sağol tatlım
amin canım amin, ama Sara kız ikiz üçüz güzel de ya bakması
Benim dayımın gelini doktor karnıma alabildiği kadar bebek yerleştirsin, 5- 6 tane diyecem demişti . Dediği gibi de oldu.
Şimdi üçüzleri var Allah'tan kalabalık bir aileler . Ona rağmen üçüzleri büyütene kadar bayağı bir yoruldular şimdi 4 yaşında sıpalarBiri kız ikisi erkek, bir de önceden aşılamayla olan bir kız daha vardı oldular 4 tane Ama onları doğurana kadar gelin öldü dirildi sanki, 7 aylıkken doğmaya çalıştılar bizim memlekette doktorlar yapamadılar doğumunu helikopterle acilen Maraş' a götürmüşlerdi.
Hayırlı olsun yeni ayınız, bir şey olmaz inşalah canım.
Gittiğiniz sağlık ocağının size söylemesi lazım yapılması gereken aşıları, gidip onlara sorun bence.
2 gündür misafirim var evde...
pazartesi kv min teyzesi geldi doktora gelmiş bizde kaldı dün akşam
bugünde başka şehirden eşimin amca kızı geldi onunla ilgilendim...
gecmişi okudum biraz biraz tek tek alıntı yapamadım uzun olunca
sara ablammmm valla ne desem bilemiyrm sana çok haklısın
bizimde bu şekilde bi topiğimiz vardı ve malesef dağıldı aynen senin yaşadıklarını hissettiklerini hissettim bende
ama bizde en son ben kalmıştım ama burda ben varım hatresim var maonyam var yeter var prenses var eda var...
zelal ablamda sıkıntılarını atlatsın gelecek inşşallahhhhhh
veee tabikiii sen varsın ablam kimse için üzülme gelen gelir gelmeyen gelmez bu gerçekten sanal dünya...
neyse uzatmimm ben seni ve diğer arkidişlerimi çokkkk seviyorummmmm
bu arada kolyelerin hayırlı olsun ablacımmm ne güzel olmuş hafta sonu senin için çok sevindimmm
maonyaammmm sıkıntılı günler geciriyorsun ama hepsi gececek güzel günler gelecek canım inşallahhh sen yüreğini ferah tut canım nolurrr umudunu kaybetme
hatresimmm inşşallahhh hayırlı haberi sen verde bize topiğimiz senlensin inşşallahhhhh
prensesimmm oğluşun 9 aylık olmuş canınm niceeee aylara yıllara inşallahhhhh musabı yürütece koydun mu canım sen genelde erkekleri koymazlar ya ondan aklıma geldide sordum bide yerde falan yuvarlanıp sürtünmüyo mu ki hiç musab paşa hareketliyse cabuk ayaklanır oğluşun
kızlarrrr aklıma gelmeyen var mı kiii yaaa unuttuysam kusurama bakmayın olurmu sayfalar çok yogundu yine maşşallahhhhh nazar değmesin inşşallahh topişimize
aboooooovvvvvvvvvv ne kaaaa çok kaynatmışsınız kızlar
sağol tatlım
sağol hayatım
evet yürütec kullanıyorum canım
ama günde 10-15 dk daha fazla değil
yürüteçle bütün evi kolaçan edip önüne ne gelse yıkıyo
emeklemiyo ama salonun bir ucuna koyuyorum yuvarlana yuvalana sonunda buluyorum
geçen gün masanın altına girmiş döne döne
çok hareketli çok atılgan
ancak çabuk yürür mü bilmiyorum
dr u çok güçsüz dedi
ayağı kaldırdığımızda devamlı dizlerden bacakları bükülüyo
günaydın kızlar 10 günden sonra baş ağrısız uyanmak süper bişey kendimi çok enerjik hissediyorum hala ateşim olmasına rağmen.hepinizi öpüyorum maonyaaa bacınız bugün 20 tane koca karının çene saldırısına maruz kalacakkkkv toplatısına gidicem.koyabilirsem midye tatlımı göstericem size.
hatrescim benim tüplerde sorun olduğu için kapalı oluncada çok ağrıyormuş ya onun içn korkuyrm:18:tıp fakültesinden
günaydın arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmm
aynen öyle tatlım...kalan sağlar bizimdir..haklısın bahardan dıları attılar kendilerini heralde galiba sanırsam
tatlım menim ya kusura bakma nolur o an aklıma gelenleri yazdım sen her yere yetişiyosun bütün yoğunluğunun içinde Allah razı olsun senden
haklıyım dimi
evet leyloşum malesef öyle ama ne yapalım giden gider kalan sağlar bizimdir
dövecem seni
yemek tavsiyesimi du biraz düşünem akşama bişeyler yazarım sana
aleyküm selam canım ben iyiyim sen nasılsın
kızlar ikiz bebek sevdim geldim iş yerinden bi arkdaşın ikiz oğlu oldu daha bir yıllık evliler üstelik çok tatlılardı ıııh ggııh diye sızlnıyolardı annesi kucağıma verdi bebeğimin olmadığını öğrenince hep Allah sanada versin diye dua etti kayınvalideside çok tatlıydı Allah isteyen herkese versin kızım diye dua etti durdu ben gelene kadar cennet kokuyolardı yaaaa anlatamam çok güzellerdi maşallah kucağıma aldım yalanıyo meme arıyodu şekey şey
geçen akşam denedim yemiyor kabağı ya...zorla iki kaşık yedi nazcım...yinede tavsiyen için saol canım..canım benim kardeşimin oğluda bişey yemezdi ama kabak çorbasına bayılırdı çok güzel yerdi onu sende dene belki sever
hem sağlıklıda bişey
ALLAH en kısa zamanda sanada nasip etsin çifter çifter inşallah
saol canım deneyecem bakalım bunu sevecekmi?Tamam tatlım...
