Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aa ne güzel cnmmm kızın olacakmış demekkkkkkkk

teşekkür ederim iyiyimm tatlım.

sara herkesi sormuşsun bir benim adım yok
men sana tüstüm
sende beni unutmuşsun...mushab hastaymış geçmiş olsun..dişide çıkmış onada hayırlı olsun...
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
hayırlısı olsun yetercim üzülme diyecem ama insan üzülüyor elde değil...inşallah olacak tatlım..
dualarımız seninle hatrescim...sonucu yaz canım...

kaç gündür rahatsızım ya..belim tutuldu valla hareket edemiyorum...uykusuzluk bir yandan..iş yoğun raporda alamadım...

EDA33 SANADA HAYIRLI OLSUN YENİ BEBEĞİN..SEN HATIRLAYIP BENİ SORMAMIŞSIN AMA BEN SENİ SORUYORUM...ÇÜNKÜ HEPİNİZİ UMURSUYORUM ARADA BENİ UMURSAMAYANLAR OLSADA...

SARAAAAAAACIMMMMMMM NERELERDESİN SENİDE ÖZLEDİM YA...SENİNDE İŞLER YOĞUN SANIRIM TATLIM..

leylacım geçmiş olsunn.bemimde belimde fıtık var soğuk hiç gelmio yünlü bel korselerinden sende alsana çok rahat ediyorum ben onla.

resmini yükledim senin için ama benimki bunun gibi çıt çıtlı değil bacaklarımdan giyiyorum karnımı sıkmıoda adet olurken bile adet sancısını azaltıo

zeloş hala gelmemiş topice...annesinden dönmedimi yoksa yine internetimi gitti bu kızın ya....
Kardelende yok ortalarda...kız kardelen gel sağlığından haber ver ya..merak ediyoruz tızım...
Nehir vardı ondanda haber yok hiç gelmiyor umarım iyidir ya...arada aklıma geliyor merak ediyorum...

Saol tuğbacım ya..valla zor hareket ediyorum tatlım ya...korse iyi fikir aslında hiç kullanmadım ama..şuan birde üstüne adet oldum.hepsi bir araya geldi...sen nasılsın?

metukada hiç gelmiooooo

Saol tuğbacım ya..valla zor hareket ediyorum tatlım ya...korse iyi fikir aslında hiç kullanmadım ama..şuan birde üstüne adet oldum.hepsi bir araya geldi...sen nasılsın?

çok 3 4 tl bişey tavsisye ederim

Canım bugün 4.gün...Canım şalların güzel olmuşlar bir türlü kısmet olmamıştı söylemek.Yanlış hatırlamıyorsam gri renkli olan vardı , ben o modeli çok beğenirim, yapmak istedim nasip olmadı arkalı önlü yapılıyordu galiba.

Şimdi ancak uyuyorum ya , yat yat yat psikolojim bozulmasa iyi, beni yalnız bırakmayın , zaten ailemden ayrı olmak her zaman bana kendini hatırlatan canımı sıkan en gıcık şey.

Canım hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah.Amin canım bakalım inşallah kızıma kardeş doğurabilirim..

Aynen , hem de kaç kez geri götürüp alın diyesim oluyor.

Sağol Leylacım...Sen nerelerdesin ya hu:20
Acaba bilemediğimiz başka bir sıkıntın mı var da artık gelmez oldun?

Son düzenleme:
EDA canım gözünaydın ne güzel bir kız bir oğlan sağlıkla sıhhatle inşallah canım.
HATRES canım hayırlı olsun rabbim gönlünün muradını versin
YETER canım çok üzüldüm inanki biliyorum hiç bir teselli sözcüğü acını hafifletmez ama Allahım çok büyük
mucizelerinde neler gizli umudu yitirmemek gerekiyor Allahım beterinden esirgesin, doğal yoldan versin inşallah amin.
Leyla canım çok geçmiş olsun dişinizde hayırlı olsun
Efsun çok özledim seni kendine iyi bak
Saraa seninlede sohbet etmeyi özledim canım...
diğer arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım

leylacim canim cok saol inan o kadar umarim kimseyi unutmadim desemde unutmusum yoksa nie yazmayayim canim sen nasilsin belin agriyomus gecmis olsun busecik nasillar?

sevinc canim tesekkur ederim darisi basina olsun insallah allah seninde oglusuna sag salim bir kiz kardes nasip etsin

Son düzenleme:
hatrescim o model çok kolay.2li örmüyosun hep aynı şekilde örüyosunn ama o sanki 2li örülmüş gibi çıkıyor.ben nakıştan örgüden dantelden hiç anlamam ama bu şlediğim modeller çok kolay.şimdi bide ebruli iple örüyorum bitince onunda fotosunu can sıkıntısından örüyorum yoksa şal kullanmam hiç

Sevinç canım Allah razı olsun, amin inşallah, Rabbim hepimizin muradını hayırlısıyla versin inşallah.Dün senin topicte bir dua vardı o duanıza ben de iştirak ettim, Allah hepimize hayırlısıyla tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin.Sen de iyisin umarım.

