malesef burdakı ısler türkiyedekı gıbı deıl hastaneye gıttım ama yapmadılar aıle doktoruna gıtmem lazım mı ama turızt vızesıyle yaldıgım ıcın yapmadı sınır oldum zaten doktora da cumartesı gıdıcem
zaten şu yurt dışındaki dr lar adamı deli eder cadı diye bi arkadışımız var onunda böyle kan vermesi gerektiği zamanlar oda yaptıramıyor bi türlü bu testi türkiyenin gözünü seveyintatlım inş. c.tesi müjdelerle gelirsin bebiş müjdesi vermek nasibin olsun canım inş.
kızlar, ben cikip biraz is yapayım, yemek yapayım... hepinizi öpüyorum,
ins. aksama görüsürük...
zaten şu yurt dışındaki dr lar adamı deli eder cadı diye bi arkadışımız var onunda böyle kan vermesi gerektiği zamanlar oda yaptıramıyor bi türlü bu testi türkiyenin gözünü seveyintatlım inş. c.tesi müjdelerle gelirsin bebiş müjdesi vermek nasibin olsun canım inş.
aynen ya adamı delı ederler ahhhh benım memleketım ne varsa orda var valla ınsanlar avrupa dıyınce cok guzel seyler dusunuyolar ama oyle deıl yanı sadece ısım yapmıs bence türkiye her acıdan süpper bence ins güzel habler alırım ve burda müjdetı verırım :)))
bugün kendimi yorgun hissediyom canım bogazım da agrıyoiyiyim bebem çene yapıyomsen nasılsın şekerrrrr
bugun dok. gitim ..ev dok.sizin orda ayle dok.belim icin oturup konustuk bana fizik tedavisi onerdi ama birde ortopedide gorsun dedi durumum hic iyi deil acil olarak ortopediye gonderdi beni gitim ordaki dok.bakti kirik cikik deil dedi bizim yapicamiz birsey deyil dedi fizik tedavisine gonderdi 15 gun eyer ilesme olmasa hemen amelyata almamiz gerek dedi ...yasim daha gencmis ilesme daha kolay oluyormus bende esimde soktayis ne yapicamizi sasirdik ....:26:
bugün kendimi yorgun hissediyom canım bogazım da agrıyo
aynen ya adamı delı ederler ahhhh benım memleketım ne varsa orda var valla ınsanlar avrupa dıyınce cok guzel seyler dusunuyolar ama oyle deıl yanı sadece ısım yapmıs bence türkiye her acıdan süpper bence ins güzel habler alırım ve burda müjdetı verırım :)))
amin canım inş.tatlım çok boşlamışsın hiç gebelik belirtisi varmı :26:
tesekkür ederm zelosmkendine dikkat et canım havalar soğuk topiğimize nazar değdi herkes hasta :93:kızlar kendinize dikkat edin bu havalar hastalık havası selincim çok geçmiş olsun canım
amin canım inş.tatlım çok boşlamışsın hiç gebelik belirtisi varmı :26:
boslamak deılde hıc aklıma gelmedı acıkcası cunkı hep gecıkırdı ama bu ay cok gecıktı ee testte yaptım negatıfı ama burda okuyınca doktor arastırmaya basladım hastanee gıttım olmadı son cagre doktorumu aradım oda arkadasım var dedı esımde ızın alamadıgı ıcın cumartesı gıdıcez belırtı olarakta arada adet olcakmısım gıbı sanım oluyo ama fazla surmuyo cok gazım var bıde gogsumde mavı damarlar cıktı bunlar yanı ama psıkolajık dıyolar ama ben bu aya kadar hıc dusunmedım acaba hamılemıyım dıye takıntım yoktu yanı :)
evet canım yemeğimizi yedik geldik...saol zeloşum...hg leyloşumcanım karnınızı doyurdunuzmu oh afiyet olsun yarasın busemize canım tatlım çok yorma kendini kolay gelsin
saol zeynom...selam seker annenasılsın gülüm? kolay gelsin, cok yorma kendini canım....
selam leylacım Allah kolaylık versin şekeeer
sagol tatlm yumoş günlermdi dua et olur muhasta olan tüm arkadaslar gecmıs olsunnnnnn
sagol tatlm yumoş günlermdi dua et olur mu
tesekkür ederm zelosmbuaralar cok dikkat ettm ya sakınılan göze cöp batar derler:2::2:
boslamak deılde hıc aklıma gelmedı acıkcası cunkı hep gecıkırdı ama bu ay cok gecıktı ee testte yaptım negatıfı ama burda okuyınca doktor arastırmaya basladım hastanee gıttım olmadı son cagre doktorumu aradım oda arkadasım var dedı esımde ızın alamadıgı ıcın cumartesı gıdıcez belırtı olarakta arada adet olcakmısım gıbı sanım oluyo ama fazla surmuyo cok gazım var bıde gogsumde mavı damarlar cıktı bunlar yanı ama psıkolajık dıyolar ama ben bu aya kadar hıc dusunmedım acaba hamılemıyım dıye takıntım yoktu yanı :)
evet tatlım ya sizin işinizde zor burda azcık şüpede gidip kan veriyoz içimiz rahatlıyosen genede öyle düşün canım hamişliği kafana takma zaten hamişsen öğreniceksin inş. hamişsindir canım
sagol tatlm yumoş günlermdi dua et olur mu
tamam canım akşam görüşürüz inş.
ııııııııım afiyetle ye canım
leyloşum kokulu öpme kardelenim sedayı sevmiyomuş sen kokusuz olandan yolla bizde seni öptük canım kib byyyyy
öyle canım bizi gören kaçıyo şu surattanda kaçılırmı ya:86::86::86:
metuka bebeğim bugün gelmedin pek özletiyon kendini şeker
kardelenim nasılsın canım bi gittin uyumaya bi daha gelmedin yerin sıcaktı galiba
cadım canım artık gündüzleri uğramaz oldun olmuyo ama
bu arada benim bu yazı kardelenin banliyo trenine benzedi
semi tatlım sende hgnasılsın arkadaşın nasıl oldu canım merak ettim inş. değeri katlanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?