Canım ben senden önce çıkmıştım zaten sanırım takılı kalmış, sonradan gördüm bu mesajını.
Allah şifa versin ona ...
Leyloş ne zamandan beri bu çorba aklımda, Rana severek yiyiyor Buse de sever belki.
Yalancı paça çorbası bu...
1 yumurta
3 yemek kaşığı un
5 su bardağı su
yarım limon suyu
bir kaç diş sarmısak
Yumurtayı unla beraber suyunu da azar azar koyarak karıştır, yoğurt çorbası gibi kaynayıncaya kadar karıştır. Piştikten sonra sarmısağını da ekle. Üzerine tere yağında kızartılmış pulbiber ekle.Gerçekten çok güzel oluyor bu çorba. Ben sarmısağı çok sevdiğim için bolca koyuyorum. Rana çok sevdi umarım Buse de sever.
Canım ben ana yazdım ama topicte olmayınca namaz için çıktım evet maalesef nikim takılı kalmış
Evet Maonya perşembe canım.
Canım inşallan sen de kendi bebişini koklarsın öyle
Kızlar çok başım ağrıyor,migren tutu gene beni
biliyordum biliyordum...seni gidi seni....evettttttttt benimmmmmmmmmmm
buse 1 yaşındayken 8,5 kilo falan ancaydı sanırım..tamda net hatırlayamıyorum ama...şuan 10 kilonun üstüne çıkmıyor..ama çok hareketli daha yerinde oturduğunu kimse görmedi çocuğun yani...acayip hareketli ya...ondanda kilo tutmuyor..heee sen de benim gibisin
her gripte aşı olcam diyorum
musab geçen ay 300 gr vermişti
bu ay 200 gr almış
benim kadar yedirmekte ısrarcı yoktur herhalde
1-1,5 saatte anca 5-6 kaşık yediriyorum
bazende hiç............
yediğini püskürtüyor üstümüz başımız batıyor
aslında fazla kasmamak lazım
buse 1 yaşındayken kaç kiloydu
biz iyiyiz canım sen nasılsın?
yaşadıklarına çok üzüldüm maonyam ya...bu kadar derin bilmiyordum yani..Allahım inşallah senin ve hepimizin sıkıntılarını gidersin tatlım...duayı asla eksik etme..saol hatresim iyiki sizler varsınız.
hani kaba bi tabir vardır eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlarmışş bizimkide o hesap.en yakındakiler bile anlamıo.
sıkıntıma gelince evlendiğim günden beri hep çile içindeyim hep ağlıyorum bir gün yüzü görmedim.böyle olucanı bilsem hiç evlenmezdim.
eşimle kişisel bi problemimiz yok ama çok sıkıntı yaşıyoruz bu yüzden birbirimizi çok kırıyoruz.evlendim 3ay vajinusmusla yaşadık.belime iğne takıldı o şekilde ilişkiye girebildim ve omuriliğimden iğne takıldığı için bel fıtığı oldum.aşırı yorulunca bacaklaım adım atmıo yatalak oluyrm.ve bu 3 ay içinde hem eşimin hem benim ailem burnumuzdan getirdiler.vajinusmustan kurtuldumuz hafta eşim trafik kazası geçirdi 3 aylık evliydim eşim ölümden döndü günlerce hastanede yattık.
9aylık evliydim çocuk tedavisine başladım eşim varikoselden amelyat oldu sonra tüplerimin tıkalı oldunu öğrendim doktor 15 dk açarım dedi 2.5 saat süren bi ameliyata girdim annemler içerde bana bişey oldu sanmışlar.olaylar hiç bitmedi.guatırım başarısız tedavilerim tüp bebek aşılama derken 3 yıldan sonra ilk defa bu ay sağ tarafımdan yumurtladım dünyalar benim oldu eşimin ilişkiye girememe gibi bti problemi varya yalvar yakar yumurtlama günlerimde hep ilişkiye girdik çok umutluydum dün adet oldum.bugün doktorum rahim filmi istedi benim gittiğim hastane çekmio.başka bi hastaneye gittim 133 tl kan tahlili parası verdim diğer hastanedeki doktorum kan tahlilide istedi ve hastane rahim filmi için 400 anestezi içinde 150 tl istedi.eşim ne kazanıosa olduğu gibi hastanelere gidio doğalgaz faturasını zor ödüyoruz.keşke tedaviler başarı olsaa için yanmaz çok yıprandım.eşimi çok yıprattım.artık dayanılmaz acılar içindeyim ayrılmak istiyorum eimi bile gözüm görmüo bu acıları çekeceğime bitsin diyorum eşime söylesem kim bilir kalbi nasıl kırılır ama dayanamıyrm
kız efsuna bu kadar ne özel mesaj atıyorsunuz anlamadım ki..bir sen bir hatres ...meraktan çatlayacam valla...efsun mesaj kutunu boşalt
aynen öyle tatlım...kalan sağlar bizimdir..
