Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aile büyükleri dogru düzgün anlayacak akıllı bay bayan biri yokki hepsi cins bunların sara ablam
onlara göre hep kendileri haklı ben saygısız gelinim zaten
kiii ben kv ile kendim kaç defa konustum bazı seyleri hala aynı o konularda değişim yok...
eşimin sürekli cumasına gittiği bi imam abimiz var daha önceden sohbet ettiği evine gittiğimiz
ben onu düşünüyorum bu ara gidip konusayım diye anlıyor beni sağolsun eşimide uyarıyor...
kv kötü değil çok düşüncesiz abla bize karşı evliliğmize karsı hiç ince düşünemiyor
bunlar başbaşa kalmak ister falan filan diye kızı çalışıypo orda rahat edemem diye gitmiyo
anlıcan herkes kendi keyfini düşünüyo kimse efsunla yeni evliliğini taze gelin oldugunu düşünmüyo düşünmedi de bundan önce
ama ben salak bennnn en basında maddi manevi onları düşünerek yaptım hatayı ev durumlarınıda bilmediğim için bu kdr
eşimin arada kaldıgı dogrudur belki ama oda herseye burnunu sokarsa böleee olur
çocuk gibi büyümedi hala arkadasın eşinden dostundan evli oldugunu anlamıyo bazen sanırım

Son düzenleme:

aile büyüğü derken senin ailenden bi büyüğünün konuşmasını kastetmiştim annenin babanın yada abinin falan
ama madem eşinin dinlediği i abiniz varmış onunla konuş istersenbinşallah herşey halolur canım
zamanla herşey düzelir aslında ama insan yıpranıyo işte
yoksa inan bana yıllar bunlarımı sorun etmişim dediğin günler de gelecek

sayılır canım...

Kız Leyloş merak ettim senin kociş nereli, yoksa benim koca tarafımdan hemşom mu

Yüzsüzlük olur mu hiç gerçekten yakın olsaydık ne kekler yapardım size

ALLAH ım o anki şokunu tahmin edebiliyorum
bıarksaydında yapsaydı çocuk omleti canı çekmiş demekki
Aynen Nazcım kızın hevesini kursağında bıraktım

kakao dokunmazmiki hatresim ya...bilemiyorum...du bi araştıram bakam...?

Canım niye dokunsun ki, aksine ben çok faydalı olduğunu bildiğim için tavsiye ettim ama sen araştır belki de benim bilmediğim bir şey vardır bana da söylersin tatlım.

İnşallah diyelim canım...Evet ya Sara teyzesi

günaydın kızlar nasılsınız

SAğol canım sen nasılsın çok geçmiş olsun eşine.
Akşama girdik sayılır ben iyi akşamlar diyeyim

günaydın yetercim nasılsın ben iyiyim galiba sabnırsam herhal zannediyorum
7 numara diye bir dizi vardı bilir misiniiz kızlar, ordaki Haydar tiplemesi gibi: " galiba, sanursam , heralde..."

Canım merak etme taze gelinliği gözünde kalan tek sen değilsin.
Evet inşallah hamarat olur teyzesi
Naz bence de Karadenizi'in doğusun görmemiş, görse
Arada bir benimki de yardım ediyor ama nedeyim öyle

Canım derselerin için hayırlısı olsun...Ailevi durumun için de Rabbim yardım etsin inşallah...

Son düzenleme:

nerelerdesin hatres hatun ben bile bu kadar yoğunluğuma rağmen geliyorum siz gelemiyosunuz kınıyorum sizi

tatlım leyloşun kocişi karadenizli değil o sana bana hemşo sayılır

iyi gezmeler canım ne güzel insanın annesiyle aynı şehirde olması

Demi Sara, bu benim içimde yara oluyor sene geçtikçe, ah keşke bir kızkardeşim olaydı bari
nerelerdesin hatres hatun ben bile bu kadar yoğunluğuma rağmen geliyorum siz gelemiyosunuz kınıyorum sizi

tatlım leyloşun kocişi karadenizli değil o sana bana hemşo sayılır

Sorma kardeş bu sıralar heç eyi değilim, sabah sana bi mesaj atcaktım dertleşmek için sonra dedim . kafanı şişirmeyeyim vazgeçtim.
E kız Leyloş bildiğim kadarıyla bizim taraflardan, yoksam kendisi mi karadenizli uleyn kafam karıştı:44::44:

Son düzenleme:

yazsaydın canım kafa şişirmek ne demek aşkolsun üzülürüm böyle düşünürsen ne zaman istersen dinlerim seni bunu bil tamam mı

yazsaydın canım kafa şişirmek ne demek aşkolsun üzülürüm böyle düşünürsen ne zaman istersen dinlerim seni bunu bil tamam mı

Biliyorum canım Allah razı olsun ama kendimi tutmaya çalıştım, o sırada arkadaşım aradı onunla 2 saate yakın konuştuk da rahatladım biraz.

annem baştan ayrı ev istediği için bana ahkam kesiyo hala ablacım haklı ama eşimle konusacagını sanmam
babam çok sessiz sakin mülayim bi insandır ölee işlere karışmaz karışsada güzelce fikir veremez eşime
aminn inşşallahhhh valla suan 5 yıl gecmiş olmasını öleee çok isterdim kiiii

Canım merak etme taze gelinliği gözünde kalan tek sen değilsin.
Evet inşallah hamarat olur teyzesi
Canım derselerin için hayırlısı olsun...Ailevi durumun için de Rabbim yardım etsin inşallah...

hep heveslerimiz kursağımızda kalmış desene canım sennnn
aminnn inşşallahhh canım inşşallahhh

Yani....Bizim taraflardaki yeni gelinlere yapılan rağbeti düşünüp öyle olacağını sandım ama
Ne yapalım bizim de nasibimiz böyleymiş canım ya.

rahatlamış olmana sevindim Allah hep ferahlık versin arkadaşıma

Ehhhh işte valla evde otur otur kafayı sıyıracağım yakındırBizim herife de sorsan ne güzel karışanım yok ohh ne ala imiş?

Son düzenleme:

yok yk sıyırmazsın kafayı Allah korusun

sizde gelinleri seviyolar demekki canım
ölee nasibimiz buymuş...

yok yk sıyırmazsın kafayı Allah korusun
Valla evde yalnız kaldıkça ağlayasım geliyor.
sizde gelinleri seviyolar demekki canım
ölee nasibimiz buymuş...

Öyle canım gerçekten, 1 ya da 1,5 yıla yakın ev gezmelerine götürülüp gezdirilir, gidilen evlerde gelini en kıymetli şekilde ağırlarlar.
Ben daha bir iki aylık gelinim kaynanamın bana dediği şey tarla bahçe işlerini kastederek çalış demesi oldu, ben anlamam gerçekten, öyle dediğimde de Alllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhh gerisini sormayın gitsin.....

O zaman çalışıyordum , çalıştığıma üzülürdü kendisine yardım edemem diye
Mantık ters olunca napcan işte.

hmmm bende ilk 3 ay evde gelen gidenden kendimi kaybetmiştim
maşallahhhh sen nereliydin canım yaa merak ettim şimdi bursada oturdugunu biliyrm da
gerisini sormaya gerek yok tahmin ettim zaten.......
mantıga bak cidden yaaaa

eyvaaaaaaaaaah hormonlar tavan yapmış hatresim ağlamalar felan inşallah bunlar bebek belirtisidir canım yeğenim yapıyo sana bunları

hmmm bende ilk 3 ay evde gelen gidenden kendimi kaybetmiştim
maşallahhhh sen nereliydin canım yaa merak ettim şimdi bursada oturdugunu biliyrm da
gerisini sormaya gerek yok tahmin ettim zaten.......
mantıga bak cidden yaaaa

Kendini niye kaybettin tatlım ya
eyvaaaaaaaaaah hormonlar tavan yapmış hatresim ağlamalar felan inşallah bunlar bebek belirtisidir canım yeğenim yapıyo sana bunları

Valla canım bilsem gelsin de kerata bak kıçına kıçına nasıl vuruyorum teyzeleri
ayyyy inşşalalhhhhhhhhhhhh bebiş geliyodur
ranişe kardeş geliyodur

İnşalllah canım Allah hepimizin gönlündekileri versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…