Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Maonyammmmmmm canım benim inan derdinle dertlendim, hüzünlendim, keşke gerçekten elimden somut bir şeyler gelse de şu anki o sıkıntını tamamen dağıtabilsem...Üzülünce sıkıntılarının hepsi sanki dün yaşamışsın gibi yine tazelenmiş yüreğinde...
Evet çok sıkıntılar yaşamışsın, zor günler geçirmişsin ama dilerim Rabbimden bunlar gün gelsin de hepsi senin için mazide kalan birer anı olsun inşallah.
Maonyam tahlillerini neden sgk anlaşmalı bir yerde yaptırmadın ki? çok harcamışsın gerçekten.Ben hsg yi fakülte hastanesinde tek kuruş ödemeden yapmıştım.Bundan sonraki işlemlerin için daha uygun bir hastane bulursun inşallah.Canım bebek için de Allah Kerimdir hiç üzülme emi zamanı gelmemiş daha demek ki zamanı gelince bakarsın sürpriziyle gelir sana.Sen de Sara da normal gebelik geçirmişsiniz inşallah RABBİM yine öyle nasip eder.
Hem bence eşini yıprattığını düşünme evlilik kolay değil tatlım, o da seni istemeden de olsa üzmüştür olabilir böyle şeyler.Kendine haksızlık etme.

sağol teyzesi amin
maşallah canım yürümeye başladımı
heeee evet
ne yürümesi kızım emeklemiyo bile
birkaç gündür oturabiliyo
selam canım benimde bebeğim 9 aylık ama 8 aylıkken boy kilo kontrolü yapıldı birde 12 ayında aşısı var acaba eksik mi bizim aşımız aklıma takıldı şimdi :44:

bizimde yaşında var aşımız
bu yaptığımız kızamık aşısı da yaşında yapılıyor
şimdi hastalık var diye bazı illerde öne alındı
bulaşıcılık düzeyi yüksek diye
sizi sağlık ocağından aramadılarsa yaşında yaparsınız

çok tatlılar dimi inşallah benim ve isteyen herkesin böyle güzel kızları olur
amin canım amin, ama Sara kız ikiz üçüz güzel de ya bakması
Benim dayımın gelini doktor karnıma alabildiği kadar bebek yerleştirsin, 5- 6 tane diyecem demişti . Dediği gibi de oldu.
Şimdi üçüzleri var Allah'tan kalabalık bir aileler . Ona rağmen üçüzleri büyütene kadar bayağı bir yoruldular şimdi 4 yaşında sıpalar Biri kız ikisi erkek, bir de önceden aşılamayla olan bir kız daha vardı oldular 4 tane Ama onları doğurana kadar gelin öldü dirildi sanki, 7 aylıkken doğmaya çalıştılar bizim memlekette doktorlar yapamadılar doğumunu helikopterle acilen Maraş' a götürmüşlerdi.
kızlar bugün oğlum 9 aylık oldu
kızamık aşımızı olduk
parol verdim inş ateşlenmez
Hayırlı olsun yeni ayınız, bir şey olmaz inşalah canım.
selam canım benimde bebeğim 9 aylık ama 8 aylıkken boy kilo kontrolü yapıldı birde 12 ayında aşısı var acaba eksik mi bizim aşımız aklıma takıldı şimdi :44:
Gittiğiniz sağlık ocağının size söylemesi lazım yapılması gereken aşıları, gidip onlara sorun bence.

Son düzenleme:
kızlar bugün oğlum 9 aylık oldu
kızamık aşımızı olduk
parol verdim inş ateşlenmez
maşallah cnm

ben anestezili çektirmek istiyorum tıp fakültesi çekermiki ve randevu almak 2 3 ay sürüo tıpta.

yrn kv misafir gelio.midye tatlısı yapacam.hani derler ya koyun can kasap et derdinde.acaba bendemi gelinime bu akdar vurdum duymaz olucam

2 gündür misafirim var evde...
pazartesi kv min teyzesi geldi doktora gelmiş bizde kaldı dün akşam
bugünde başka şehirden eşimin amca kızı geldi onunla ilgilendim...

