Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar akşama bezelye yemeğiyle sebze çorbam var yanına ne yapayım bi fikir verin bana

canım ya hayırlısı olsun...bu ay olmasa öbür ay inşallah saracım...
saol bitanem...yok kız gezmiyorum hiç tontişim...çalış canım çalış..Allah boş duranı sevmez inşallah bu ay bebiş gelir zeloşum ya...
evet canım bugün 23. gün daha bi şey yok öyle boşa kurşun atıyoz

sen elinden geleni yap...gerisini tevekkül et Rabbime bırak..inşallah hepiniz hamile kalacaksınız..ben inanıyorum bitanem...

leyla sen epilasyon yaptırdınmı cnmmmm???

kızlar bu test için sadece kanmı alıyolarrr.bide ortalama fiyatı ne kadar acaba???:83:çok soru sordum yine

kızlar akşama bezelye yemeğiyle sebze çorbam var yanına ne yapayım bi fikir verin bana

bende tam fikir soracaktım sen yazmışsın saracım...bezelyenin yanına pilav gider..bende ıspanak yapmayı düşünüyorum ama üşeniyorum kim yıkayacak o ıspanağı şimcik..offfffffffff

inşallah leylacım duanı esirgeme canım.Allah senide buseciğine kavuştursun bir ömür boyu ailecek mutlu ve sağlıklı yaşayın canım.

tatlım bende dünden önceki gün aynısını yaptım pilavım vardı ikisinin yanına

canım bende pilavı çok seviyom ama bide diyete başladım biliyomusun.o yüzden daha ilk günden pilavla bozmayayım diyeti diyom.ama bulgur pilavı kilo aldırmaz dimi bulgurmu yapsam.

kardelenim niye gelmedi topice yaaaa...demin dileğim anne olanlar topicindeydi yazdım cevap yazmadı pc başında değil sanırım..niki park etmiş kesin temizlik falan yapıyordur... mesajı yazdım baktım çıkmış...

Son düzenleme:

leylacım ağzından bal damlıyoAllah razı olsun canım Rabbim minik kızını sana bağışlasın canım inş. hayırlı bi evlat olur ta torunlarını görürsün inş. nene leyloş olursun

keşke bir lokantamız olsaydı...hergün eve sıcak yemek gelirdi...üşengeçlikten neler hayal etmeye başladım...

bende tam fikir soracaktım sen yazmışsın saracım...bezelyenin yanına pilav gider..bende ıspanak yapmayı düşünüyorum ama üşeniyorum kim yıkayacak o ıspanağı şimcik..offfffffffff

ben geçen gün şu sebze kurutucular varya ondan aldım.ıspanakları önce tek tek yıkıyorum sonra doğrayıp sebze yıkayıcı ve kurutucuya bırakıp bi kaç kezde onda çevirerek yıkıyorum sonrada kurutuyorumçhem çok rahat hem çok güzel bişi ya.çamaşır kurutur gibi sebzeleri kurutuyo resmen.fiyatıda çok ucuz 5 lira.eğer yoksa tavsiye ederim.

bide pilav yappp.yanına istersen ya yoğurt yada yoğurtlu salata yapp süper olurrr

yoğurt benim her menümde var zaten.kendim yapıyorum ben yoğurdu canım.

fikirleriniz için sağolun kızlar.

heheheh kardelen kk ne giremiyomuş nerden girse atıyolarmış bende kardelenime dedim seni haremden attılarakşam belki girebilir kk nde sorun yok netinde olabilir

leylacım ağzından bal damlıyoAllah razı olsun canım Rabbim minik kızını sana bağışlasın canım inş. hayırlı bi evlat olur ta torunlarını görürsün inş. nene leyloş olursun
amin bitanem...Allah razı olsun zeloşum...inşallah hepimiz görürüz torunlarımızı tatlım...
canım bende pilavı çok seviyom ama bide diyete başladım biliyomusun.o yüzden daha ilk günden pilavla bozmayayım diyeti diyom.ama bulgur pilavı kilo aldırmaz dimi bulgurmu yapsam.

ben bulguruda severim..akşam yapmıştım bugünede yeter..eşim bayılıyor...özellikle yoğurtlayınca çok güzel oluyor..soğukken tabi...ayyyyyyyyyy soğuk deyince canım yoğurtlu soğuk aş çekti...nohut ve yarmayla yapılan varya...nohut ıslatayımda yarın yapayım bari...

heheheh kardelen kk ne giremiyomuş nerden girse atıyolarmış bende kardelenime dedim seni haremden attılarakşam belki girebilir kk nde sorun yok netinde olabilir

öğlende bi ara buradada gördüm tam yazacaktım baktım çıkmış demekki netinde sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…