Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bu sana buda busemize
buda bizden sana sara teyzesi...busemde seni öpüyor tatliş yanaklarından...öpücükle kurtuldum sanma ama...
kızlar resmen fırtına var dondum çamaşırları serene kadar :18::18::18::18::18:

ayyy hava berbat tatlım ya..izmirin rüzgarı eksik olmazki zaten...dikkat et senide balkondan uçurmasın...

canım benim adam zaten dolma sarma tarzı şeyler yemiyor...pirinç sevmediği için..bir iki kez anca alır..ben bayılıyorum ama dolmaya sarmaya olursa hemen dalarım valla..

tatlım bulgur seviyosa bulgurlada yapıyolar deneyebilirsin

tatlım bulgur seviyosa bulgurlada yapıyolar deneyebilirsin

güzel fikir..bulguru çok seviyor eşim tatlım..saol güzel fikrin için zeloşum... sara nereye gitti...neti onundamı sorunlu ya...:78::78::78::78:

evet ya buranın karı yok ama kuru ayazı adamı mahvediyo:18:leyloşum ben 75 kiloyum beni zor uçurur o biraz sıkarsözde rejime başladım bakalım verebilcekmiyim:18::18:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
LeYLa_21 zelalca+
favoriyiz yine..hg ziyaretçiler...

evet ya buranın karı yok ama kuru ayazı adamı mahvediyo:18:leyloşum ben 75 kiloyum beni zor uçurur o biraz sıkarsözde rejime başladım bakalım verebilcekmiyim:18::18:

tam normal kilodasın bence...boşver kız rejimi falan...can boğazdan girer zeloşum... boğa burcu olduğum ne kadarda belli oluyor...heheeheh...yemeğe düşkünüm yani...

güzel fikir..bulguru çok seviyor eşim tatlım..saol güzel fikrin için zeloşum... sara nereye gitti...neti onundamı sorunlu ya...:78::78::78::78:

eskiden hep bulgurla yapılıyodu zaten tatlım saranın pc si sorunlu olduğu için onu dışarı atıyomuş oda o yüzden hep yeniden giriyoşincik gelir yine

tam normal kilodasın bence...boşver kız rejimi falan...can boğazdan girer zeloşum... boğa burcu olduğum ne kadarda belli oluyor...heheeheh...yemeğe düşkünüm yani...

önceden hep 64 kilodaydım ne alıyodum ne veriyodum aşılama tüp derken bide troid çıktı kilolar aldı başını gittitatlım tabi boğa burcu olmamda etkiliyometukamda boğa burcu biliyonmu leyloşum boğalar topiği basmış

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
LeYLa_21 zelalca+
favoriyiz yine..hg ziyaretçiler...

üyeden çok ziyaretçimiz var ayıp olmasın misafirlere çay ikram edelim heyziyaretçiler alın size çay yaptım afiyet olsun

eskiden hep bulgurla yapılıyodu zaten tatlım saranın pc si sorunlu olduğu için onu dışarı atıyomuş oda o yüzden hep yeniden giriyoşincik gelir yine

ayyyyy kıyamam sarama...özelden kaynattığı için kk onu atıyor bence...

üyeden çok ziyaretçimiz var ayıp olmasın misafirlere çay ikram edelim heyziyaretçiler alın size çay yaptım afiyet olsun

evet canım haklısın...

zeloşummmmm akşama ne yapayım..ıspanakmı yoksa karnıbaharmı?:26::26: fikir ver tatlım..yada patlıcan kabak yemeğimi...

evet canım haklısın...

zeloşummmmm akşama ne yapayım..ıspanakmı yoksa karnıbaharmı?:26::26: fikir ver tatlım..yada patlıcan kabak yemeğimi...

leyloşum ben karnabahar diyom bayılırım karnabahara dün bile yaptım yanınada sıcak bi çorba harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…