Valla Maonyam ben de birinde görmüştüm model istemiştim bana öyle demişti,yoksa ben mi yanlış modeli söyledim acaba?Hangi sayfadaydı acaba resimler, bulsam tekrar bakar söylerdim. Olsun can sıkıntısından bile olsa el emeği göz nuru bir başkadır canım ya. Hediye götürürsün birilerine bayılırlar bence.

inş bende tekrar gebe kalırsam yine devam edicme onu örüp bitirim derken dert düşünmeye vaktin olmuyor

ben evde olunca kimse olmuyor topikte.

sara ana (herşeyi sana soruyorum ya) bugün bulgurlu sarma yapmak istiyorum.buzlukta yaprağım var.bidefa suya batırıp buzluğa koydum tekrar haşlamama gerek varmııııı??

leyloşum ister inan ister inanma bugün sabah aklıma geldin epey oldu topiğe gelmiyo bizi unuttu oda dedim bak kalp kelbe karşıymış gelmişsin karşılaşamadık ama olsun iyi olduğunu bilmekde güzel belin ağrıyomuş geçmiş olsun canım buse nasıl onu öp benim yerime

ben bu aralar çok yoğunum işler çok yoğun evde de yapılacak bir sürü iş var ama bende de bi halsizlik var alerjiler bu ara yine çok zorluyo beni ne zaman geçecek bilmem

müsait olduğunda gelde doya doya sohbet edelim ama akşamlar gel gündüzler ben çok fazla topiğe gelemem bu ara

hatresim canım menim hiç belirti varmı ne zaman test günün inşallah ranişe kardeş gelir canım dualarımız seninle

sevincim canım menim inanki bende seni özledim bazen başağın topiğine bakıyorum senin için ordada yoksun bu arada başakta gelmiş onuda özlemiştim
daha sık gelsene sevinçcim ya eski arkadaşları kaybetmek istemiyorum

edacım gözün aydın kızın olacakmış geçen günde yazacaktım ama o kadar yorgundumki sadece okuyup beğenip çıktım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım menim

benim buna çok ihtiyacım var ama nasıl yapacam bilmiyorum

efsun prenses sara şuan ışıkları yananlar, iyi geceler sizlere

Eki Görüntüle 647900

ama ben bunu yerim yaaaaa gözlerdeki hınzırlığa bakarmısın

Eki Görüntüle 647902

hoşbuldum canım ama çıkmam lazım
eşim evde bi bakayım demiştim
yarın inşallah daha rahat görüşürüz
iyi geceler çok öpüyorum

keşke inşallah başka ne diyim bütün güzellikler gelsin bizi ve sevdiklerimiz bulsun

inş bende tekrar gebe kalırsam yine devam edicme onu örüp bitirim derken dert düşünmeye vaktin olmuyor

İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla

sara ana (herşeyi sana soruyorum ya) bugün bulgurlu sarma yapmak istiyorum.buzlukta yaprağım var.bidefa suya batırıp buzluğa koydum tekrar haşlamama gerek varmııııı??

Tatlım biz burdayız da iki kelime yazıncaya kadar başka topicleye kaçıyorsun
Canım yapraklarını tekrar haşlamana gerek yok buzu çözülsün yeter.

tatlım bende el işini çok seviyorum fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum özelliklede yazma kenarlarına oya yapmayı seviyorum

canım ana de abla de teyze de ne dersen de farketmez

tatlım tekrar haşlamana gerek yok çaydanlıkta suyu kaynat yaprakları bi kaba koy kaynar suyuda üzerine al hemen çözülürler çözüldülermi tamamdır

kızlar iş yerinden bi arkadaşımız evleneli daha bir yıl omuyo ikiz bebekleri oldu ikisi erkek görseniz çok şekerler hafta sonu onları görmeye gidecem Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…