oh afiyet olsun canım bendemi diyete girsem hepiniz diyettesiniz özeniyom:78::78::78:
amin canım...ayşenuru öp bizim için canım...herzaman bekleriz sohbete...kusura bakmayın geçmişdeki duayı okuyodum görmedim selamınızı..Allah kabul etsın..nasılsınız kızlar..bu arada abla fırçası yedim özelden ayşenur uyandı..kendinize ii bakın kızlar müsait zamanda yazışırız inşallah
anladım zeloşum...tatlım cuma günü okuduğumuz duayı oku demiştim onu bulup okuyomuş kızı uyandı kaçtı
tamam canım..bende yemeğimi falan yapayım..akşam görüşürüz inşallah...kızlar bende kaçayım işlerim var eşim işe gidince gelirim inş. hepinizi öpt.byyyyyy
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 maonyaaa
maonyacım bende çıkıyorum yemek falan yapacam..görüşürüz inşallah..
kızlar ben ıspanağımı doğrayıp geliyorum...nik burda parkta..siz yazın gelince okurum ben...eceeeeeeeeeeeee hg tatlişim...
kusura bakmayın geçmişdeki duayı okuyodum görmedim selamınızı..Allah kabul etsın..nasılsınız kızlar..bu arada abla fırçası yedim özelden ayşenur uyandı..kendinize ii bakın kızlar müsait zamanda yazışırız inşallah
kızlarr bende diyetteyimm şimdi ıspanak havuçç pırasayı haşladım içinede bulgur attım onu yedimmm.salatayla:)))))
tamam canım nurla bilgisayar kavgası yapıyoruz...akşam görüşürüz......
kızlar bende kaçayım işlerim var eşim işe gidince gelirim inş. hepinizi öpt.byyyyyy
cnm 1 gr gitmiokiiii
bazen kendime haksızlık yaptımı düşünüyrmmm aç bırakarakkkkilolar gitmeyincee
amin canım...ayşenuru öp bizim için canım...herzaman bekleriz sohbete...
anladım zeloşum...
tamam canım..bende yemeğimi falan yapayım..akşam görüşürüz inşallah...
tatlım kaçırdım seni yine
uhuuuuuuuuu nasilsiniz kizlar????????:79::79::79::79::79::79:
bende cok gec girmisim, bugün dag bayır orman, dolastık, hava cok güzeldi...kızlar bende kaçayım işlerim var eşim işe gidince gelirim inş. hepinizi öpt.byyyyyy
evet canım denk gelemedik... dur bi sarılayım ben sana...
selam seker..nasılsın?
bende cok gec girmisim, bugün dag bayır orman, dolastık, hava cok güzeldi...
kızlarrrrrrrrrrrrrözledim hepinizi.... aksam belki gene girerim ama olmadı yarın görüsürüz umarım....
iyi bakın kendinize......
ne haber kızlar
tatlım bizde seni özledik ne zaman düzelcek senin net:84::84::84:gel bende sana sarılayım canım
cnm 1 gr gitmiokiiii
bazen kendime haksızlık yaptımı düşünüyrmmm aç bırakarakkkkilolar gitmeyincee
bende hepinizi özledimmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
92::92::92::92::92::92::92::92 ]
yok canım eve gelmedikyeterim nasılsın canım eşin nasıl oldu eve gelmedinizmi halaRabbim yardımcınız olsun bebem dualarımız sizinle
:18::18::18::18::18:
yeterim çok korktumtatlım senide özledik tabi sen özlenmicek hatunmusun seni hem özledik hemde çoooooook seviyoz sen bizim bi tanemizsin :92::92::92::92:
yok canım eve gelmedikeşim daha yoğun bakımdan çıkmadıki
ama çok şükür iyi bu gün yürüdk bile koridorda
2 kullanıcı
zelalca(1 tanede misafir )
neyse en azından bi tane misafrim varmış yoksa ağlıcaktım yalnızım diye
tatlım eşinin ameliyatı çokmu ağırdı kaç gündür yoğun bakımda:93:ama şükürki artık ayaklanmış maşaallah dahada iyi olsun inş.biran önce sağ salamet evinize dönün inş.
amanınnnne aglaması kız biz varız burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?