Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bu gün penceremiz kırılmıştı onu değiştirdik ev maf oldu biraz temizlik yaptım akşam akşam kalanında sabah bıraktım iş var sabah :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bu gün penceremiz kırılmıştı onu değiştirdik ev maf oldu biraz temizlik yaptım akşam akşam kalanında sabah bıraktım iş var sabah :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kolay gelsin canım bende yarın temizlik yapacam yarın yorucu bi gün olacak hoş bu ayakla nasıl yapacaksam

yeterim aşağıda 4 üye yazıyo ama iki üye görünüyo hadi biri sensin demek başka hayalet takipçimizde var

kimiş bu hayaletttttttttt varmı öle kaçak savaşmak göster yüznü hayalet üyeeeeeeee

neden kırıldı
aklıma direk çocuklar top oynarken kırdı diye geldi

kimiş bu hayaletttttttttt varmı öle kaçak savaşmak göster yüznü hayalet üyeeeeeeee

demi birtek sen hayalet dolaşıbilirsin

evet ya kk nin tek hayaletin benim

Son düzenleme:
Son düzenleme:
çok incesinnn özledim kız seni kaç zaman varki karşılaşamadık diğer topikte daha çok konuşuyordukk İŞTE SARAM BAK BENİ ZOR GÜNLERİMDE YALNIZ BIRAKMAYAN BİR KK DOSTUm nazemirdir

aaaa öylemi hiç bilmiyodum bende bunlar ne güzel güllerle karşıladılar birbirlerini diyodum demekk eski aekadaşsınız telde falanda görüşüyomusunuz bide hangi topikte çok görüşüyodunuz aaayyy ne kadar sordum dimi neyse canım Allah dostluğunuzu daim etsin

ben hiç öle şey yaprmıyım [.:/.:LOR]

tabi canıııııııım sen hiç öyle şeyler yapmazsın

çok incesinnn özledim kız seni kaç zaman varki karşılaşamadık diğer topikte daha çok konuşuyordukk İŞTE SARAM BAK BENİ ZOR GÜNLERİMDE YALNIZ BIRAKMAYAN BİR KK DOSTUm nazemirdir

sağol canım sende öylesin
evet canım hele nurcanın topiğinde ne çok konuşurduk hepimiz dağıldık malesef
ama facedende olsa teldende olsa görüşüyoruz
hele sen hiç aksatmadan kandillerde bile mesaj gönderiyorsun cuma günleri olsun
çok mahcubum sana karşı ben pek karşılık veremedim nesajlarına kontürüm olmuyordu
dün mesajım var atayım diye düşündüm alışık olmayınca unutmuşum

saracım yukarda yazdığım mesajda cevaplarını yazdım
biz nurcan diye bi arkadaş vardı geleceksin biliyorum diye topiği vardı orda yazışıyorduk sürekli
dualar ediyorduk listemiz vardı hatta son ecede o topikten arkadaşımız

nazemir eşim has olduğu dönemlerde benim telimi bulup arayıp soran destek olan yol arkadaşalrımdandır (geleceksin biliyorum bebeğim )topiğimiz vardı oradan tanışıyoruz

kızlar akşam üstü musabı yıkıyacaktım
eşyalarını hazırlarken ellerimin arasından yataktan düştü
çok korktum çok ağladım
neyseki yüzüstü düştü

ya ne maçuplu yavrum olurmu hiç ben bu aralar mesaj atamıyorum faturalı yaptım hattımı evet son ece de oradaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…