ne gülüonuz kızz ilk defa dolma yapacammm.gelin beraber zehirlenelimmmmsabaha ben topiğe gelmezsem bilinki akşam acile gıda zehirlenmesinden gitmiş olurummmm
zelal posta kutun doluymuş canım silsene sana mesaj yazamıyorum.
bu sana buda busemize
kızlar resmen fırtına var dondum çamaşırları serene kadar :18::18::18::18::18:
canım benim adam zaten dolma sarma tarzı şeyler yemiyor...pirinç sevmediği için..bir iki kez anca alır..ben bayılıyorum ama dolmaya sarmaya olursa hemen dalarım valla..
tatlım bulgur seviyosa bulgurlada yapıyolar deneyebilirsin
buda bizden sana sara teyzesi...busemde seni öpüyor tatliş yanaklarından...öpücükle kurtuldum sanma ama...
ayyy hava berbat tatlım ya..izmirin rüzgarı eksik olmazki zaten...dikkat et senide balkondan uçurmasın...
evet ya buranın karı yok ama kuru ayazı adamı mahvediyo:18:leyloşum ben 75 kiloyum beni zor uçurur o biraz sıkarsözde rejime başladım bakalım verebilcekmiyim :18::18:
güzel fikir..bulguru çok seviyor eşim tatlım..saol güzel fikrin için zeloşum...sara nereye gitti...neti onundamı sorunlu ya...:78::78::78::78:
tam normal kilodasın bence...boşver kız rejimi falan...can boğazdan girer zeloşum...boğa burcu olduğum ne kadarda belli oluyor...heheeheh...yemeğe düşkünüm yani...
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
LeYLa_21 zelalca+
favoriyiz yine..hg ziyaretçiler...
eskiden hep bulgurla yapılıyodu zatentatlım saranın pc si sorunlu olduğu için onu dışarı atıyomuş oda o yüzden hep yeniden giriyo şincik gelir yine
ayyyyy kıyamam sarama...özelden kaynattığı için kk onu atıyor bence...
üyeden çok ziyaretçimiz varayıp olmasın misafirlere çay ikram edelim hey ziyaretçiler alın size çay yaptım afiyet olsun
evet canım haklısın...
zeloşummmmm akşama ne yapayım..ıspanakmı yoksa karnıbaharmı?:26::26: fikir ver tatlım..yada patlıcan kabak yemeğimi...
edacım hg canımtatlım nasılsın hiç görünmüyon bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?