slm kızlar nasılsınız
sonuçların temiz çıkması tabiki rahatlatıyı canım benim canı sıkan hiç bi sebep olmadığı halde olmaması.ama demekki vakti saati gelmemiş daha ne yapalım beklemekten başka çare yok.
zeloşum biliyomusun bu amh testini yaptırmak şart oldu.çok önemliymiş baksana ben hiç bilmiyordum.
üzülme saracım dediğin gibi vakti saati gelince olacak inş. Rabbim hepimizi sevindirsin yüzlerimizi güldürsüntatlım belkide siz zamanlamayı yakalıyamıyosunuz üstelik bana sanki bu ay kimyasal gebelik yaşadın gibi geliyo test yaptırsaydın anlıcaktık sağlık olsun
iyiyim cnm allaha şükürrr
hb bitanem...burdayım da diğer kızlar herbiri bir tarafta geziyor sanırım...nasılsın maonyacım?
slm kızlar nasılsınız
zeloşum biliyomusun bu amh testini yaptırmak şart oldu.çok önemliymiş baksana ben hiç bilmiyordum.
bilmiyorumki canım ama biliyomusun zelalım çok az adet oldum.iki gün sürdü 3.ve 4.gün çok az lekelnme oldu.bugünde bitti.kasıklarım hala zaman zaman batıyo.
bide benim prl değeri13,96 hFSH değeride6,24 çıkmış sence nasıl
evet canım bende araştırmaya başladım2ile 5 arası iyimiş 0 ın altına düşerse o kötüymüş:18::18::18::18:beklenmeyen kırmızılar gelsin temizleneyim yaptırmayı düşünüyom:18::18::18::18:
geldim yoktunuz topicte...demekki geziyordunuz he zeloşla...kız zelal topik topik peşinden koştumyoruldum ben gidim işlerime bakem.
herkes gezmede bir ben evdeyim...günaydın kızlaarrrr neden topikte kimse yokkkk bakıyorum da geziyorsunuzzzz
epilasyona git tatlım ya...bırak ağdayı falan...3 seansta tamamdır...ıpıl ıpıl...ayy kızlarr pzrts dokturum varyaa ağada yapıyrmmmm 1saattirrrbitmedi dahaaaa
süperiz canım sen nasılsın?slm kızlar nasılsınız
hb bitanem iyiyiz çok şükür...babamızın bugün milletvekilleriyle toplantısı vardı erken kalktık..onu uğurladım..hemen yanınıza koştum...geçmiş olsun saracım..keşke akşamdan ağrı kesici alsaydın o meret ilaç içmeden geçmiyor..bilirim yani...hoşgeldin leylacım.nasılsın busemiz nasıl? benim başım sabahta çok ağrıyodu ama ağrıkesicinin etkisinden sanırım şimdi daha iyi.
saol bitanem iyiyiz zeloşum...gez canım ohhhhhhhh sefan olsun bitanem benim..hg güzelleranasıyla kuzusu nasılsınız canlarım leyloşum gezenti gibi gezdim gezdim geldim
amh testi nedir?amma cahil kalmışım bendezeloşum biliyomusun bu amh testini yaptırmak şart oldu.çok önemliymiş baksana ben hiç bilmiyordum.
bilmiyorumki canım ama biliyomusun zelalım çok az adet oldum.iki gün sürdü 3.ve 4.gün çok az lekelnme oldu.bugünde bitti.kasıklarım hala zaman zaman batıyo.
bide benim prl değeri13,96 hFSH değeride6,24 çıkmış sence nasıl
nasıl bi test cnmmm anlamadımm benn yine
iyiyim cnm allaha şükürrr
hoş geldinnnnnn
inşallah hamilesindir şimdi canım o yüzden kırmızıların gelmiyodur.ama değilsende bir an önce gelsinki sende tedavini yap.kırmızıları sevmiyoruz ama onlarsızda olmuyo.Allah eksikliğini vermesin.
günaydın herkese.ben yine testyaptım yine gölge.ama hiç belirginleşmemiş.dünküyle aynı.bi şey yok galiba.hasta gbiyim bugün.belim kopuyo eşimi uğurladıktan sonra yattım şimdi uyandım.
adet görerek çok hamile kalan var saracım ya..Allah aşkına git bir kan testi yaptır..belkide hamilesindir tontişim....
saram bebeğim benim daha günüme vardaha yumurtlayamadım ya o adetimi uzatır ondan korkuyorum aslında yumurtlasam takmıcamda ya çatlamassa die korkuyom :18::18:
geldim yoktunuz topicte...demekki geziyordunuz he zeloşla...
herkes gezmede bir ben evdeyim...
epilasyona git tatlım ya...bırak ağdayı falan...3 seansta tamamdır...ıpıl ıpıl...
süperiz canım sen nasılsın?
hb bitanem iyiyiz çok şükür...babamızın bugün milletvekilleriyle toplantısı vardı erken kalktık..onu uğurladım..hemen yanınıza koştum...geçmiş olsun saracım..keşke akşamdan ağrı kesici alsaydın o meret ilaç içmeden geçmiyor..bilirim yani...
saol bitanem iyiyiz zeloşum...gez canım ohhhhhhhh sefan olsun bitanem benim..
amh testi nedir?amma cahil kalmışım bende:26::26:
oh iyi olun canım inş. hep iyi olunsenide kuzumuzuda öpüyom canım gezeyim deme leyloşum :78::78:ama benim adam duymasın o fazla gezentileri sevmiyo ben ona çaktırmadan geziyom tatlım daha benim adetime var ben daha çalışmalardayım harıl harıl çalışıyom atom karınca gibim oldum şincik akşam için mercimeği tüpe koydum bebiş içinde fırına koycam
zeloş yumurtlaman mı gecikiyor canım ya?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?