Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sonuçların temiz çıkması tabiki rahatlatıyı canım benim canı sıkan hiç bi sebep olmadığı halde olmaması.ama demekki vakti saati gelmemiş daha ne yapalım beklemekten başka çare yok.

üzülme saracım dediğin gibi vakti saati gelince olacak inş. Rabbim hepimizi sevindirsin yüzlerimizi güldürsün tatlım belkide siz zamanlamayı yakalıyamıyosunuzüstelik bana sanki bu ay kimyasal gebelik yaşadın gibi geliyo test yaptırsaydın anlıcaktık sağlık olsun

zeloşum biliyomusun bu amh testini yaptırmak şart oldu.çok önemliymiş baksana ben hiç bilmiyordum.

evet canım bende araştırmaya başladım 2ile 5 arası iyimiş 0 ın altına düşerse o kötüymüş:18::18::18::18:beklenmeyen kırmızılar gelsin temizleneyim yaptırmayı düşünüyom:18::18::18::18:

bilmiyorumki canım ama biliyomusun zelalım çok az adet oldum.iki gün sürdü 3.ve 4.gün çok az lekelnme oldu.bugünde bitti.kasıklarım hala zaman zaman batıyo.

bide benim prl değeri13,96 hFSH değeride6,24 çıkmış sence nasıl

tatlım bence hormonlarında sorun yok :13:tatlım yinede kan baktırsana bu kadar gecikmeyle bu kadar az olman normal değil bence:26:tatlım lh kaç:)

Son düzenleme:

inşallah hamilesindir şimdi canım o yüzden kırmızıların gelmiyodur.ama değilsende bir an önce gelsinki sende tedavini yap.kırmızıları sevmiyoruz ama onlarsızda olmuyo.Allah eksikliğini vermesin.

kız zelal topik topik peşinden koştum yoruldum ben gidim işlerime bakem.
geldim yoktunuz topicte...demekki geziyordunuz he zeloşla...
günaydın kızlaarrrr neden topikte kimse yokkkk bakıyorum da geziyorsunuzzzz
herkes gezmede bir ben evdeyim...
ayy kızlarr pzrts dokturum varyaa ağada yapıyrmmmm 1saattirrrbitmedi dahaaaa
epilasyona git tatlım ya...bırak ağdayı falan...3 seansta tamamdır...ıpıl ıpıl...
slm kızlar nasılsınız
süperiz canım sen nasılsın?
hoşgeldin leylacım.nasılsın busemiz nasıl? benim başım sabahta çok ağrıyodu ama ağrıkesicinin etkisinden sanırım şimdi daha iyi.
hb bitanem iyiyiz çok şükür...babamızın bugün milletvekilleriyle toplantısı vardı erken kalktık..onu uğurladım..hemen yanınıza koştum...geçmiş olsun saracım..keşke akşamdan ağrı kesici alsaydın o meret ilaç içmeden geçmiyor..bilirim yani...
hg güzelleranasıyla kuzusu nasılsınız canlarımleyloşum gezenti gibi gezdim gezdim geldim
saol bitanem iyiyiz zeloşum...gez canım ohhhhhhhh sefan olsun bitanem benim..
zeloşum biliyomusun bu amh testini yaptırmak şart oldu.çok önemliymiş baksana ben hiç bilmiyordum.
amh testi nedir?amma cahil kalmışım bende :26::26:

adet görerek çok hamile kalan var saracım ya..Allah aşkına git bir kan testi yaptır..belkide hamilesindir tontişim....

zeloşummmmmmmmmm beklenmeyen tarihin ne zamandı ya...günün geçtimi senin?

inşallah hamilesindir şimdi canım o yüzden kırmızıların gelmiyodur.ama değilsende bir an önce gelsinki sende tedavini yap.kırmızıları sevmiyoruz ama onlarsızda olmuyo.Allah eksikliğini vermesin.

saram bebeğim benim daha günüme vardaha yumurtlayamadım ya o adetimi uzatır ondan korkuyorum aslında yumurtlasam takmıcamda ya çatlamassa die korkuyom:18::18:

günaydın herkese.ben yine testyaptım yine gölge.ama hiç belirginleşmemiş.dünküyle aynı.bi şey yok galiba.hasta gbiyim bugün.belim kopuyo eşimi uğurladıktan sonra yattım şimdi uyandım.

gittikçe belirginleşmesi lazım canım..inşallah hamilesinden calimerocum...acele etme tatlım...

zeloş yumurtlaman mı gecikiyor canım ya?:26:

adet görerek çok hamile kalan var saracım ya..Allah aşkına git bir kan testi yaptır..belkide hamilesindir tontişim....

keşke leyloşum ama sanmıyorum canım ya evde test yapıyorum çıkmıyo.

saram bebeğim benim daha günüme vardaha yumurtlayamadım ya o adetimi uzatır ondan korkuyorum aslında yumurtlasam takmıcamda ya çatlamassa die korkuyom:18::18:

canım düşükten sonra 40 -45 gün arası adet görülüyo benimde öyle oldu onun için endişelenme hatta benim doktorum üç aya kadar anca düzene girer demişti.o yüzden merakta etmeçbünyeden bünyeyede farklılık gösteriyo.

oh iyi olun canım inş. hep iyi olun senide kuzumuzuda öpüyom canımgezeyim deme leyloşum :78::78:ama benim adam duymasın o fazla gezentileri sevmiyo ben ona çaktırmadan geziyomtatlım daha benim adetime var ben daha çalışmalardayım harıl harıl çalışıyom atom karınca gibim oldum şincik akşam için mercimeği tüpe koydum bebiş içinde fırına koycam

mercimeği fırına vercen yani.hadi inşallah o mercimek dünya güzeli yada yakışıklısı bi bebiş olsun zeloşuma inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…