ayyyyyyy kıyamam kardelenime ya..o şimdi deli olmuştur valla...inşallah akşam gelebilir..heheheh kardelen kk ne giremiyomuşnerden girse atıyolarmış bende kardelenime dedim seni haremden attılar akşam belki girebilir kk nde sorun yok netinde olabilir
valla onu gördümde almak bir türlü nasip olmamıştı saracım...alışverişe çıkınca bakarım bir ara...teşekkürler tavsiyen için gülüm...ben geçen gün şu sebze kurutucular varya ondan aldım.ıspanakları önce tek tek yıkıyorum sonra doğrayıp sebze yıkayıcı ve kurutucuya bırakıp bi kaç kezde onda çevirerek yıkıyorum sonrada kurutuyorumçhem çok rahat hem çok güzel bişi ya.çamaşır kurutur gibi sebzeleri kurutuyo resmen.fiyatıda çok ucuz 5 lira.eğer yoksa tavsiye ederim.
yoğurt benim her menümde var zaten.kendim yapıyorum ben yoğurdu canım.
fikirleriniz için sağolun kızlar.
öğlende bi ara buradada gördüm tam yazacaktım baktım çıkmış demekki netinde sorun var.
ayyyyyyy kıyamam kardelenime ya..o şimdi deli olmuştur valla...inşallah akşam gelebilir..
valla onu gördümde almak bir türlü nasip olmamıştı saracım...alışverişe çıkınca bakarım bir ara...teşekkürler tavsiyen için gülüm...
ay ben çok kötüyüm ne uğraştım kardelenimle seni haremden attılar hürremin işi bu diyeinş. akşama girebilir
ay ben çok kötüyüm ne uğraştım kardelenimle seni haremden attılar hürremin işi bu diyeinş. akşama girebilir
maşallahToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
sara_28 zelalca+ LeYLa_21+ Arzu:) maonyaaa
ne güzel kalabalığız kızlar maşşallah diyelim.
arzucum sende hoşgeldin
zeloşşşşşşşşşşşş arzu niye konuşmuyor kıjjjjjjjjjj
a ben size demedim deme o dilsizaslında çok cana yakındır ARZUUUUUUU NİYE KONUŞMUYON CANIM
kusura bakmayın geçmişdeki duayı okuyodum görmedim selamınızı..Allah kabul etsın..nasılsınız kızlar..bu arada abla fırçası yedim özelden ayşenur uyandı..kendinize ii bakın kızlar müsait zamanda yazışırız inşallah
zeloşşşşşşşşşşşş arzu niye konuşmuyor kıjjjjjjjjjj
kızlarr bende diyetteyimm şimdi ıspanak havuçç pırasayı haşladım içinede bulgur attım onu yedimmm.salatayla:)))))
tamam canım nurla bilgisayar kavgası yapıyoruz...akşam görüşürüz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?