü kısmet olmamıştı söylemek.Yanlış hatırlamıyorsam gri renkli olan vardı , ben o modeli çok beğenirim, yapmak istedim nasip olmadı arkalı önlü yapılıyordu galiba.
Şimdi ancak uyuyorum ya , yat yat yat psikolojim bozulmasa iyi, beni yalnız bırakmayın , zaten ailemden ayrı olmak her zaman bana kendini hatırlatan canımı sıkan en gıcık şey.
Canım hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah.Amin canım bakalım inşallah kızıma kardeş doğurabilirim..
Aynen , hem de kaç kez geri götürüp alın diyesim oluyor.
Sağol Leylacım...Sen nerelerdesin ya hu:20
Acaba bilemediğimiz başka bir sıkıntın mı var da artık gelmez oldun?
EDA canım gözünaydın ne güzel bir kız bir oğlan sağlıkla sıhhatle inşallah canım.
HATRES canım hayırlı olsun rabbim gönlünün muradını versin
YETER canım çok üzüldüm inanki biliyorum hiç bir teselli sözcüğü acını hafifletmez ama Allahım çok büyük
mucizelerinde neler gizli umudu yitirmemek gerekiyor Allahım beterinden esirgesin, doğal yoldan versin inşallah amin.
Leyla canım çok geçmiş olsun dişinizde hayırlı olsun
Efsun çok özledim seni kendine iyi bak
Saraaseninlede sohbet etmeyi özledim canım...
diğer arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım
leylacim canim cok saol inan o kadar umarim kimseyi unutmadim desemde unutmusum yoksa nie yazmayayim canim sen nasilsin belin agriyomus gecmis olsun busecik nasillar?
sevinc canim tesekkur ederim darisi basina olsun insallah allah seninde oglusuna sag salim bir kiz kardes nasip etsin
Eki Görüntüle 647902
hoşbuldum canım ama çıkmam lazım
eşim evde bi bakayım demiştim
yarın inşallah daha rahat görüşürüz
iyi geceler çok öpüyorum
inş bende tekrar gebe kalırsam yine devam edicme onu örüp bitirim derken dert düşünmeye vaktin olmuyor
ben evde olunca kimse olmuyor topikte.
sara ana(herşeyi sana soruyorum ya) bugün bulgurlu sarma yapmak istiyorum.buzlukta yaprağım var.bidefa suya batırıp buzluğa koydum tekrar haşlamama gerek varmııııı??
inş bende tekrar gebe kalırsam yine devam edicme onu örüp bitirim derken dert düşünmeye vaktin olmuyor
ben evde olunca kimse olmuyor topikte.
sara ana(herşeyi sana soruyorum ya) bugün bulgurlu sarma yapmak istiyorum.buzlukta yaprağım var.bidefa suya batırıp buzluğa koydum tekrar haşlamama gerek varmııııı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?