canım arkidisim, iyi geceler...
bak yaaaa, nasılda sikayet ediyo beni.....bunları istiyodun seker :92::92::92::92::92::92:
canım yaaa, davet bekleme gir laf çal simdi bizim çeneler düstü iyice.... bak seninde camasirlarini alırım yoksaaaa :92::92::92::92:
oy oy oy kıyamam ben sana ececim..ağlama plssssssssss...seni hiç unuturmuyuz tatlım...hiç birinizi unutmam...hepinizi çok seviyorum...
zeloşşşşşşşşşşşşşşş özele baktınmı şekerrrrrrrrrr:84::84::84::84::84:
canım arkidisim, iyi geceler...
bak yaaaa, nasılda sikayet ediyo beni.....bunları istiyodun seker :92::92::92::92::92::92:
canım yaaa, davet bekleme gir laf çal simdi bizim çeneler düstü iyice.... bak seninde camasirlarini alırım yoksaaaa :92::92::92::92:
hain domdom söle çabuk...heheheh..yada cevap yaz bana...heheheh...banane sölemicem sen benim donumu almadın:86::86:
mesela saracımın bide leylacımın camasirlarini almam hic bizaman cünkü saracım simdi hasta, bide cok hamarat masallah, leylacımda iki canlı onu üzmek olmasss....
geri kalanlar icin söz veremiyorum yanii.....
mesela saracımın bide leylacımın camasirlarini almam hic bizaman cünkü saracım simdi hasta, bide cok hamarat masallah, leylacımda iki canlı onu üzmek olmasss....
geri kalanlar icin söz veremiyorum yanii.....
davet beklemedim canım açıktım ama pc başında deildimmm
ben söledim şimdi leyloş alcak senden onlar benimmm
sen bitanesin zeynocum
ben söledim şimdi leyloş alcak senden onlar benimmm
esas seker anne sensünnnnbu gece çok şekersiniz ya..yerim ben sizi...
sen bitanesin zeynocum
tamam ya iki bi pacalı donun var seninde... al donunu ama tütyen bende kalacakkkkkkkk.. ehehe
esas seker anne sensünnnn
canım en birinci bitanemiz sensin bikerem
anam ne meraklımışınız milletin donuna tütyenineeee
zeyno bir tane bende iki taneyim dimi saracım..1.ben 2.buse hanım....kız buse detaylıda birde Muhammed çıkarmış...ne gülerim ama...her tarafa kız diye yaygara yaptım..birde oğlan gelirse çok gülerim heee...
zeyno bir tane bende iki taneyim dimi saracım..1.ben 2.buse hanım....kız buse detaylıda birde Muhammed çıkarmış...ne gülerim ama...her tarafa kız diye yaygara yaptım..birde oğlan gelirse çok gülerim heee...
tamam ya iki bi pacalı donun var seninde... al donunu ama tütyen bende kalacakkkkkkkk.. ehehe
esas seker anne sensünnnn
canım en birinci bitanemiz sensin bikerem
kızlarrr bende kaçarrrrrr
iyi geceler hepinizeeee
nereye maonyam ya daha karpız keseceydik...iyi geceler bitanem..yarın görüşmek dileğiyle...kızlarrr bende kaçarrrrrr
iyi geceler hepinizeeee
canım, saglikli ve hayırlı evlad olsunlarda, ha kız olmus ha erkek olmus... hepsü kabulumuz...
mümkün ayrıca dedigin sey olabiletesi var yanim... Gönlünzce olsun tatlım
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?