Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ama tatlım dedimya yemeğin çokluğuna göre değişir küçük bi tencere yemeğin pişmesiyle büyük bi tencerenin aynı olurmu bide ara ara kontrol ederse sanırım sorun olmaz

hatresim 10 dakkaya takıldım ama şu kadarını sölim pek bi hafiye gördüm seni

ama tatlım dedimya yemeğin çokluğuna göre değişir küçük bi tencere yemeğin pişmesiyle büyük bi tencerenin aynı olurmu bide ara ara kontrol ederse sanırım sorun olmaz

Tamam tızım annadık da ne dilini çıkayıyon,dur ben sana dösteririm
Heeeeeeeeeeeeeee sen ilk tanıştığımz zamanlar beni bu yağmura tutmuştun hatırladın demi
İntikamım acı olur işte bele
Burası başka ya sizlerle olmak düzellllllllllllllllllllll

İkindi namazııııııııııııııııııııııııııı , ben kaçar ama yine celirem inşallah tabi sarmaları da üstüne koyayım bari

metukada hiç gelmiooooo

çok 3 4 tl bişey tavsisye ederim
parası sorun değil tatlım kullanabilirmiyim diye düşündüm bir an...olmassa alırım..tavsiyen için saol tatlişim..
leylacımm iyi olmaya çalışıyorum.

sadece yoğunluk var canım...başka bişey yok yani...olsa söylerim merak etme...test günün ne zaman hatresim...
saol sevinçcim..diş bizim değil prensesin oğlunun çıkmış ama yinede saol tatlım...
farkındayım tatlım..sevdiğim için sitem yaptım sadece edoşum...öptüm canım...
saol saracım ya...gerçekten çok ağrıyor hareket edemez oldum tatlım..bu halde birde koşuşturma var valla..yoruluyorum canım...uyumaya bile vakit yok o derece yani...
canım geçiyor ilk günlerdeki gibi değilim dahada iyi olacağımmm inşşş leylam inşşş sağlıkla rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
amin yeterim...öptüm tatlım...dualarına yürekten katılıyorum canım benim..
Mesajım gelmedi mi Sara?
ne mesajıymış bu...beni merak ettiriyorsunuz akşam akşam..aynı mesajı bende istiyorum hadi bakalım hatres hanım..

Tatlım test günüm 14 mart.
Sana da geçmiş olsun Leyloşum, kendine dikkat emi, gel de artıkım senle de eskisi gibi yapalım gevezelik
Tamam hadi sana da gönderiyorum ama cevap vericen yoksa bozuşuruz

ben yazana kadar herkes gitmiş...

Yok yok bak ben geldim

hatresim sarammm

siz piştimi pişmedimi düşünürken ben çorba eşliğinde sarmamı yedimm biraz ekşi yapmışım üstünede 4 tane top şeklinde çikolatalar varya ondan yedimmmmmşuan vicdan azabı çekiyrm bu kadar yenirmi dieee

Rabbim dualarimizi kabul eylesin cnm cok saol

Kız bizsiz nasıl yedin o sarmaları
Afiyet olsun tatlım iyi etmişsin boşver can boğazdan gelir ama

keşke beraber yeme şansımız olsaaa size tüm marifetleirmi sergileirm

Antepliler çok becerikli olurmuş zaten Eminim güzel olmuştur. Ben de sarmalarımı pişirdim amanınnnn ne kaaaaaaa güzel olmuştu valla, bazen hiç denk gelmez yaptığım emeğe acırım ama bu kez çok süper olmuştu, kızımla beraber afiyetle yedik
Rana' da bi yedi ki çok sevindim valla yemek seçtiği için.

lahana sarmasına bayılırım cnm elleirne sağlık.buzluğa çiğdenmi koyuyorsun

sağol canım amin

kız seni unutur muyum hiç?
ne zamandır ben de gelemedim
2 gündür geliyorum
sen de bu aralar yoğunum demiştin
gelmeme sebebinin yoğunluk olduğunu düşünüyordum
çok alıngan olmuşsun kız
malum dönemden midir ki
geçmiş olsun canım

güÇlü olduğumdan değil saram mecbur olduğumdan leylammmmm sağol bebemmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…