- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
aile büyüklerinden biriyle konuşması bencede iyi olur yokluğunu fırsat bilip doldurmalardan nefret ediyorum efsunum ama bu kaygana takımının huyu malesef eşinde ara kalıyo eminim Allah yardımcınız olsun canım menim
günaydın kızlar
bugün annemin misafirleri var
şimdi oraya gidiyorum
aile büyükleri dogru düzgün anlayacak akıllı bay bayan biri yokki hepsi cins bunların sara ablam
onlara göre hep kendileri haklı ben saygısız gelinim zaten
kiii ben kv ile kendim kaç defa konustum bazı seyleri hala aynı o konularda değişim yok...
eşimin sürekli cumasına gittiği bi imam abimiz var daha önceden sohbet ettiği evine gittiğimiz
ben onu düşünüyorum bu ara gidip konusayım diye anlıyor beni sağolsun eşimide uyarıyor...
kv kötü değil çok düşüncesiz abla bize karşı evliliğmize karsı hiç ince düşünemiyor
bunlar başbaşa kalmak ister falan filan diye kızı çalışıypo orda rahat edemem diye gitmiyo
anlıcan herkes kendi keyfini düşünüyo kimse efsunla yeni evliliğini taze gelin oldugunu düşünmüyo düşünmedi de bundan önce
ama ben salak bennnn en basında maddi manevi onları düşünerek yaptım hatayı ev durumlarınıda bilmediğim için bu kdr
eşimin arada kaldıgı dogrudur belki ama oda herseye burnunu sokarsa böleee olur
çocuk gibi büyümedi hala arkadasın eşinden dostundan evli oldugunu anlamıyo bazen sanırım
günaydın kızlar
bugün annemin misafirleri var
şimdi oraya gidiyorum
sayılır canım...
ağzımmmmmmmmmmmm varya şimdi yırtılıcak ya.esnemekten bir hal oldum..çaymı söylesem kendime ne etsem....gelin kızlar beraber çay içek ya....hatresim sende kek yap bize tatlişim..ne kadar yüzsüzüm dimi hatres...
Aynen Nazcım kızın hevesini kursağında bıraktımALLAH ım o anki şokunu tahmin edebiliyorum
bıarksaydında yapsaydı çocuk omleti canı çekmiş demekki
kakao dokunmazmiki hatresim ya...bilemiyorum...du bi araştıram bakam...?
eeeee hatresim ne yaparsın analarının öğretemediğni biz öğretecezki rahat edelim
eee bütün suç sende eniştemde kabahat yok
kıyamam ya bakmış annesi nette fink atıyo bari omleti ben yapayım demiş effrim kızıma hamarat olcek sara teyzesi gibi
günaydın kızlar nasılsınız
Akşama girdik sayılır ben iyi akşamlar diyeyimgünaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar
hu huuuuuuuuuuu uyanın uykucu güzeller üsküdarda sabah oldu
günün yarısını uyuyarak geçirmeyelim lütfen gelinde sohbet edelim yoksam küser giderim gelmem bi daha
7 numara diye bir dizi vardı bilir misiniiz kızlar, ordaki Haydar tiplemesi gibi: " galiba, sanursam , heralde..."günaydın yetercim nasılsın ben iyiyim galiba sabnırsam herhal zannediyorum
yok canım ihtimali bilee kocişin doktor zamanıydı çalışma malışma olmadı pek sanmam yaniii
hııı sorma hatresim ne taze gelinnnn ne taze gelinnnnn ben hiç ölee hissetmedim sağolsun kimsede hissetirmedi
aynen daha güzel oldu ama sadece lafla o taze gelin bizimkiler anlamadı o tazeliği heba oldu tazeliğim
notlarımdan gecmişim sara ablammmm .16:
güzel bi tespit sara ablammm onların ki can zaten biz uzaydan geliyoruz yaa patlııcanız sankiii
hep elalem değiştiriyo zaten bu erkekleri yoksam o kdr da değiller aslında
sen cidden batı tarafta kalmışsın nazcımmmm bide karadenizin doğu tarafını görsen bu ne dersinnn
maşşallahhh sizinkilere 41 kere
heee bide yine zeytinyağ gibi üste çıkıyo demi seni nazlı yetiştirmişler diye eee kendiside tekmiş nazlıymışş onu düşünmüyo demi
