leyloşum ister inan ister inanma bugün sabah aklıma geldin epey oldu topiğe gelmiyo bizi unuttu oda dedim bak kalp kelbe karşıymış gelmişsin karşılaşamadık ama olsun iyi olduğunu bilmekde güzel belin ağrıyomuş geçmiş olsun canım buse nasıl onu öp benim yerime
ben bu aralar çok yoğunum işler çok yoğun evde de yapılacak bir sürü iş var ama bende de bi halsizlik var alerjiler bu ara yine çok zorluyo beni ne zaman geçecek bilmem
müsait olduğunda gelde doya doya sohbet edelim ama akşamlar gel gündüzler ben çok fazla topiğe gelemem bu ara
hatresim canım menim hiç belirti varmı ne zaman test günün inşallah ranişe kardeş gelir canım dualarımız seninle
sevincim canım menim inanki bende seni özledim bazen başağın topiğine bakıyorum senin için ordada yoksun bu arada başakta gelmiş onuda özlemiştim
daha sık gelsene sevinçcim ya eski arkadaşları kaybetmek istemiyorum
edacım gözün aydın kızın olacakmış geçen günde yazacaktım ama o kadar yorgundumki sadece okuyup beğenip çıktım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım menim
tatlım bende el işini çok seviyorum fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum özelliklede yazma kenarlarına oya yapmayı seviyorum
canım ana de abla de teyze de ne dersen de farketmez
tatlım tekrar haşlamana gerek yok çaydanlıkta suyu kaynat yaprakları bi kaba koy kaynar suyuda üzerine al hemen çözülürler çözüldülermi tamamdır
kızlar iş yerinden bi arkadaşımız evleneli daha bir yıl omuyo ikiz bebekleri oldu ikisi erkek görseniz çok şekerler hafta sonu onları görmeye gidecem Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
Tatlım bugün adet sancısı gibi sancılar olmaya başladı, halsizlik var,artık ilaçlardan mıdır bebeklerden mi en doğrusunu Allah bilir.Canım test tarihim 14 mart.Rana' yı da tuvalete götürüp getiriyorum ya bu aralar bu beni çok zorluyor bazen.Eşimden olmasaydı biraz daha erteleyecektim şu tuvalet işini. Kafamın etini yedi durdu, ha alıştırmadın ha alıştırmadın diyeŞimdi de bu halde zahmeti çeken ben. Ya bu herifler niye insanı bu denli sinir eder dururlar
Hııııııımmmmmmmm Saraaaaaaaa ben de ne oyalar yapmışımdır var ya. Bizim oralarda ne kıymetlidir onlar bilirsin, evlendiğim de eşimin tarafındakilere çeyizimden hediye olarak koymuştum ama onlara sıradan basit şeyler gibi gelmişti.Halbuki en değerli olanlarını seçmiştim özellikle, keşke de koymasaydım dedim.
Allah ana- babasına bağışlasın inşallah.Ne şirindirler şimdiAmin canım inşallah bizlerinde olur
hıııııııııııım hormonların tavan yapmış bakıyorumda enişteme sataşmalar falaninşallah bunlar hamileliktendir hatresim tuvalet eğitimine keşke bebek işinden sonra başlasaydınız ama olmuş bi kere bi öğrense sende rahat edersin
hatresim bi ara oyalarımızı paylaşalımmı hem değişik örnekler görmüş oluruz
bende kaygana ve görümceklere hediye getirmiştim ama kıymet bilen nerdeeeeee
amin canım
Canım artık bilemiyorum hormonlardan mıdır, stresten midir Rabbim hayreylesin inşallah. Rana' nın gebeliğinde sinir krizleri geçirdim nerdeyse. Eşim de alttan alacağı yerde daha çok tepemdeKaradeniz erkeği işte, onlarda her şeyi kadın yapar, her zaman alttan alması gereken kişi de yine tabi ki kadın. Aslında bizim toplumumuzun bakış açısıdır bu ama karadenizlililerde daha çok var bu.
Canım tuvalet işi bana kalsaydı daha vardı zamanı ama eşim koca karı gibi akıl hocası kesildi başıma her zamanki gibiŞimdi de gerçekten zorlanıyorum , akşamları işten geldiğinde sen ilgilen çişiyle diyorum, güya ilgileniyor çıkarıyor çocuğun çamaşırlarını gönderiyor tuvalete, gerisini bizim ufaklık halletsinmiş, neymiş kendisi böyle şeylerden nefret edermiş
Ya Saram ben sinirlenmek de haksız mıyım bacım ya?
Canım oya örneklerini paylaşırız tabiki ama ben en güzel oyalarımı iki kenarlı yazmalar olurdu ya önceleri hep onlara yapmıştım ,sonra da kullanmayınca anneme verdim. Ama bir ara kendi elimdekilere bakarım paylaşırım sana.Şimdiki aklım olsa büyük yazmalara ve dört kenara yapardım şimdi yapmak istiyorum ama çocuk olunca artık yapamıyorum.
haklısın canım hemde sonuna kaar ama ne yapacaksın işte erkek milleti ancak bu kadar yapıyo sende boşver stres yapma herşey oluruna bırak nasıl olsa sen sinir olsanda olmasanda herşey olacağına varıyo
oyalara gelince bende de var iki kenarlı oyalar kız hatresim istermisin senle ben hemşeri olalım
Valla canım menim hemşehri olmak isterdim ama sanırım değiliz tatlım. sen yanılmıyorsam güneydoğudan bir ildensin değil mi?
canlar mrhb nasılsınız bizim kontrolümüz vardı eşimle has gittik yeni geldik sayılır yorgunum
canlar mrhb nasılsınız bizim kontrolümüz vardı eşimle has gittik yeni geldik sayılır yorgunum
ıııh değil
sende beni unutmuşsun...mushab hastaymış geçmiş olsun..dişide çıkmış onada hayırlı olsun...
Hayırlısı olsun yetercim üzülme diyecem ama insan üzülüyor elde değil...inşallah olacak tatlım..
Dualarımız seninle hatrescim...sonucu yaz canım...
Kaç gündür rahatsızım ya..belim tutuldu valla hareket edemiyorum...uykusuzluk bir yandan..iş yoğun raporda alamadım...
[ı]eda33 [/ı]sanada hayırlı olsun yeni bebeğin..sen hatırlayıp beni sormamışsın ama ben seni soruyorum...çünkü hepinizi umursuyorum arada beni umursamayanlar olsada...
saraaaaaaacımmmmmmm nerelerdesin senide özledim ya...seninde işler yoğun sanırım tatlım..
yorgun olmanın dışında nasılsın seni merak ediyorum hep
Geçmiş olsun Yeterim hayırdır ne kontrolü:44:
Kız oralı değilsen yoksam hakkaten bizim ordan mısın yawww, bak kafamı karıştırdın şimci:44::44::44::44:
hatres sara
Sardım sarmalarımı bulgurlu.kaç dk pişecekler ortalama?
iyiyim saram toparladımmm çok şükürr artık önümüze bakacağız
hatres sara
Sardım sarmalarımı bulgurlu.kaç dk pişecekler ortalama?
Mesajım gelmedi mi Sara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?