Sabırla Bebeğini Bekleyenler

lahana sarmasına bayılırım cnm elleirne sağlık.buzluğa çiğdenmi koyuyorsun

Lahanaları haşlayıp sarıyorum pişirmeden atıyorum derin dondurucaya, sonra da çıkarıp pişiriyorum, güzel oluyor.

yalnız bırakmak ne demek hatresimmmm her zmn yanındayız bizzzz sen yeterki kk ya gel şekerimmmmmm

bende seni özledim sevoşummmm yaaa gelde görüşek bi ara uzun uzunnnnn sende kendine oğluşa ii bak

ben evde olunca kimse olmuyor topikte.

sara ana (herşeyi sana soruyorum ya) bugün bulgurlu sarma yapmak istiyorum.buzlukta yaprağım var.bidefa suya batırıp buzluğa koydum tekrar haşlamama gerek varmııııı??

evet maonyaam yaa bu ara hiç denk düşemedik kızz cidden seninle nirelerdesinnnnn
oooohhh eline koluna sağlık canımmmmm yaprak sarmaya bayılırım bende

çok haklısın hatresimmm erkek milleti işte hatresim yaaa sorsan ilgileniyodur cocukla biri değil ikisi üçü karadenizlisi maradenizlisi hepsi aynı bunların...
benim de abimle eniştem öleee cocuk evin altını üstüne getirmiş abim pc başında oyun oynuyo
eniştemi desen aynı kocana dediğin gibi çocuga bakmak kadının göreviymiş gibi düşünüyo gıcık insan sanki ablam tek yaptı çocugu
canım senin eşin nereliydi tam olarak merak ettim şimdi karadenizli deyince ?
onlar hep nefret ederler zaten o işlerden canım söz konusu çocuk oluncaa

Son düzenleme:

Bak çağırdın ben de hemen geldim
Canım eşim Trabzonlu, valla çocuk değil hangi iş olursa olsun benden uzak olsun diyor
Ne bileyim canım Allah bizleri geniş yürekli yapsın, bazen diyorum hani kimi insanlar sinirleri alınmış sanki, öldürsen sinirleri çıkmaz, Allahım keşke ben de öyle olsam diyorum, aksi halde olan bizlere oluyor.
zeloş ablammmm nerelerdesin canımmmm ösledim seniii
Sorma ya Zeloş gitti gelmedi hala, inşallah hayatında her şey yoluna girer de gelir, yeri belli oluyor gerçekten.

Son düzenleme:

hoşgeldinnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
hmmm drabzonlu bi eş :/ Allah kolaylık vere canım demekki seninki yatma işlerini çok seviyor
bazen çok zor insan olabiliyorlar karakterine göre eşiminde bi arkadası var pek sevmem...
aminnnn hepimizi geniş yürekli yapsın kolaylıklar versin inşşallahhhhhhhhh valla asıl benim ölee insan olmam lasım
bende guatırdan dolayı aşırı sinir var aynen olan bana oldu hep

inşşallahh hersey yolundadır yaa... olmaz olurmuuuu neşe kaynağım o benim
ösledim valla

Niye kız Trabzonlulara has bişey mi bu Erkeklerin genel huyu dellllllll mi bu
Yoksam senin ki yanında kuzu kuzu yatıyo mu?
Benim de troidim var artık ondan mıdır nedir çok çabuk sinirleniyorum ben de, biraz daha geniş olabilsem belki bu kadar sorun olmaz aramızda bazı şeyler.

Allah muvaffak etsin canım...cevap yazdım...gece yazıyordum yarım kaldı buse birden ağlayarak uyandı iki gündür keyfimiz yok gene...
belkide canım ya...bugünlerde gerçekten alıngan oldum işler yoğun strese sokuyor beni...birazdanda araziye çıkacam...mushabı öp yerime bitanesi...
güÇlü olduğumdan değil saram mecbur olduğumdan leylammmmm sağol bebemmmm

yaaa ne bilimmm ben üniversiteye gidene kadar hiç sevmezdim tarbzonluları aramızda varsa afolaaa
değişik cinsler miş gibi gelirdi üni. de çok iii ama çok da kötü cins arkadaslarımda oldu ama özellikle erkekleri kendini begenmiş oluyor birascıkkk
benimki kuzu kuzu yatmak demeyelimde az çok mülayim diyelim
kv olmamış olsa daha da mülayim olacakta aynı evde olmanın zorlugu çok yansıyor bize
bence ondandır canım benim troidim zararsız sadece sinir yapar demişti doktorum
hep biz mi geniş olcaz bırak azda onlar olsun yaaa

ooo leyloşum gelmiş hoşgelmişşşşşş
valla suan karışık duygular içersindeyim aöf notlarımdan dolayı karmaşığım birascık...
sen nasılsın canım busem nası
hb bitanem...notların nasıl umarım iyidir...geçmişe bakdım ama yazılar uzundu fazla okuyamadım..kötü bir durum yoktur inşallah tatlım...ben idare ediyorum işler yoğun biraz...buseninde iki gündür gazı var sanırım ağlayarak uyanıyor hafifte grip gibi..hasta olacak diye korkuyorum valla...

