Sabırla Bebeğini Bekleyenler

davet beklemedim canım açıktım ama pc başında deildimmm

banane sölemicem sen benim donumu almadın :86::86:

mesela saracımın bide leylacımın camasirlarini almam hic bizaman cünkü saracım simdi hasta, bide cok hamarat masallah , leylacımda iki canlı onu üzmek olmasss....

geri kalanlar icin söz veremiyorum yanii.....

ben söledim şimdi leyloş alcak senden onlar benimmm

banane sölemicem sen benim donumu almadın :86::86:
hain domdom söle çabuk...heheheh..yada cevap yaz bana...heheheh...
mesela saracımın bide leylacımın camasirlarini almam hic bizaman cünkü saracım simdi hasta, bide cok hamarat masallah , leylacımda iki canlı onu üzmek olmasss....

bu gece çok şekersiniz ya..yerim ben sizi...

sen bitanesin zeynocum

sen bitanesin zeynocum

zeyno bir tane bende iki taneyim dimi saracım..1.ben 2.buse hanım....kız buse detaylıda birde Muhammed çıkarmış...ne gülerim ama... her tarafa kız diye yaygara yaptım..birde oğlan gelirse çok gülerim heee...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 pikepolat+ maonyaaa sara_28+ son_ece

zeyno bir tane bende iki taneyim dimi saracım..1.ben 2.buse hanım....kız buse detaylıda birde Muhammed çıkarmış...ne gülerim ama... her tarafa kız diye yaygara yaptım..birde oğlan gelirse çok gülerim heee...

canım, saglikli ve hayırlı evlad olsunlarda, ha kız olmus ha erkek olmus... hepsü kabulumuz...
mümkün ayrıca dedigin sey olabiletesi var yanim... Gönlünzce olsun tatlım

hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.

tamam ya iki bi pacalı donun var seninde... al donunu ama tütyen bende kalacakkkkkkkk.. ehehe

esas seker anne sensünnnn

canım en birinci bitanemiz sensin bikerem

kızlarrr bende kaçarrrrrr

iyi geceler hepinizeeee
nereye maonyam ya daha karpız keseceydik...iyi geceler bitanem..yarın görüşmek dileğiyle...
canım, saglikli ve hayırlı evlad olsunlarda, ha kız olmus ha erkek olmus... hepsü kabulumuz...
mümkün ayrıca dedigin sey olabiletesi var yanim... Gönlünzce olsun tatlım

amin bitanem..tabiki önemli olan sağlıklı olması...bak akşamdan biraz hareket etmedi ödüm koptu...eşime söyledim çikolata ye uyuyordur dedi..hemen attım ağzıma çıkalata..ses verdi...iş yerinde bir arkadaşa 9 ay boyunca doktor kız demiş...gele gele oğlan gelmiş...Rabbim hayırlısını versin zeynom cümlemize tatlım...Rabbim darısı başınıza olsun inşallah..hepiniz anne olun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…