seninki olayı çözmüş kurtulmuş aynen cetin ceviz yapmış annesi
valla benimki arada yardım ederde benimkide büyümeyen çocuk misaliiii
yaa tabiki memlekete göre değil ama yarı yarıya tutuyo bu tahminler canımmm
ohhh maşallahh hamarat annenin hamarat kızı olacak demekkiiiii
kızlar hepinize yazim derken biraz karışık ve az yazmak zorunda kaldım kusuruma bakmayınnnn
bu dönemdeki 3 dersimi de vermişimama 1 tane derste 2 dönemden varmışşşş
kaldıgım derslerden birini bu sene 2 derse bölmüş sağolsun aöf
yani mezun olamadım ama tek dersim kaldı olmak için
inşşşallahhh onuda verince kurtuluyrm şu işletmeden
dünde gezdim tozdum kalacaktım abimde eşim arabayla gelmiş kalim diyemedim
bide anasını ablasına bırakmış 9 da kalktık gittik ordada oturduk 1 saate anacıgınıda aldık geldik
eşimin teline baktım annesi aramış 5:30 da planı yapmış yaniii hemen akşam için
nasısa efsunda o tarafta alırız abladada otururuz geliriz demiştir
kusura bakmayın kızlar nolur ama arkadan sürekli iş yaptıkları için
bide lafla seni seviyoruz deyip hiç bir icraat yapmadıkları için düşündüklerini hissettirmedikleri için
herkesten çok soğudum ben artık
bölee olacagını da biliyordum çünkü kendimi tanıyorum soğudumu ısınamam bi daha
ama beni kimse anlamadı bu konuda eşim bile
çabalıyorum ama olmuyo....
Kız Leyloş merak ettim senin kociş nereli, yoksa benim koca tarafımdan hemşom mu
Yüzsüzlük olur mu hiç gerçekten yakın olsaydık ne kekler yapardım size
Aynen Nazcım kızın hevesini kursağında bıraktım
Canım niye dokunsun ki, aksine ben çok faydalı olduğunu bildiğim için tavsiye ettim ama sen araştır belki de benim bilmediğim bir şey vardır bana da söylersin tatlım.
İnşallah diyelim canım...Evet ya Sara teyzesi
SAğol canım sen nasılsın çok geçmiş olsun eşine.
Akşama girdik sayılır ben iyi akşamlar diyeyim
7 numara diye bir dizi vardı bilir misiniiz kızlar, ordaki Haydar tiplemesi gibi: " galiba, sanursam , heralde..."
Canım merak etme taze gelinliği gözünde kalan tek sen değilsin.
Evet inşallah hamarat olur teyzesi
Naz bence de Karadenizi'in doğusun görmemiş, görse
Arada bir benimki de yardım ediyor ama nedeyim öyle
Canım derselerin için hayırlısı olsun...Ailevi durumun için de Rabbim yardım etsin inşallah...
iyi gezmeler canım ne güzel insanın annesiyle aynı şehirde olması
nerelerdesin hatres hatun ben bile bu kadar yoğunluğuma rağmen geliyorum siz gelemiyosunuz kınıyorum sizi
tatlım leyloşun kocişi karadenizli değil o sana bana hemşo sayılır
Demi Sara, bu benim içimde yara oluyor sene geçtikçe, ah keşke bir kızkardeşim olaydı bari
Sorma kardeş bu sıralar heç eyi değilim, sabah sana bi mesaj atcaktım dertleşmek için sonra dedim . kafanı şişirmeyeyim vazgeçtim.
E kız Leyloş bildiğim kadarıyla bizim taraflardan, yoksam kendisi mi karadenizli uleyn kafam karıştı:44::44:
yazsaydın canım kafa şişirmek ne demek aşkolsun üzülürüm böyle düşünürsen ne zaman istersen dinlerim seni bunu bil tamam mı
aile büyüğü derken senin ailenden bi büyüğünün konuşmasını kastetmiştim annenin babanın yada abinin falan
ama madem eşinin dinlediği i abiniz varmış onunla konuş istersenbinşallah herşey halolur canım
zamanla herşey düzelir aslında ama insan yıpranıyo işte
yoksa inan bana yıllar bunlarımı sorun etmişim dediğin günler de gelecek
Canım merak etme taze gelinliği gözünde kalan tek sen değilsin.