gecmişi okudum biraz biraz tek tek alıntı yapamadım uzun olunca

sara ablammmm valla ne desem bilemiyrm sana çok haklısın
bizimde bu şekilde bi topiğimiz vardı ve malesef dağıldı aynen senin yaşadıklarını hissettiklerini hissettim bende
ama bizde en son ben kalmıştım ama burda ben varım hatresim var maonyam var yeter var prenses var eda var...
zelal ablamda sıkıntılarını atlatsın gelecek inşşallahhhhhh
veee tabikiii sen varsın ablam kimse için üzülme gelen gelir gelmeyen gelmez bu gerçekten sanal dünya...
neyse uzatmimm ben seni ve diğer arkidişlerimi çokkkk seviyorummmmm
bu arada kolyelerin hayırlı olsun ablacımmm ne güzel olmuş hafta sonu senin için çok sevindimmm

maonyaammmm sıkıntılı günler geciriyorsun ama hepsi gececek güzel günler gelecek canım inşallahhh sen yüreğini ferah tut canım nolurrr umudunu kaybetme

hatresimmm inşşallahhh hayırlı haberi sen verde bize topiğimiz senlensin inşşallahhhhh

prensesimmm oğluşun 9 aylık olmuş canınm niceeee aylara yıllara inşallahhhhh musabı yürütece koydun mu canım sen genelde erkekleri koymazlar ya ondan aklıma geldide sordum bide yerde falan yuvarlanıp sürtünmüyo mu ki hiç musab paşa hareketliyse cabuk ayaklanır oğluşun

kızlarrrr aklıma gelmeyen var mı kiii yaaa unuttuysam kusurama bakmayın olurmu sayfalar çok yogundu yine maşşallahhhhh nazar değmesin inşşallahh topişimize

Son düzenleme:
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
efsuNevfel

kim buuuu ziyaretçiler ????
kıslar gelinde sohbet edek haydddddiiiiiiiiiiiiiiii

evet yaa

canımmm yaşadıkların kolay şeyler değil ama inan bana burada konuştuklarımız var konuşamadıklarımız var ben dönüp geçmişime bakınca bütün bunları yaşayan benmiyim diyorum:44::44::44: ama yeni bir dert sıkıntı geldiğindede ona göğüs germeye devam ediyoruz :44::44::44:bak bende neler yaşadım bir kısmına şahitsiniz ama ben asla eşimden yuvamdan vazgeçmeyi düşünmedim hiç bir şey için :26:ne onun ailesinin yaptıkları ne bebek ne maddi sıkıntılar her sıkıntıda rabbime sığınıyorum :26::26:elbette kolay olmuyor aşmak atlatmak ama başarmak zorundayız üstesinden gelmek zorundayız hayat devam ediyorsa sıkıntılarda olacak dertlerde olacak RABBİM ÇEKEMEYECEĞİMİZ YÜK VERMESİN BAŞKACA HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİNİR kötü şeyler düşünme sakın RABBİM KOLAYLIK FERAHLIK VERSİN İNŞ

bugünki doktor sol yumrutalığımın rahme yapışık olduğunu söyledii.aranızda bu sorunu yaşayan varmı

efsunum özledim seni bende bu kız nerelerde diyodum demek misafirlerin varmış

efsunum özledim seni bende bu kız nerelerde diyodum demek misafirlerin varmış

bende seni ösledim ablammm evet misafirciklerim vardı
valla misafirden ziyade 2 misafirde de dert sıkıntı çoktu onları dinledim vakit olmadı girmeye
Allah düşmanımın başına vermesin valla bugünkü gelenin
neyseee herhalde şükretmek lasım sabretmek lasım vardır her şerde bi hayır
Rabbim en güzelini dogrusunu verir bize biz farkında olmadan
aslında anneme gitme niyetim vardı ama misafirler gelince yarına kaldı inşşallahhh yarına gitcem anneme
gezcem tozcam azcık belkim kocamında azcık aklı başına gelir hem...

aynen yaaaa şu erkekler azcık kafaları çalıştırsalar hiç sıkıntı olmayacak abla bence

maşallah cnm

ben anestezili çektirmek istiyorum tıp fakültesi çekermiki ve randevu almak 2 3 ay sürüo tıpta.

Canım neden anestezili çektirmek istiyorsun ki , ben çok korkardım çekmeden önce ama çok rahat bir işlem.Ki sen aşılama ve tüp denemişsin önceden, aynen onlar gibi, bana göre sanki aşılama işlemiyle aynıydı.Evet tıpta bir kaç ay sonrasına gün verselerde özele de o kadar para vermekten iyi değil mi ya? Sanki adam soyuyorlar ya.

Amin EFSUNUM inşallah bu sene topiğimize hayır ve bereket yağdırır Rabbim, hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallah.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
efsuNevfel

kim buuuu ziyaretçiler ????
kıslar gelinde sohbet edek haydddddiiiiiiiiiiiiiiii

Ben de seni merak etmeye başlamıştım ki geldinnnnnnnnnn

Yeterim maşallah sana, sabrına... Çünkü evet sen de kolay şeyler yaşamadın.Allah hepimize sağlık huzur nasip etsin inşallah.Bu dünyanın derdi bitmez. daha beterlerinden korusun rabbim...

bir tanesi benimmmmmmmmmmm

Evet hayalet Yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…