Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aboooooovvvvvvvvvv ne kaaaa çok kaynatmışsınız kızlar

sağol tatlım

sağol hayatım
evet yürütec kullanıyorum canım
ama günde 10-15 dk daha fazla değil
yürüteçle bütün evi kolaçan edip önüne ne gelse yıkıyo
emeklemiyo ama salonun bir ucuna koyuyorum yuvarlana yuvalana sonunda buluyorum
geçen gün masanın altına girmiş döne döne
çok hareketli çok atılgan
ancak çabuk yürür mü bilmiyorum
dr u çok güçsüz dedi
ayağı kaldırdığımızda devamlı dizlerden bacakları bükülüyo

hani bazı çocuklar erken yürür ya ben o yüzden sormuştum bazı çocuklar emeklemeden de yürür prensesim ama musab paşa hastalıktan hiç gözünü açamadıki ondan bacakları güçsüzdür ama çocuklar çabuk toparlar merak etme daha çok küçük hele bi yaşını doldursun bide bakmışsın ilk adımını atmış geliyo sana doğru

günaydın kızlar 10 günden sonra baş ağrısız uyanmak süper bişey kendimi çok enerjik hissediyorum hala ateşim olmasına rağmen.hepinizi öpüyorum maonyaaa bacınız bugün 20 tane koca karının çene saldırısına maruz kalacakkkkv toplatısına gidicem.koyabilirsem midye tatlımı göstericem size.

hatrescim benim tüplerde sorun olduğu için kapalı oluncada çok ağrıyormuş ya onun içn korkuyrm:18:tıp fakültesinden

kolay gelsin tatlım boş ver koca karıları ne derlerse desinler sen kulağını tıka keyfine bak
midye tatlısını görmek istiyorum eveeeeeeet

günaydın arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmm

aynen öyle tatlım...kalan sağlar bizimdir..

geçen akşam denedim yemiyor kabağı ya...zorla iki kaşık yedi nazcım...yinede tavsiyen için saol canım..
saol canım deneyecem bakalım bunu sevecekmi?geçmiş olsun hatresim..büyük gün yarın ha..hadi bakalım..Allah emeklerinizi zayi etmesin tatlım..
evettttttttt benimmmmmmmmmmm
biliyordum biliyordum...seni gidi seni....
buse 1 yaşındayken 8,5 kilo falan ancaydı sanırım..tamda net hatırlayamıyorum ama...şuan 10 kilonun üstüne çıkmıyor..ama çok hareketli daha yerinde oturduğunu kimse görmedi çocuğun yani...acayip hareketli ya...ondanda kilo tutmuyor..
yaşadıklarına çok üzüldüm maonyam ya...bu kadar derin bilmiyordum yani..Allahım inşallah senin ve hepimizin sıkıntılarını gidersin tatlım...duayı asla eksik etme..
efsun mesaj kutunu boşalt
kız efsuna bu kadar ne özel mesaj atıyorsunuz anlamadım ki..bir sen bir hatres ...meraktan çatlayacam valla...

günaydın gönlümün has bahçesinin gülü leyloşum du sana da bi özel mesaj atam

günaydın leylacımmmmmmmm.

kız sara herkese özel msj atıon banada at anacım benim başım kelmiiisaçlarım çok dökülüoo kel sayılırımda hani

hepinize günaydın kıslarrrrrr
valla gece öleee bi güzel uyudum kiii maşşallahhh
demekki olay yalnız yatmaktaymış cidden

şimdide hazırlanıp önce ödemeler felan var onları halletcem
öğleden sonrada anneme geciyorum bi kaç gün kalmak için kafa dinlemek için...
kendinize çokk iii bakın öptüm hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnn

kızlar midye tatlılarımmm.biri pişmemiş biri pişmiş ama şerbeti dökülmemiş haliii.

çok şükür foto yükleye bildim ama bu seferde çifter yüklemişşş.

efsuncummmm hoşçakal cnm umarım bütün stresini atarsın annenlerde

inş canım sağlıklı olsunda herşey zamanla olur
iyi olmana sevindim canım
valla musab da en fazla 8,5 olur
gerçi pek sanmıyorum ama
3 aydır aynı kiloda
şuan 7800 gr
sağlıklı olsunlar canım
musab da çok hareketli belki de ondandır
iyi gezmeler canım
ben de seni öpüyorum

ellerine sağlık canım
çok güzel görünüyor

günaydın leylacımmmmmmmm.

kız sara herkese özel msj atıon banada at anacım benim başım kelmiiisaçlarım çok dökülüoo kel sayılırımda hani

du sanada özel mesaj yazam

güle güle git güle güle gel kendini çok özletme tamam mı canım

ıııım enfes görünüyo maonyam hemen tarif istiyorum ellerine sağlık

yeşil mercimekli erişte çorbası

yeşil mercimekler öncede yıka ve pişir
bitane kuru soğanı küp küp doğra ve yağda sarart sonra içşne bi tatlı kaşığı salça ekle kokusu çıkana kadar kavur
sonra tuzunu ve suyunu ekle kaynayaınca içine mercimekleri ve erişteleri ekle erişteler pişince bi tutam kadar reyhanı katıp bi taşım daha kaynat ocaktan al
çok harika bi çorba oluyo

reyhan şart değil ama ben tadını çok sevdiğimden ekliyorum ve bu çorbaya yakışıyoda buse yemez dersen reyhan ekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…