yeterim aşağıda 4 üye yazıyo ama iki üye görünüyo hadi biri sensin demek başka hayalet takipçimizde var
bu gün penceremiz kırılmıştı onu değiştirdik ev maf oldu biraz temizlik yaptım akşam akşam kalanında sabah bıraktım iş var sabah :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yeterim aşağıda 4 üye yazıyo ama iki üye görünüyo hadi biri sensin demek başka hayalet takipçimizde var
kimiş bu hayaletttttttttt varmı öle kaçak savaşmak göster yüznü hayalet üyeeeeeeee
biri bendim geçmişi okuyordum
biri bendim geçmişi okuyordum
bencede hayaleeeeeeeet çık ortaya
ziyaretçide sendin ha seni gidi seni hoşgeldin nazom
bu gün penceremiz kırılmıştı onu değiştirdik ev maf oldu biraz temizlik yaptım akşam akşam kalanında sabah bıraktım iş var sabah :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kimiş bu hayaletttttttttt varmı öle kaçak savaşmak göster yüznü hayalet üyeeeeeeee
hoş geldin bebeğim Eki Görüntüle 659584 Eki Görüntüle 659584 Eki Görüntüle 659584
kolay gelsin canım bende yarın temizlik yapacam yarın yorucu bi gün olacak hoş bu ayakla nasıl yapacaksam
neden kırıldı
aklıma direk çocuklar top oynarken kırdı diye geldi
evet canım yaaa top attı çocuklar çerceveside eskiydi oda kırıldı değiştirmek zorunda kaldım
demi birtek sen hayalet dolaşıbilirsin
çok incesinnn özledim kız seni kaç zaman varki karşılaşamadık diğer topikte daha çok konuşuyordukk İŞTE SARAM BAK BENİ ZOR GÜNLERİMDE YALNIZ BIRAKMAYAN BİR KK DOSTUm nazemirdir
ben hiç öle şey yaprmıyım[.:/.:LOR]
çok incesinnn özledim kız seni kaç zaman varki karşılaşamadık diğer topikte daha çok konuşuyordukk İŞTE SARAM BAK BENİ ZOR GÜNLERİMDE YALNIZ BIRAKMAYAN BİR KK DOSTUm nazemirdir
aaaa öylemi hiç bilmiyodum bende bunlar ne güzel güllerle karşıladılar birbirlerini diyodum demekk eski aekadaşsınız telde falanda görüşüyomusunuz bide hangi topikte çok görüşüyodunuz aaayyy ne kadar sordum dimi neyse canım Allah dostluğunuzu daim etsin
tabi canıııııııım sen hiç öyle şeyler yapmazsın
aaaa öylemi hiç bilmiyodum bende bunlar ne güzel güllerle karşıladılar birbirlerini diyodum demekk eski aekadaşsınız telde falanda görüşüyomusunuz bide hangi topikte çok görüşüyodunuz aaayyy ne kadar sordum dimi neyse canım Allah dostluğunuzu daim etsin
tabi canıııııııım sen hiç öyle şeyler yapmazsın
ya ne maçuplu yavrum olurmu hiç ben bu aralar mesaj atamıyorum faturalı yaptım hattımı evet son ece de oradaydısağol canım sende öylesin
evet canım hele nurcanın topiğinde ne çok konuşurduk hepimiz dağıldık malesef
ama facedende olsa teldende olsa görüşüyoruz
hele sen hiç aksatmadan kandillerde bile mesaj gönderiyorsun cuma günleri olsun
çok mahcubum sana karşı ben pek karşılık veremedim nesajlarına kontürüm olmuyordu
dün mesajım var atayım diye düşündüm alışık olmayınca unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?