Sabırla Bebeğini Bekleyenler

heheheh kardelen kk ne giremiyomuş nerden girse atıyolarmış bende kardelenime dedim seni haremden attılarakşam belki girebilir kk nde sorun yok netinde olabilir
ayyyyyyy kıyamam kardelenime ya..o şimdi deli olmuştur valla...inşallah akşam gelebilir..
valla onu gördümde almak bir türlü nasip olmamıştı saracım...alışverişe çıkınca bakarım bir ara...teşekkürler tavsiyen için gülüm...

Son düzenleme:
Arzu :) anaaaaaaaaaaaaaa zeloşun kardeşi geldi..hg tatlim....

olmuş gerçekten offfflayıp pufffffluyodu:86::86::86::86:

arzu bebem hg nasılsın şeker ne zamandır görüşemiyoz özledim kıj seni gel sarılayım

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

sara_28 zelalca+ LeYLa_21+ Arzu:) maonyaaa

ne güzel kalabalığız kızlar maşşallah diyelim.

arzucum sende hoşgeldin

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

sara_28 zelalca+ LeYLa_21+ Arzu:) maonyaaa

ne güzel kalabalığız kızlar maşşallah diyelim.

arzucum sende hoşgeldin
maşallah
[/B][/I][/COLOR]

Son düzenleme:
zeloşşşşşşşşşşşş arzu niye konuşmuyor kıjjjjjjjjjj

a ben size demedim deme o dilsizaslında çok cana yakındırARZUUUUUUU NİYE KONUŞMUYON CANIM

kızlar ben ıspanağımı doğrayıp geliyorum...nik burda parkta..siz yazın gelince okurum ben...eceeeeeeeeeeeee hg tatlişim...

kusura bakmayın geçmişdeki duayı okuyodum görmedim selamınızı..Allah kabul etsın..nasılsınız kızlar..bu arada abla fırçası yedim özelden ayşenur uyandı..kendinize ii bakın kızlar müsait zamanda yazışırız inşallah

kıjım niye deşifre ediyosun :78::78:tatlım ayşenuru öp benim için gece gel konuşalım

kızlarr bende diyetteyimm şimdi ıspanak havuçç pırasayı haşladım içinede bulgur attım onu yedimmm.salatayla:)))))

tamam canım nurla bilgisayar kavgası yapıyoruz...akşam görüşürüz......

kızlar bende kaçayım işlerim var eşim işe gidince gelirim inş. hepinizi öpt.byyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…