Kız Sara Maonyanın kafasını karıştırmasak iyi, ben bi saat demişim sen yarım saat, kız diyecek Allah Allah bu ne ya
Ama dedim ya yaprakların sertliği ve yumuşaklığı bu süreyi azaltıp çoğaltabiliyor Maonyam buna dikkat eder umarım, yoksam sarmaların cılkı çıkarmış
ama tatlım dedimya yemeğin çokluğuna göre değişir küçük bi tencere yemeğin pişmesiyle büyük bi tencerenin aynı olurmubide ara ara kontrol ederse sanırım sorun olmaz
hatresim 10 dakkaya takıldım ama şu kadarını sölim pek bi hafiye gördüm seni
parası sorun değil tatlım kullanabilirmiyim diye düşündüm bir an...olmassa alırım..tavsiyen için saol tatlişim..metukada hiç gelmiooooo
çok 3 4 tl bişey tavsisye ederim
leylacımm iyi olmaya çalışıyorum.
sadece yoğunluk var canım...başka bişey yok yani...olsa söylerim merak etme...test günün ne zaman hatresim...Canım bugün 4.gün...Canım şalların güzel olmuşlar bir türlü kısmet olmamıştı söylemek.Yanlış hatırlamıyorsam gri renkli olan vardı , ben o modeli çok beğenirim, yapmak istedim nasip olmadı arkalı önlü yapılıyordu galiba.
Şimdi ancak uyuyorum ya , yat yat yat psikolojim bozulmasa iyi, beni yalnız bırakmayın , zaten ailemden ayrı olmak her zaman bana kendini hatırlatan canımı sıkan en gıcık şey.
Canım hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah.Amin canım bakalım inşallah kızıma kardeş doğurabilirim..
Aynen , hem de kaç kez geri götürüp alın diyesim oluyor.
Sağol Leylacım...Sen nerelerdesin ya hu:20
Acaba bilemediğimiz başka bir sıkıntın mı var da artık gelmez oldun?
saol sevinçcim..diş bizim değil prensesin oğlunun çıkmış ama yinede saol tatlım...EDA canım gözünaydın ne güzel bir kız bir oğlan sağlıkla sıhhatle inşallah canım.
HATRES canım hayırlı olsun rabbim gönlünün muradını versin
YETER canım çok üzüldüm inanki biliyorum hiç bir teselli sözcüğü acını hafifletmez ama Allahım çok büyük
mucizelerinde neler gizli umudu yitirmemek gerekiyor Allahım beterinden esirgesin, doğal yoldan versin inşallah amin.
Leyla canım çok geçmiş olsun dişinizde hayırlı olsun
Efsun çok özledim seni kendine iyi bak
Saraaseninlede sohbet etmeyi özledim canım...
diğer arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım
farkındayım tatlım..sevdiğim için sitem yaptım sadece edoşum...öptüm canım...leylacim canim cok saol inan o kadar umarim kimseyi unutmadim desemde unutmusum yoksa nie yazmayayim canim sen nasilsin belin agriyomus gecmis olsun busecik nasillar?
sevinc canim tesekkur ederim darisi basina olsun insallah allah seninde oglusuna sag salim bir kiz kardes nasip etsin
saol saracım ya...gerçekten çok ağrıyor hareket edemez oldum tatlım..bu halde birde koşuşturma var valla..yoruluyorum canım...uyumaya bile vakit yok o derece yani...leyloşum ister inan ister inanma bugün sabah aklıma geldin epey oldu topiğe gelmiyo bizi unuttu oda dedim bak kalp kelbe karşıymış gelmişsin karşılaşamadık ama olsun iyi olduğunu bilmekde güzel belin ağrıyomuş geçmiş olsun canım buse nasıl onu öp benim yerime
ben bu aralar çok yoğunum işler çok yoğun evde de yapılacak bir sürü iş var ama bende de bi halsizlik var alerjiler bu ara yine çok zorluyo beni ne zaman geçecek bilmem
müsait olduğunda gelde doya doya sohbet edelim ama akşamlar gel gündüzler ben çok fazla topiğe gelemem bu ara
hatresim canım menim hiç belirti varmı ne zaman test günün inşallah ranişe kardeş gelir canım dualarımız seninle
sevincim canım menim inanki bende seni özledim bazen başağın topiğine bakıyorum senin için ordada yoksun bu arada başakta gelmiş onuda özlemiştim
daha sık gelsene sevinçcim ya eski arkadaşları kaybetmek istemiyorum
edacım gözün aydın kızın olacakmış geçen günde yazacaktım ama o kadar yorgundumki sadece okuyup beğenip çıktım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım menim
amin yeterim...öptüm tatlım...dualarına yürekten katılıyorum canım benim..canım geçiyor ilk günlerdeki gibi değilim dahada iyi olacağımmm inşşş leylam inşşş sağlıkla rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
ne mesajıymış bu...beni merak ettiriyorsunuz akşam akşam..aynı mesajı bende istiyorum hadi bakalım hatres hanım..Mesajım gelmedi mi Sara?
