mercimeği fırına vercen yani.hadi inşallah o mercimek dünya güzeli yada yakışıklısı bi bebiş olsun zeloşuma inşallah.
bilmiyomki saram artık biz elimizden geleni yapcazartık o mercimeğin cinsine kalmış
canım ya hayırlısı olsun...bu ay olmasa öbür ay inşallah saracım...keşke leyloşum ama sanmıyorum canım ya evde test yapıyorum çıkmıyo.
canım düşükten sonra 40 -45 gün arası adet görülüyo benimde öyle oldu onun için endişelenme hatta benim doktorum üç aya kadar anca düzene girer demişti.o yüzden merakta etmeçbünyeden bünyeyede farklılık gösteriyo.
saol bitanem...yok kız gezmiyorum hiç tontişim...çalış canım çalış..Allah boş duranı sevmezoh iyi olun canım inş. hep iyi olunsenide kuzumuzuda öpüyom canım gezeyim deme leyloşum :78::78:ama benim adam duymasın o fazla gezentileri sevmiyo ben ona çaktırmadan geziyom tatlım daha benim adetime var ben daha çalışmalardayım harıl harıl çalışıyom atom karınca gibim oldum şincik akşam için mercimeği tüpe koydum bebiş içinde fırına koycam
evet canım bugün 23. gün daha bi şey yok öyle boşa kurşun atıyoz
kızlar akşama bezelye yemeğiyle sebze çorbam var yanına ne yapayım bi fikir verin bana
kızlar akşama bezelye yemeğiyle sebze çorbam var yanına ne yapayım bi fikir verin bana
canım ya hayırlısı olsun...bu ay olmasa öbür ay inşallah saracım...
saol bitanem...yok kız gezmiyorum hiç tontişim...çalış canım çalış..Allah boş duranı sevmezinşallah bu ay bebiş gelir zeloşum ya...
sen elinden geleni yap...gerisini tevekkül et Rabbime bırak..inşallah hepiniz hamilekalacaksınız..ben inanıyorum bitanem...
leyla sen epilasyon yaptırdınmı cnmmmm???
kızlar bu test için sadece kanmı alıyolarrr.bide ortalama fiyatı ne kadar acaba???:83:çok soru sordum yine
tatlım bende dünden önceki gün aynısını yaptım pilavım vardı ikisinin yanına
canım ya hayırlısı olsun...bu ay olmasa öbür ay inşallah saracım...
saol bitanem...yok kız gezmiyorum hiç tontişim...çalış canım çalış..Allah boş duranı sevmezinşallah bu ay bebiş gelir zeloşum ya...
sen elinden geleni yap...gerisini tevekkül et Rabbime bırak..inşallah hepiniz hamilekalacaksınız..ben inanıyorum bitanem...
canım bende pilavı çok seviyom ama bide diyete başladım biliyomusun.o yüzden daha ilk günden pilavla bozmayayım diyeti diyom.ama bulgur pilavı kilo aldırmaz dimi bulgurmu yapsam.
bende tam fikir soracaktım sen yazmışsın saracım...bezelyenin yanına pilav gider..bende ıspanak yapmayı düşünüyorum ama üşeniyorum kim yıkayacak o ıspanağı şimcik..offfffffffff
bide pilav yappp.yanına istersen ya yoğurt yada yoğurtlu salata yapp süper olurrr
kardelenim niye gelmedi topice yaaaa...demin dileğim anne olanlar topicindeydi yazdım cevap yazmadı pc başında değil sanırım..niki park etmiş kesin temizlik falan yapıyordur...mesajı yazdım baktım çıkmış...
amin bitanem...Allah razı olsun zeloşum...inşallah hepimiz görürüz torunlarımızı tatlım...leylacım ağzından bal damlıyoAllah razı olsun canım Rabbim minik kızını sana bağışlasın canım inş. hayırlı bi evlat olur ta torunlarını görürsün inş. nene leyloş olursun
canım bende pilavı çok seviyom ama bide diyete başladım biliyomusun.o yüzden daha ilk günden pilavla bozmayayım diyeti diyom.ama bulgur pilavı kilo aldırmaz dimi bulgurmu yapsam.
heheheh kardelen kk ne giremiyomuşnerden girse atıyolarmış bende kardelenime dedim seni haremden attılar akşam belki girebilir kk nde sorun yok netinde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?