geçen akşam denedim yemiyor kabağı ya...zorla iki kaşık yedi nazcım...yinede tavsiyen için saol canım..
saol canım deneyecem bakalım bunu sevecekmi?geçmiş olsun hatresim..büyük gün yarın ha..hadi bakalım..Allah emeklerinizi zayi etmesin tatlım..
biliyordum biliyordum...seni gidi seni....
buse 1 yaşındayken 8,5 kilo falan ancaydı sanırım..tamda net hatırlayamıyorum ama...şuan 10 kilonun üstüne çıkmıyor..ama çok hareketli daha yerinde oturduğunu kimse görmedi çocuğun yani...acayip hareketli ya...ondanda kilo tutmuyor..
yaşadıklarına çok üzüldüm maonyam ya...bu kadar derin bilmiyordum yani..Allahım inşallah senin ve hepimizin sıkıntılarını gidersin tatlım...duayı asla eksik etme..
kız efsuna bu kadar ne özel mesaj atıyorsunuz anlamadım ki..bir sen bir hatres ...meraktan çatlayacam valla...
inş canım sağlıklı olsunda herşey zamanla olurhani bazı çocuklar erken yürür ya ben o yüzden sormuştum bazı çocuklar emeklemeden de yürür prensesim ama musab paşa hastalıktan hiç gözünü açamadıki ondan bacakları güçsüzdür ama çocuklar çabuk toparlar merak etme daha çok küçük hele bi yaşını doldursun bide bakmışsın ilk adımını atmış geliyo sana doğru
iyi olmana sevindim canımgünaydın kızlar 10 günden sonra baş ağrısız uyanmak süper bişey kendimi çok enerjik hissediyorum hala ateşim olmasına rağmen.hepinizi öpüyorum maonyaaa bacınız bugün 20 tane koca karının çene saldırısına maruz kalacakkkkv toplatısına gidicem.koyabilirsem midye tatlımı göstericem size.
hatrescim benim tüplerde sorun olduğu için kapalı oluncada çok ağrıyormuş ya onun içn korkuyrm:18:tıp fakültesinden
valla musab da en fazla 8,5 olur
aynen öyle tatlım...kalan sağlar bizimdir..
geçen akşam denedim yemiyor kabağı ya...zorla iki kaşık yedi nazcım...yinede tavsiyen için saol canım..
saol canım deneyecem bakalım bunu sevecekmi?geçmiş olsun hatresim..büyük gün yarın ha..hadi bakalım..Allah emeklerinizi zayi etmesin tatlım..
biliyordum biliyordum...seni gidi seni....
buse 1 yaşındayken 8,5 kilo falan ancaydı sanırım..tamda net hatırlayamıyorum ama...şuan 10 kilonun üstüne çıkmıyor..ama çok hareketli daha yerinde oturduğunu kimse görmedi çocuğun yani...acayip hareketli ya...ondanda kilo tutmuyor..
yaşadıklarına çok üzüldüm maonyam ya...bu kadar derin bilmiyordum yani..Allahım inşallah senin ve hepimizin sıkıntılarını gidersin tatlım...duayı asla eksik etme..
kız efsuna bu kadar ne özel mesaj atıyorsunuz anlamadım ki..bir sen bir hatres ...meraktan çatlayacam valla...
iyi gezmeler canımhepinize günaydın kıslarrrrrr
valla gece öleee bi güzel uyudum kiiimaşşallahhh
demekki olay yalnız yatmaktaymış cidden
şimdide hazırlanıp önce ödemeler felan var onları halletcem
öğleden sonrada anneme geciyorum bi kaç gün kalmak için kafa dinlemek için...
kendinize çokk iii bakın öptüm hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnn
günaydın leylacımmmmmmmm.
kız sara herkese özel msj atıon banada at anacım benim başım kelmiiisaçlarım çok dökülüoo kel sayılırımda hani
hepinize günaydın kıslarrrrrr
valla gece öleee bi güzel uyudum kiiimaşşallahhh
demekki olay yalnız yatmaktaymış cidden
şimdide hazırlanıp önce ödemeler felan var onları halletcem
öğleden sonrada anneme geciyorum bi kaç gün kalmak için kafa dinlemek için...
kendinize çokk iii bakın öptüm hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar
musaba kahvaltı verdim
uyutup gelecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?