Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kafaya takacak o kadar şey varki canım ama ben sinüzite bağlıyorum bunu hala geçmedi başım sanki kazan gibi.ağrı kesici aldım şimdi.:2::2::2::2::2:

günaydın herkese.ben yine testyaptım yine gölge.ama hiç belirginleşmemiş.dünküyle aynı.bi şey yok galiba.hasta gbiyim bugün.belim kopuyo eşimi uğurladıktan sonra yattım şimdi uyandım.

calimerocum inşallah hamilesindir canım.stres yapma.arıkın testte yapma bekle zamanı gelince kan tahlili yap onda kesin çıkar.

tatlım şüphen varsa fazla yürüme ama ohhhhhhh izmir turu hı nereye gitceniz havalar soğuk olmasaydı ben kordonda denize karşı çay içmeyi çok seviyom

hıııııııım bnecede çok güzel olur çay içmesem bile denizi seyretmek stresimi alıyo benim.

zelom ben bıraz arastırma yapıyom da ondan yokum...

dedektif arkidişim ne araştırıyon bakim.

tatlım doğal yaşam parkını benim annelerde gezmiş ama hiç beğenmemişler.kızkardeşim günümüze yazık oldu boşuna gitmişiz diyo.

canım nar ekşisini bi ara bende çok kullanıyodum bende seviyom

bende bende

saracım hg canım işlerin bittimi artık nöbeti sana devredebilirim

nereye gidiyon sen bakim ben her an gidip uzanabilirim canım yaaa gözlerimi açamıyorum.

saram hoşgeldın..

sevındım sonuçların guzel çıkmışşşşş

sağol canım benim.inşallah senin sonuçlarında temiz çıkar.

Son düzenleme:
kızlar işim bitti.

şimdi iğnemi olmaya gidiyrmm.gelincede bi kaç dua okuycammm.

ondan sonra sizlerleyimm.

heycanla bekleyin beni anacım

geçmiş olsun canım ne iğnesi yapıyosun.
hadi gel bekliyoz.
:26::26::26::26::26:

ben cıkıyom kızlar....................anneme gıtcemmm

tamam canım selam söyle annenlere kendine iyi bak öptüm byyyyy

canım kıyamam sinuzite ne iyi gelir acaba bi saraçoğlundan araştıralım :26:tatlım sonuçların temiz çıkmış şükür budamı seni sevindirmiyo kafanı rahat tut canım gelcek inş. ben inanıyorum Allahımın izniyle inş.bende gidip bılaşıklarımı yıkıcaktım bide mercimek koycam tüpe sende uzan sonra buluşuruz burda şeker

hoşgeldin sara.kimsede beğenmemiş doğal yaşam parkını.bakalım sevmezsek çok durmayız zaten.deniz kenarında sıcak bi yere gideriz.test yamıycam artık dediğiniz gibi.evde 2 tane kaldı.kociş bu sabah bittiyse nöbetçi eczaneden alayım arkamdan çıkıp arama dedi beni test delisi hergün 3 tane falan yapıyom sanıyo adam ya

tatlım adama o izlenimi sen vermişsin

geçmiş olsun saracım tuzlu su yapıp burnuna çekip temizleyeceksin içini.biraz yakar ama ilaç dışında en iyi tedavidir.zamanla iltihap akıp temizlenir

canım ne iğnesi oluyosun sen ben kaçırdım galiba:26:hadi sen git biz seni bekleriz

cnm perugon oluyrmm yumurtalarım gelişsin dieee.
dünde oldum bugünde .pzrts doktora gidicemm dualarını zı eksik etmeyin.

ben geldimm ama kimsecikler yok:85:

sonuçların temiz çıkması tabiki rahatlatıyı canım benim canı sıkan hiç bi sebep olmadığı halde olmaması.ama demekki vakti saati gelmemiş daha ne yapalım beklemekten başka çare yok.

cnm perugon oluyrmm yumurtalarım gelişsin dieee.
dünde oldum bugünde .pzrts doktora gidicemm dualarını zı eksik etmeyin.

ben geldimm ama kimsecikler yok:85:

inşallah yumoşların gelişir büyür çatlar ve sonraaaaa böle olursun canım sonrada bunu kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…