Evet inşallah hamarat olur teyzesi
Canım derselerin için hayırlısı olsun...Ailevi durumun için de Rabbim yardım etsin inşallah...
Biliyorum canım Allah razı olsun ama kendimi tutmaya çalıştım, o sırada arkadaşım aradı onunla 2 saate yakın konuştuk da rahatladım biraz.
annem baştan ayrı ev istediği için bana ahkam kesiyo hala ablacım haklı ama eşimle konusacagını sanmam
babam çok sessiz sakin mülayim bi insandır ölee işlere karışmaz karışsada güzelce fikir veremez eşime
aminn inşşallahhhh valla suan 5 yıl gecmiş olmasını öleee çok isterdim kiiii
hep heveslerimiz kursağımızda kalmış desene canım sennnn
aminnn inşşallahhh canım inşşallahhh
rahatlamış olmana sevindim Allah hep ferahlık versin arkadaşıma
Yani....Bizim taraflardaki yeni gelinlere yapılan rağbeti düşünüp öyle olacağını sandım ama
Ne yapalım bizim de nasibimiz böyleymiş canım ya.
Ehhhh işte valla evde otur otur kafayı sıyıracağım yakındırBizim herife de sorsan ne güzel karışanım yok ohh ne ala imiş?
Yani....Bizim taraflardaki yeni gelinlere yapılan rağbeti düşünüp öyle olacağını sandım ama
Ne yapalım bizim de nasibimiz böyleymiş canım ya.
Ehhhh işte valla evde otur otur kafayı sıyıracağım yakındırBizim herife de sorsan ne güzel karışanım yok ohh ne ala imiş?
Valla evde yalnız kaldıkça ağlayasım geliyor.yok yk sıyırmazsın kafayı Allah korusun
sizde gelinleri seviyolar demekki canım
ölee nasibimiz buymuş...
Valla evde yalnız kaldıkça ağlayasım geliyor.
Öyle canım gerçekten, 1 ya da 1,5 yıla yakın ev gezmelerine götürülüp gezdirilir, gidilen evlerde gelini en kıymetli şekilde ağırlarlar.
Ben daha bir iki aylık gelinim kaynanamın bana dediği şey tarla bahçe işlerini kastederek çalış demesi oldu, ben anlamam gerçekten, öyle dediğimde de Alllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhh gerisini sormayın gitsin.....
O zaman çalışıyordum , çalıştığıma üzülürdü kendisine yardım edemem diye
Mantık ters olunca napcan işte.
Valla evde yalnız kaldıkça ağlayasım geliyor.
Öyle canım gerçekten, 1 ya da 1,5 yıla yakın ev gezmelerine götürülüp gezdirilir, gidilen evlerde gelini en kıymetli şekilde ağırlarlar.
Ben daha bir iki aylık gelinim kaynanamın bana dediği şey tarla bahçe işlerini kastederek çalış demesi oldu, ben anlamam gerçekten, öyle dediğimde de Alllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhh gerisini sormayın gitsin.....
O zaman çalışıyordum , çalıştığıma üzülürdü kendisine yardım edemem diye
Mantık ters olunca napcan işte.
eyvaaaaaaaaaah hormonlar tavan yapmış hatresim ağlamalar felan inşallah bunlar bebek belirtisidir canım yeğenim yapıyo sana bunları
hmmm bende ilk 3 ay evde gelen gidenden kendimi kaybetmiştim
maşallahhhh sen nereliydin canım yaa merak ettim şimdi bursada oturdugunu biliyrm da
gerisini sormaya gerek yok tahmin ettim zaten.......
mantıga bak cidden yaaaa
eyvaaaaaaaaaah hormonlar tavan yapmış hatresim ağlamalar felan inşallah bunlar bebek belirtisidir canım yeğenim yapıyo sana bunları
ayyyy inşşalalhhhhhhhhhhhh bebiş geliyodur
ranişe kardeş geliyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?