Sabırla Bebeğini Bekleyenler

takdir ettim aldığın kararları saracım...al bakalım ödülünü...

güle güle kullan tatlım hangi rengin üzerine attın röfleyi
koyu kestanenin üstüne attırdım canım..bu sefer 2,5 saatte bitti bütün işim...zaman bu kadar nasıl kısa dersen..adamlar yeni bir yöntem keşfetmiş...epeydir yapılarmışta ben yeni gittim ya oraya..aslında en eski kuaförüm ama bir ara değiştirmiştim...gene eskiye döndüm...röfleyle boyayı aynı anda yapıyorlar...vakitten kazanıyorlar...önce röfleyi sarıyor sonra kalan yerlere koyu kestane boya atıyor...harika oldu...banada iyi geldi bu bakım canım...kestirdimde rahatladım yani...omuzlarda kestirdim...fön attırdım...güzel oldu yani..[/COLOR][/I][/B][/FONT]

hııııım eminim güzel olmuştur güle güle kullan

senin içininde sevinç dolmasına sevindim

abla yaaa ben kocişimle ii olunca kimse umrumda olmuyor söylenen sözler tınımda olmuyor
bi kaç gündür kocişim daha çok anlamaya başladı beni sağolsun sen haklısın ben her yerde bunu söylüyorum zaten
sen anneme yada diğer sorunlara bakma cevap verme kimseye diyor bende sen beni yalnız bırakma destek ol manen
ben hep ii olurum dedim Allah razı olsun dönüp dolanıyor etrafımda kaç gündür inşşallahh hersey daha güzel olcakkkk

vvavvv güle güle kullan leyloşum saclarınııı

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
efsuNevfel

vvıııııyyyyyyyy ziyaretçiyle başbaşa kalmışemmm

huu ziyaretçi bacıııı gelde sohbet edekkk

Son düzenleme:
Mrb kızlarrrrrrr ben de bi temizlik yaptım geldimmmmmmm accik dinleyim biraz daha isim var sizlerde ne var ne yoook

anladım cnm inşallah en kısa zamanda gelir tekrar meleğin

Kolay gelsin bacım çalışıyorsun galiba sen ohh ne güzel evde olmak bunaltiyo

saol canımmm
normalde 3-4 aydır çalışmıyorum canım bu ayda abime yardıma geldim işyerine onlara yardım ediyorum
bu arada işde bakıyorum kendime bi iki yerle görüştüm daha haber gelmedi daha...
evde olmak benide bunaltıyo kv çok yüz oldum bu yüzden yani kırdık dururken birbirimizi olaylar büyüdü
ama yalnız olsam bu kdr zor gelmezdi sanırım evde kalmak ama aynı evin içinde 2 kadın zor oluyo gercekten

leyloooooş saçlar başlar nasıl oldu bacım resim bırak görelim diyecem hayatta yapmazsın biliyorum bari gelde anlat merakımızı gider topikçe saçını merak ediyoruz

ooo ne güzell demek saşlar falan güzel yaaa
bende merak ettim nasi olmş acep :26::44::44::44:

GÜNAYDIN KIZLARR BİRAZDAN ÇIKACAĞIM (dr gideceğiz eşimle kontrol için )BİR TARAFDAN HAZIRLANIRKEN BİR TARAFDANDA SİZE GÜNAYDIN DEMEK İSTEDİM

sanada günaydın canıım rabbim tüm işlerinizi
yolunda götürür ve rabbim sağlık sıhhat versin inşallaa cnm

inşallah canım rüyan gerçek olurda altını değisirsin bebişinin cnm
allah hepinize tez zamanda versin inşalaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…