Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar iyi geceler ben kaçtım eşim gündüze geçtiya ben artık evimin kadını oldum bitti gecelerin kadını olduğum zamanlarhepinizi öpt.byyyyyyyy

canım yaaa o kadar kötü bi durumdayım ki çevremde kimse yok g,ibi bişey ya kimsede yapacagını sanmıyorumm neyse ben bi rica ederim ama sanmıyormm

cnm ben tam bilmiyorum arapçasını bilsem okurdum sana allah rızası içinnn.
baktın kimseyi bulamıosun türkçesinden oku ozmn napalım

cnm ben tam bilmiyorum arapçasını bilsem okurdum sana allah rızası içinnn.
baktın kimseyi bulamıosun türkçesinden oku ozmn napalım

saol canımmm bende öyle yapmayı düşünüyorum çevrede kuran bilen çok ama okuyacaklarını sanmıyorum komşuluk dşye bişey yok aile desem kız kardeşim var ama bebegi var bi umudum o bakalım okuyabilirim derse ona okutacam yoksa türkçesinden okuyacam

kızlar iyi geceler ben kaçtım eşim gündüze geçtiya ben artık evimin kadını oldum bitti gecelerin kadını olduğum zamanlarhepinizi öpt.byyyyyyyy

ii geceler canım bende gecen hafta evimin kadınıydım şimdi gecelerdeyim eşim geceye gecti bir türlü tuturamadık seninle su gece işini...

pıkecım ben atesımı oradakı cızelgeye ışlıyorum..

pekı bana yumurtladığım gunlerı gosterecek mı.....

atesine göre gösterecek canım, genelde yumurta catladıktan 3 gün sonra kırmızı cizgiyi cekiyor.. (3 günlük ates yükselme degeri istiyo yani cizgi icin) birde kesik kesik cizgi cekerse, ya emin olamıyo atesinden yada cerviks sıvısı E isaretlenirse yapıyor, aklında olsun...

Kıjlar iyi geceler ben yine geldim
canım, gelip cikmissin kacirdim, umarım yarına yakalarız...

kızlarrrrrrrrrrrrrrr niye kimse bişi yazmıyoooooo

selam seker..

naber kızlaaaaaaaaaaarrrr geçmişi okudum da biraz hepsini okuyamadım tabi:95: bensiz kaynatmışsınız yine:82::82::82: bal+polen+arı sütünü keşfeden olmuş.topiğe ilk geldiğimde bu ay kocişimle kullandığımızı söylemiştim başlayan olursa sevinirim birlikte ilerlemiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…