Tatlım test günüm 14 mart.
parası sorun değil tatlım kullanabilirmiyim diye düşündüm bir an...olmassa alırım..tavsiyen için saol tatlişim..
sadece yoğunluk var canım...başka bişey yok yani...olsa söylerim merak etme...test günün ne zaman hatresim...
saol sevinçcim..diş bizim değil prensesin oğlunun çıkmış ama yinede saol tatlım...
farkındayım tatlım..sevdiğim için sitem yaptım sadece edoşum...öptüm canım...
saol saracım ya...gerçekten çok ağrıyor hareket edemez oldum tatlım..bu halde birde koşuşturma var valla..yoruluyorum canım...uyumaya bile vakit yok o derece yani...
amin yeterim...öptüm tatlım...dualarına yürekten katılıyorum canım benim..
ne mesajıymış bu...beni merak ettiriyorsunuz akşam akşam..aynı mesajı bende istiyorum hadi bakalım hatres hanım..
ben yazana kadar herkes gitmiş...
Sevinç canım Allah razı olsun, amin inşallah, Rabbim hepimizin muradını hayırlısıyla versin inşallah.Dün senin topicte bir dua vardı o duanıza ben de iştirak ettim, Allah hepimize hayırlısıyla tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin.Sen de iyisin umarım.
hatresim sarammm
siz piştimi pişmedimi düşünürken ben çorba eşliğinde sarmamı yedimm biraz ekşi yapmışım üstünede 4 tane top şeklinde çikolatalar varya ondan yedimmmmmşuan vicdan azabı çekiyrm bu kadar yenirmi dieee
Rabbim dualarimizi kabul eylesin cnm cok saol
Kız bizsiz nasıl yedin o sarmaları
Afiyet olsun tatlım iyi etmişsin boşver can boğazdan gelir ama
keşke beraber yeme şansımız olsaaa size tüm marifetleirmi sergileirm
sende beni unutmuşsun...mushab hastaymış geçmiş olsun..dişide çıkmış onada hayırlı olsun...
hayırlısı olsun yetercim üzülme diyecem ama insan üzülüyor elde değil...inşallah olacak tatlım..
dualarımız seninle hatrescim...sonucu yaz canım...
kaç gündür rahatsızım ya..belim tutuldu valla hareket edemiyorum...uykusuzluk bir yandan..iş yoğun raporda alamadım...
EDA33 SANADA HAYIRLI OLSUN YENİ BEBEĞİN..SEN HATIRLAYIP BENİ SORMAMIŞSIN AMA BEN SENİ SORUYORUM...ÇÜNKÜ HEPİNİZİ UMURSUYORUM ARADA BENİ UMURSAMAYANLAR OLSADA...
SARAAAAAAACIMMMMMMM NERELERDESİN SENİDE ÖZLEDİM YA...SENİNDE İŞLER YOĞUN SANIRIM TATLIM..
güÇlü olduğumdan değil saram mecbur olduğumdaniyi olmana sevindim canım sen güçlü kadınsın toparlarsın tabi kimin arkadaşısın
tatlım dolma sarma kaynadıktan sonra kısık ateşte yarım saatte pişer ama bu yemeğin çokluğuna göre değişir büyük bi tencereyse bi saatte pişer sen yarım saatten sonra ara ara kontrol et pişip pişmediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?