Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amin canım... Rabbim yavrusunu bekleyen kucakları saglikli bebislerle doldursun insallah, saol canım duaların icin...

herkese slm kızlar.nasılsınız
geçmiş çoooo.k uzun okuyamadım var mı güzel haberler.

kızlar adeti iki gün geçti ARKADAŞIN.KAN TESTi pozitif ama deger 20.çok düşük pozitif demiş dru.
çarşamba tekrarlanacak.sizce katlanabilirmi bu değer

kızlar niye sustunuz don tütyen kavganız bitti mi?

tabi senin tuzun kuru sen çamaşırlarını garantiye aldın ama zeyno sallamıcak ben sallamıcam demedimsaraaa bunlar senin ben grip falan dinlemem :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

hg semicim tatlım arkadaşının değeri bana çok düşük geldi inş. katlanır Allahtan ümit kesilmez

tabi senin tuzun kuru sen çamaşırlarını garantiye aldın ama zeyno sallamıcak ben sallamıcam demedimsaraaa bunlar senin ben grip falan dinlemem :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ben hasta oldum ama şimdi onları alacak halimde yok zeynooooooooooooo imdadıma yetiş zelalde al menim çamaşırlarımı

canım ben zelalim den korkuyom birazzz.. hemde biraz susimm da özletim kendimi dedim, sıkılmayın sonra...
zeloss... en son donunu vermistim aldın mı tatlım?

ölemi bebeğim ben görmedim hani nerdeler ver bana :92: dur bende seni öpeyim şeker

değeri bencede çok düşük ama Allahtan ümit kesilmez o ol derse olur

selam tatlım, geçmiste cogunlukla donla tütyen salladık canım...
arkadasin degeri umarım yükselir, katlanma ihtimali var tabii ki, öyle cok okudum topiklerde... ama malesef terside mümkün .. ama insallah katlanır...

zelalim sen basedemez kimse, korktuum kadar varsın yanim....

canım benim, cok seviyom seni ben...

kızlar sizleride tabii ki

teşekkürler kızlar.
işallah geç döllenmedir diye umut ediyoruz işte.3 aşılaması var nisanda tüp yapacaktı

ben hasta oldum ama şimdi onları alacak halimde yok zeynooooooooooooo imdadıma yetiş zelalde al menim çamaşırlarımı

canım tatlı diile artık ne kadar kopartırsak kardır...

ölemi bebeğim ben görmedim hani nerdeler ver bana :92: dur bende seni öpeyim şeker

al bunlarda geri kalanı... tütyenler yarın..
simdi sallıcam ben onları:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

hadi vereyim bari hastayım halsizim dedin beni ikna ettin al canım :92::78::78:du senide öpeyim iyileş canım

amin canım... Rabbim yavrusunu bekleyen kucakları saglikli bebislerle doldursun insallah, saol canım duaların icin...
amin bitanem...sende saol zeynocum...güzel duaların için arkadaşım...
kızlar niye sustunuz don tütyen kavganız bitti mi?

ben anladım zaten seninde gözün benim donumla tütyenimde
kız bırakın şu don tütyen kavgasını...
semicim hg tatlım..inşallah katlanır ama değer sanki çok düşük gibi tatlım ya...

canlarım ben böyle yandan ufaktan kacıyorum, iyi ki varsınız sizler...

bu aksam almam lazim, gidip esimle ilgilenim birazz:78::78::78::78::78:

iyi geceler herkese..

oldu o zaman ne yapak.zeyno biliyonmu bu zelal çok cadı ama tatlı cadı.

benden günah gitti ben sana barış elimi uzattım zeynom bak bunarın hepsi senin :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

gel ozaman seker, biras konusalim....kaynasalım..
senin kızın mı var seker bugün kızın okul vakti gibi bisey yazmıstın? varsa Allah bagislasın tatlım

canlar kusura bakmayın çıkmak zoeunda kaldım ansızın pc hata verdi canım evet kızım var ama koruyucu aile olarak anneyim kendi yavrum deill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…