Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Tatlım bugün adet sancısı gibi sancılar olmaya başladı, halsizlik var,artık ilaçlardan mıdır bebeklerden mi en doğrusunu Allah bilir.Canım test tarihim 14 mart.Rana' yı da tuvalete götürüp getiriyorum ya bu aralar bu beni çok zorluyor bazen.Eşimden olmasaydı biraz daha erteleyecektim şu tuvalet işini. Kafamın etini yedi durdu, ha alıştırmadın ha alıştırmadın diye Şimdi de bu halde zahmeti çeken ben. Ya bu herifler niye insanı bu denli sinir eder dururlar

Hııııııımmmmmmmm Saraaaaaaaa ben de ne oyalar yapmışımdır var ya. Bizim oralarda ne kıymetlidir onlar bilirsin, evlendiğim de eşimin tarafındakilere çeyizimden hediye olarak koymuştum ama onlara sıradan basit şeyler gibi gelmişti.Halbuki en değerli olanlarını seçmiştim özellikle, keşke de koymasaydım dedim.

kızlar iş yerinden bi arkadaşımız evleneli daha bir yıl omuyo ikiz bebekleri oldu ikisi erkek görseniz çok şekerler hafta sonu onları görmeye gidecem Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

Allah ana- babasına bağışlasın inşallah.Ne şirindirler şimdiAmin canım inşallah bizlerinde olur

hıııııııııııım hormonların tavan yapmış bakıyorumda enişteme sataşmalar falan inşallah bunlar hamileliktendir hatresim tuvalet eğitimine keşke bebek işinden sonra başlasaydınız ama olmuş bi kere bi öğrense sende rahat edersin

hatresim bi ara oyalarımızı paylaşalımmı hem değişik örnekler görmüş oluruz

bende kaygana ve görümceklere hediye getirmiştim ama kıymet bilen nerdeeeeee

Allah ana- babasına bağışlasın inşallah.Ne şirindirler şimdiAmin canım inşallah bizlerinde olur

amin canım

Canım artık bilemiyorum hormonlardan mıdır, stresten midir Rabbim hayreylesin inşallah. Rana' nın gebeliğinde sinir krizleri geçirdim nerdeyse. Eşim de alttan alacağı yerde daha çok tepemde Karadeniz erkeği işte, onlarda her şeyi kadın yapar, her zaman alttan alması gereken kişi de yine tabi ki kadın. Aslında bizim toplumumuzun bakış açısıdır bu ama karadenizlililerde daha çok var bu.
Canım tuvalet işi bana kalsaydı daha vardı zamanı ama eşim koca karı gibi akıl hocası kesildi başıma her zamanki gibi Şimdi de gerçekten zorlanıyorum , akşamları işten geldiğinde sen ilgilen çişiyle diyorum, güya ilgileniyor çıkarıyor çocuğun çamaşırlarını gönderiyor tuvalete, gerisini bizim ufaklık halletsinmiş, neymiş kendisi böyle şeylerden nefret edermiş
Ya Saram ben sinirlenmek de haksız mıyım bacım ya?

Canım oya örneklerini paylaşırız tabiki ama ben en güzel oyalarımı iki kenarlı yazmalar olurdu ya önceleri hep onlara yapmıştım ,sonra da kullanmayınca anneme verdim. Ama bir ara kendi elimdekilere bakarım paylaşırım sana.Şimdiki aklım olsa büyük yazmalara ve dört kenara yapardım şimdi yapmak istiyorum ama çocuk olunca artık yapamıyorum.

haklısın canım hemde sonuna kaar ama ne yapacaksın işte erkek milleti ancak bu kadar yapıyo sende boşver stres yapma herşey oluruna bırak nasıl olsa sen sinir olsanda olmasanda herşey olacağına varıyo
oyalara gelince bende de var iki kenarlı oyalar kız hatresim istermisin senle ben hemşeri olalım

Valla canım menim hemşehri olmak isterdim ama sanırım değiliz tatlım. sen yanılmıyorsam güneydoğudan bir ildensin değil mi?

canlar mrhb nasılsınız bizim kontrolümüz vardı eşimle has gittik yeni geldik sayılır yorgunum

canım geçiyor ilk günlerdeki gibi değilim dahada iyi olacağımmm inşşş leylam inşşş sağlıkla rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Geçmiş olsun Yeterim hayırdır ne kontrolü:44:

Kız oralı değilsen yoksam hakkaten bizim ordan mısın yawww, bak kafamı karıştırdın şimci:44::44::44::44:

CANIM EŞİMİN KONTROLLERİ HALA DEVAM EDİYOR (daha kaç yıl devam ecek onuda bilmiyorum ya)ONUN İÇİN GİTTİK

hatres sara

Sardım sarmalarımı bulgurlu.kaç dk pişecekler ortalama?

hatres sara

Canım üzerini örtecek kadar su koyduktan sonra kısık ateşte 1 saate yakın pişir. Arada durumunu kontrol et belki daha erken de pişebilir çünkü bazen sarmalar ya çok sert ya da yumuşak olabiliyor, ben de sarma sarmıştım önceden buzlukta çıkarmışım onu pişiricem akşama. Hem de lahana sarması

iyiyim saram toparladımmm çok şükürr artık önümüze bakacağız

iyi olmana sevindim canım sen güçlü kadınsın toparlarsın tabi kimin arkadaşısın

hatres sara

tatlım dolma sarma kaynadıktan sonra kısık ateşte yarım saatte pişer ama bu yemeğin çokluğuna göre değişir büyük bi tencereyse bi saatte pişer sen yarım saatten sonra ara ara kontrol et pişip pişmediğini

Kız Sara Maonyanın kafasını karıştırmasak iyi, ben bi saat demişim sen yarım saat, kız diyecek Allah Allah bu ne ya
Ama dedim ya yaprakların sertliği ve yumuşaklığı bu süreyi azaltıp çoğaltabiliyor Maonyam buna dikkat eder umarım, yoksam sarmaların cılkı çıkarmış

adı antepliyim dolmayı hep annem ve kaynanam yaptığı için ilk defa kendi başıma pişiriyorum saolun kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…