zelalcayla arzu kardeşlermiiii????:26:
kızlar,ben şimdi çıkıyorum,gelirim gene,soruyada elimden geldiğince cevap veririm.
kızlar,erkekeler kulübü dşiye bi yer var zaten ama pek tekin gelmedi bana,bence takılmasın eşleriniz,dalga geçerken google amcada buldumdu,ama içerisine giremedim
zeloşun kardeşi hoş geldin.
ayşegül ne sorcaktın,yardımcı olmaya çalışim hemen,çünkü çıkıyorum.
kk tam bağımlılık oldu bize.
bu arada taze fasülye yemek istiyo canım,evinde olan varsa,kargo yla yollasın bi zahmet.
işin olmasa atcan yani
taze fasulyede şimdi hormon vardır mevsiminde ye tatlım...kızlar,erkekeler kulübü dşiye bi yer var zaten ama pek tekin gelmedi bana,bence takılmasın eşleriniz,dalga geçerken google amcada buldumdu,ama içerisine giremedim
zeloşun kardeşi hoş geldin.
ayşegül ne sorcaktın,yardımcı olmaya çalışim hemen,çünkü çıkıyorum.
kk tam bağımlılık oldu bize.
bu arada taze fasülye yemek istiyo canım,evinde olan varsa,kargo yla yollasın bi zahmet.
evet tatlım...zelalcayla arzu kardeşlermiiii????:26:
tamam zelalcimmmmmmmm..merhaba kızlar nur uyuyo..ben iiyim..sizler nasısınız..
soruuu neyyy ben çok merak ettimmm:86::86::86:
soru soru diosunuz amaaaaaaa kimse bişi sormuooo
amin bitanem...Rabbim isteyen herkese nasip etsin arzucum...duanı eksik etme üzerimizden tatlım...leylacım Allah tamamına erdirsin..çok sevindim..darısı tüm isteyenlere olsun inşallah canım..
kız tweety bir soru sormuştuda bende net cevabını bilmediğim için bilirkişilere yönlendirdim oda sitede sorun yaşıyor sanırım..yazamadı..yada işi vardır...soruuu neyyy ben çok merak ettimmm:86::86::86:
soru soru diosunuz amaaaaaaa kimse bişi sormuooo
saol tatlım...görüşürüz kardelenim...kızlar,ben şimdi çıkıyorum,gelirim gene,soruyada elimden geldiğince cevap veririm.
kızlarr gözlerimmm ağrıdı biraz dinlenimmm.tekrar gelirimmmmm
kızlar ben çıkıyorum..ayşenur uyuyoken yemek yapıyım..hamaratım yaa erkenden yapıyım yemeğigörüşürüz akşama inşallah..öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?