ben cıkıyom kızlar....................anneme gıtcemmm
günaydın saram demek peşime düştün hetatlım hala yumurtlama olmadı biraz araştırayım dedim adet döngümü çözersem bu işide çözebilirim die düşündüm canım sen nasılsın başın iyimi şimdi neden dün ağırdıki kafana takmıyosun deme bir şeyleri
günaydın herkese.ben yine testyaptım yine gölge.ama hiç belirginleşmemiş.dünküyle aynı.bi şey yok galiba.hasta gbiyim bugün.belim kopuyo eşimi uğurladıktan sonra yattım şimdi uyandım.
tatlım şüphen varsa fazla yürüme amaohhhhhhh izmir turu hı nereye gitceniz havalar soğuk olmasaydı ben kordonda denize karşı çay içmeyi çok seviyom
zelom ben bıraz arastırma yapıyom da ondan yokum...
yeni hayvanat bahçesini diyon deme oraya bende gitmedim ama giden arkidişler beğenmemişo yüzden pek ilgimi çekmedi siz gidin bakalım beğenirsen sonra bizde eşimle gideriz tatlım havalar soğuk kordon bu havada çekilmez kendini üşütmeyesin
canım nar ekşisini bi ara bende çok kullanıyodum bende seviyom
saracım hg canımişlerin bittimi artık nöbeti sana devredebilirim
saram hoşgeldın..
sevındım sonuçların guzel çıkmışşşşş
kızlar işim bitti.
şimdi iğnemi olmaya gidiyrmm.gelincede bi kaç dua okuycammm.
ondan sonra sizlerleyimm.
heycanla bekleyin beni anacım
ben cıkıyom kızlar....................anneme gıtcemmm
kafaya takacak o kadar şey varki canım ama ben sinüzite bağlıyorum bunu hala geçmedi başım sanki kazan gibi.ağrı kesici aldım şimdi.:2::2::2::2::2:
calimerocum inşallah hamilesindir canım.stres yapma.arıkın testte yapma bekle zamanı gelince kan tahlili yap onda kesin çıkar.
hıııııııım bnecede çok güzel olur çay içmesem bile denizi seyretmek stresimi alıyo benim.
dedektif arkidişim ne araştırıyon bakim.
tatlım doğal yaşam parkını benim annelerde gezmiş ama hiç beğenmemişler.kızkardeşim günümüze yazık oldu boşuna gitmişiz diyo.
bende bende
nereye gidiyon sen bakim ben her an gidip uzanabilirim canım yaaa gözlerimi açamıyorum.
sağol canım benim.inşallah senin sonuçlarında temiz çıkar.
hoşgeldin sara.kimsede beğenmemiş doğal yaşam parkını.bakalım sevmezsek çok durmayız zaten.deniz kenarında sıcak bi yere gideriz.test yamıycam artık dediğiniz gibi.evde 2 tane kaldı.kociş bu sabah bittiyse nöbetçi eczaneden alayım arkamdan çıkıp arama dedi beni test delisi hergün 3 tane falan yapıyom sanıyo adam ya
canım ne iğnesi oluyosun sen ben kaçırdım galiba:26:hadi sen git biz seni bekleriz
geçmiş olsun saracım tuzlu su yapıp burnuna çekip temizleyeceksin içini.biraz yakar ama ilaç dışında en iyi tedavidir.zamanla iltihap akıp temizlenir
canım kıyamam sinuzite ne iyi gelir acaba bi saraçoğlundan araştıralım :26:tatlım sonuçların temiz çıkmış şükür budamı seni sevindirmiyo kafanı rahat tut canım gelcekinş. ben inanıyorum Allahımın izniyle inş. bende gidip bılaşıklarımı yıkıcaktım bide mercimek koycam tüpe sende uzan sonra buluşuruz burda şeker
cnm perugon oluyrmm yumurtalarım gelişsin dieee.
dünde oldum bugünde .pzrts doktora gidicemm dualarını zı eksik etmeyin.
ben geldimm ama kimsecikler yok:85:
slm kızlar...biz geldik...
hoş geldinizzzz.gelin bakalım beni beklemeden nereye kaçtınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?