takdir ettim aldığın kararları saracım...al bakalım ödülünü...gökyüzü masmavi güneş pırıl pırıl ağaçlar yemyeşil olmaya başladı kuşlar ötüyo memleketime bahar geliyo içimede bahar geliyo hoş geliyo sefalar getiriyoumutlar beklentiler güzellikler geliyo artık daha aktif olarak hayata sarılacam yarım kalan el işlerimi bitirecem yenilerini başlayacam kitaplarımı okumaya kaldığım yerden devam edecem tabiki gezmeye eğlenmeye tam gaz devam bahar temizliğine başlayıp evi dip köşe temizleyip detoksa evden başlayacam kaygana görümcek gibi gereksiz insanları hayatımdan mümkün mertebe uzak tutacam:120: :120::120::120::120::120:benden değerlisi yok benden önemlisi yok bu arada bebek gelirse gelsin gelmezse mayıs ayı gibi yeniden tüp bebek tedavisine başlayacam tabi bu arada biraz kiloda verecem yenilenecem güzelleşeceğim
içimden geçenleri sizlerle paylaşmak istedim :112::112::112::112::112::112::112::112:
ayyyyyy bende aynen içim kıpır kıpır bugün
duyguların benide çk mutlu etti canımm ablammmm
aynen bizden değerlisi yok...
takdir ettim aldığın kararları saracım...al bakalım ödülünü...
koyu kestanenin üstüne attırdım canım..bu sefer 2,5 saatte bitti bütün işim...zaman bu kadar nasıl kısa dersen..adamlar yeni bir yöntem keşfetmiş...epeydir yapılarmışta ben yeni gittim ya oraya..aslında en eski kuaförüm ama bir ara değiştirmiştim...gene eskiye döndüm...röfleyle boyayı aynı anda yapıyorlar...vakitten kazanıyorlar...önce röfleyi sarıyor sonra kalan yerlere koyu kestane boya atıyor...harika oldu...banada iyi geldi bu bakım canım...kestirdimde rahatladım yani...omuzlarda kestirdim...fön attırdım...güzel oldu yani..güle güle kullan tatlım hangi rengin üzerine attın röfleyi
koyu kestanenin üstüne attırdım canım..bu sefer 2,5 saatte bitti bütün işim...zaman bu kadar nasıl kısa dersen..adamlar yeni bir yöntem keşfetmiş...epeydir yapılarmışta ben yeni gittim ya oraya..aslında en eski kuaförüm ama bir ara değiştirmiştim...gene eskiye döndüm...röfleyle boyayı aynı anda yapıyorlar...vakitten kazanıyorlar...önce röfleyi sarıyor sonra kalan yerlere koyu kestane boya atıyor...harika oldu...banada iyi geldi bu bakım canım...kestirdimde rahatladım yani...omuzlarda kestirdim...fön attırdım...güzel oldu yani..
saol tatlım...hııııım eminim güzel olmuştur güle güle kullan
senin içininde sevinç dolmasına sevindim
koyu kestanenin üstüne attırdım canım..bu sefer 2,5 saatte bitti bütün işim...zaman bu kadar nasıl kısa dersen..adamlar yeni bir yöntem keşfetmiş...epeydir yapılarmışta ben yeni gittim ya oraya..aslında en eski kuaförüm ama bir ara değiştirmiştim...gene eskiye döndüm...röfleyle boyayı aynı anda yapıyorlar...vakitten kazanıyorlar...önce röfleyi sarıyor sonra kalan yerlere koyu kestane boya atıyor...harika oldu...banada iyi geldi bu bakım canım...kestirdimde rahatladım yani...omuzlarda kestirdim...fön attırdım...güzel oldu yani..
kızlar az işim var...yine gelecem...
1tüp bebek 1de aşılama denedim olmadı cnm.bu sene kendiliğimden gebe kaldım onunda kalbi durdu.
saracımmm yrnda kayınvalidem mevlit okutacakkk 100kişiden fazla insan çağırdı ki,mi görse çağırdıı en uzak akrabalarına selam verene kadar çağırdıııbi kaç gündür onun hazırlığıyla uğraşıyoruz.
kızlar geçmişe çok bakamadımmmm kv mevlidi yüzünden yoğunum evde duramıyrm inş yarını atlatırsak yine görüşürüzzz.kib
Mrb kızlarrrrrrr ben de bi temizlik yaptım geldimmmmmmmaccik dinleyim biraz daha isim var sizlerde ne var ne yoook
dinlen tabiiii cnmmmmm nolsun aynıı çalışmaya devam işte
Kolay gelsin bacım çalışıyorsun galiba sen ohh ne güzel evde olmak bunaltiyo
leyloooooş saçlar başlar nasıl oldu bacım resim bırak görelim diyecem hayatta yapmazsın biliyorum bari gelde anlat merakımızı gider topikçe saçını merak ediyoruz
GÜNAYDIN KIZLARRBİRAZDAN ÇIKACAĞIM (dr gideceğiz eşimle kontrol için )BİR TARAFDAN HAZIRLANIRKEN BİR TARAFDANDA SİZE GÜNAYDIN DEMEK İSTEDİM
Günaydın kızlar bugün rüyamda bi kız bebişim olduğunu gördüm altını temizliyordum böyle daha küçücük br simsiyah saçları vardı bu durum çok etkiledi beni. Çok da mutlu oldum ana ins kendimi çok kaptırdigim için görmüş olmayayim
Eki Görüntüle 667228 amiiiiiiiiiiiiiin
Eki Görüntüle 667229 amiiiiiiiiiiiin
Ay innnnnssss bat yaklaştıkça geçmiyor bu günlerrrrrrrrr uffff bat 3 nisaninşallah canım rüyan gerçek olurda altını değisirsin bebişinin cnm
allah hepinize tez zamanda versin inşalaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?