amin bitanem..tabiki önemli olan sağlıklı olması...bak akşamdan biraz hareket etmedi ödüm koptu...eşime söyledim çikolata ye uyuyordur dedi..hemen attım ağzıma çıkalata..ses verdi...iş yerinde bir arkadaşa 9 ay boyunca doktor kız demiş...gele gele oğlan gelmiş...Rabbim hayırlısını versin zeynom cümlemize tatlım...Rabbim darısı başınıza olsun inşallah..hepiniz anne olun inşallah...
kavga etmeyin şekerler...yoksa el koyacam bütün don ve tütyenlerinize....
amin canım... Rabbim yavrusunu bekleyen kucakları saglikli bebislerle doldursun insallah, saol canım duaların icin...
kızlar niye sustunuz don tütyen kavganız bitti mi?
herkese slm kızlar.nasılsınız
geçmiş çoooo.k uzun okuyamadım var mı güzel haberler.
kızlar adeti iki gün geçti ARKADAŞIN.KAN TESTi pozitif ama deger 20.çok düşük pozitif demiş dru.
çarşamba tekrarlanacak.sizce katlanabilirmi bu değer
tabi senin tuzun kuru sen çamaşırlarını garantiye aldın ama zeyno sallamıcak ben sallamıcam demedimsaraaa bunlar senin ben grip falan dinlemem :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
canım ben zelalim den korkuyom birazzz.. hemde biraz susimm da özletim kendimi dedim, sıkılmayın sonra...
zeloss... en son donunu vermistim aldın mı tatlım?
kızlar adeti iki gün geçti ARKADAŞIN.KAN TESTi pozitif ama deger 20.çok düşük pozitif demiş dru.
zelalim sen basedemez kimse,tabi senin tuzun kuru sen çamaşırlarını garantiye aldın ama zeyno sallamıcak ben sallamıcam demedimsaraaa bunlar senin ben grip falan dinlemem :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ben hasta oldum ama şimdi onları alacak halimde yok zeynooooooooooooo imdadıma yetiş zelalde al menim çamaşırlarımı
ölemi bebeğim ben görmedim hani nerdeler ver bana:92: dur bende seni öpeyim şeker
ben hasta oldum ama şimdi onları alacak halimde yok zeynooooooooooooo imdadıma yetiş zelalde al menim çamaşırlarımı
amin bitanem...sende saol zeynocum...güzel duaların için arkadaşım...amin canım... Rabbim yavrusunu bekleyen kucakları saglikli bebislerle doldursun insallah, saol canım duaların icin...
ben anladım zaten seninde gözün benim donumla tütyenimde
semicim hg tatlım..inşallah katlanır ama değer sanki çok düşük gibi tatlım ya...herkese slm kızlar.nasılsınız
canım tatlı diile artık ne kadar kopartırsak kardır...
al bunlarda geri kalanı... tütyenler yarın..
simdi sallıcam ben onları:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
canım tatlı diile artık ne kadar kopartırsak kardır...
al bunlarda geri kalanı... tütyenler yarın..
simdi sallıcam ben onları:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
gel ozaman seker, biras konusalim....kaynasalım..
senin kızın mı var seker bugün kızın okul vakti gibi bisey yazmıstın? varsa Allah bagislasın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?