günaydın herkese.ben yine testyaptım yine gölge.ama hiç belirginleşmemiş.dünküyle aynı.bi şey yok galiba.hasta gbiyim bugün.belim kopuyo eşimi uğurladıktan sonra yattım şimdi uyandım.
günaydın canımtatlım neden bu kadar strese giriyonki git kan ver için rahatlasın inş. pozitifi görürsün meleğin seninledir canım calimerocum kaç günün geçti:26:
geçmedi ki haftaya bugün olmam gerek.kan versem de ya negatif yada 15 20 lerde çıkcak.2 günde 1 kan vermeye çağırcaklar.beklemek daha doğru geliyo.bide varsa ben herkese söyerim.tutunamazsa daha büyük üzüntü.en azından belirginleşse artıyor değerim deyip gitcem ama yok
nşallah cnm ya hepimiz için hayırlısı olsun.yrn eşimle izmir turu yapcaz.biraz kafamı dağıtırım.
zelom ben bıraz arastırma yapıyom da ondan yokum...
Rahim duvarı inceliği şikayeti olan bayanlar
09.07.2010
Hekiminiz rahim duvarınızın incelmiş olduğunu belirtmiş ise, bir ay boyunca günde enaz 1 ençok 2 bardak taze sıkılmış nar suyu içiniz. 100% nar suyu olarak satılan hazır meyve suları da bu amaçla kullanılabilir.
Dikkat!
Kimler nar suyundan uzak durmalıdırlar!
1. Rahim duvarı kalınlaşmış olanlar
2. Aşırı adet kanaması olanlar
3. Düşük tansiyonlular
4. Rahim miyomlarına bağlı ara kanama geçiren bayanlar
tatlım nar suyu o kadarda faydalı bi şey değil bizler için
şu yeni doğal yaşam parkını hiç görmedim.izmirliyim güya.yakın bi şehire gelin gittim.sıkça gwlsekde akraba ziyaretiyle geçti.bu kez habersiz gitcezkordona da gideriz belki :44::bilmiyorum ki.
nar suyu deil ama nar ekşisine bayılırım.olmadan salata eksik geliyo bana:
yeni hayvanat bahçesini diyon deme oraya bende gitmedim ama giden arkidişler beğenmemişo yüzden pek ilgimi çekmedi siz gidin bakalım beğenirsen sonra bizde eşimle gideriz tatlım havalar soğuk kordon bu havada çekilmez kendini üşütmeyesin
yok cnm dikkat ederim.üşürsem durmam zaten.doğal yaşam parkını görmeyi çok istiyorum.güzelse söylerim sanada siz de gidersiniz kocişinle
kızlar işim bitti.
şimdi iğnemi olmaya gidiyrmm.gelincede bi kaç dua okuycammm.
ondan sonra sizlerleyimm.
heycanla bekleyin beni anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?