Amin canım inşallah, olsun önemli değil Buse iyi olsun da. Nesi var ki miniğin

Kız kayınvalide olmamış olsa mülayim olur mu hiç, tam tersi olmasın
Efsunum eşim Allah' a şükür ki gerçekten temiz yürekli ve gerçekten çok iyi niyetli bir insan, bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Hatta benim çevremde kendi ailem, akrabalarım eşimi çok sever, sayarlar bunu hep de dile getirir dururlar. Hele bir dayımın kızı var geçen yaz bize gelmişti eşimi evimizde daha yakınen tanıdıkça, benim eşimi kendi eşiyle kıyaslayarak ( bizim ev hemen çevre yolunun önünde ) " tutmayın beni kendimi otobana atacam ,benim eşim neden böyle değil " diye espri yapardı.
Benim eşimde en çok kızdığım şey işten geldiği zaman suya sabuna karışmak istememesi, ben kadın olduğum için onlar benim vazifemmiş. Ya tamam anladım benim vazifem olduğunu da mecbur olmasam söyler miyim? Görümcem hep der zaten biz onu çok rahat büyüttük hiç bir sorumluluk yüklemedik , hep biz yaptık diye. Bir insan nasıl yetişiyorsa öyle gidiyor. Ben de ailemin tek, narin, her işte arkasında büyük destek gören kızı olduğum için tuhaf geliyor bana.Bi de şu troid sinirlerimi ha bre çıkarıyor tepeme
Diyorum ya gerçekten keşke şu sinirlerimi aldırmak gibi bir şey olsa, o zaman herif rahat ben rahat

Son düzenleme:
saol canım.fazla yemek yemiyor zaten...portakal suyu sıkıp veriyordum omu dokundu yoğurtmu bilmiyorum gaz sanki....canım onada sıkkın biraz...aman o hasta olmasında..

valla notlarım yeni sisteme göre kafa karıştırıcı biraz anlayamadım bi türlüüü
bi arkadasıma sordum 1 dersten kalmışsın dedi sonra kendi aöf bürosuna sordu gecer demiş
bende yengeme gecicem birazdan giderken büroya gidip sorcam

idare eder işte durumlar aynı ben devam
aayy aman dikkat etbizim hastalıklar kolayda çocukların ki zor oluyo yaaa

olurdu canım olurduuu...
hmmm rahat büyütülünce ölee oluyo dogruuuu
evdesin diye her işi senden bekliyor dogal olarak o dışarda çalışıyo yaa geneli bu düşüncede canımmm

saol canım.fazla yemek yemiyor zaten...portakal suyu sıkıp veriyordum omu dokundu yoğurtmu bilmiyorum gaz sanki....canım onada sıkkın biraz...aman o hasta olmasında..

Oyyyyyyy çocuklar hasta olmasında...Portakal asitli olduğu için belki rahatsız etmiş olabilir ama çocuk işte sıkma canını tam olarak dertlerini söyleyebilseler işimiz daha kolay olur.

Oyyyyyyy çocuklar hasta olmasında...Portakal asitli olduğu için belki rahatsız etmiş olabilir ama çocuk işte sıkma canını tam olarak dertlerini söyleyebilseler işimiz daha kolay olur.
gece yatarken ne yedirsem ya tok tutar...gece yoğurtlu çorba yedirdim odamı dokundu ne etti bilemedim...muhallebi tarzı şeyler yemiyor..sütü gıcığı var bu kızın ya...

İnşallah geçmişsindir canımSonucu bize de söyle, sanki gebelik testi sonucunu bekliyoruz senden Efsun
Aynen öyle evdeyim diye hep benden bekliyor, ben de mecbur olmasam ondan istemem zaten, çünkü erkekler kadın kadar mümkün değil yapamaz.

inşşallah yaa son senem bu sene uzarsa boşa 1 dersten seneye tekrar yapcam
söylerim canımmmm heee aynen gebelik testi gibi oldu
çocuk olunca bayan ev işi cocuk çok zorlanıyo helede cocuk uslu değilse azcık
tabiii canımmmm senin benim gibi yapabilirler mi onlar demiii
ama bazen o yardımı bile çok görüyolar işte

gece yatarken ne yedirsem ya tok tutar...gece yoğurtlu çorba yedirdim odamı dokundu ne etti bilemedim...muhallebi tarzı şeyler yemiyor..sütü gıcığı var bu kızın ya...

Canım anladığım kadarıyla Buse de Rana gibi çok yemek seçiyor ama biraz daha büyüdükçe düzeliyor bunlar Leyloş.Çünkü ben bir ara Rana' nın yememesinden deli oluyordum artık, zorla vermeye başlamıştım hatta bir iki pataklamıştım da Ama şimdi veriyorum yiyorsa, yemiyorsa zorlamıyorum bakıyorum kendiliğinden istiyor anne acıktım diye.
Yemesi için bir şeyler önermek isterim ama aşağı yukarı artık bunları da sen de biliyorsun, yedikten sonra farklı bir şey olmasına gerek yok, inşallah iştahı düzelir de rahatlarsın sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…