tatlım bende bugün 12 de geldim daha saramı görmedim belki metukam görmüştür:26::86::86:
cok saolun bu ay denıcem ıns olur ama cumartesı burda bı doktora gıdıcem belkı gelmıstır beebgım cunkı 19 gün gecıktım ama ıdrar testı negatıf bılmıyorum doktorumun bı arkadası var burda ona goruncem ıns bı sorun cıkmaz cok tırsıyorum(
tatlım 19 gündür bekliyomusun neden kan vermedinsen idrar testine bakma yanıltıcı olabilir inş. bebişin seninledir canım
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 zelalca+ hznbksl metuka+ pikepolat+ papatyam34 tweety7883+
slm şekerler...maşallah kalabalığız bugün...işlerim yoğun fazla giremiyorum...işe başlamadan size bir bakayım selam vereyim dedim canlar...
papatyam34 (esra) sende hg aramıza tatlım..
slm şekerler...maşallah kalabalığız bugün...işlerim yoğun fazla giremiyorum...işe başlamadan size bir bakayım selam vereyim dedim canlar...
aaaaaaaaaa i rezil oldumver kıj donlarım tütyenlerimi banane bende senin paçalı donunu sallıcam
tatlım 19 gündür bekliyomusun neden kan vermedinsen idrar testine bakma yanıltıcı olabilir inş. bebişin seninledir canım
malesef burdakı ısler türkiyedekı gıbı deıl hastaneye gıttım ama yapmadılar aıle doktoruna gıtmem lazım mı ama turızt vızesıyle yaldıgım ıcın yapmadı sınır oldum zaten doktora da cumartesı gıdıcem
malesef burdakı ısler türkiyedekı gıbı deıl hastaneye gıttım ama yapmadılar aıle doktoruna gıtmem lazım mı ama turızt vızesıyle yaldıgım ıcın yapmadı sınır oldum zaten doktora da cumartesı gıdıcem
hayret bıseyyyyyyyyy
gunayyyydınn..
komşu geldı de....
olmaz heralde cnm...ıncıre baslaman guzel olmuşşş eferın sana
saol bitanem..bugün biraz yoğunum saracım...sen iyileştin mi tatlişim...şuan yoksun ama gelince mutlaka cevap yazarsın biliyorum canım...günaydın leylacım nasılsın
kızlarrrr nerdesiğizzzz....
leylammm sen nerdesın kuşum..
slm şekerler...maşallah kalabalığız bugün...işlerim yoğun fazla giremiyorum...işe başlamadan size bir bakayım selam vereyim dedim canlar.38:
hb tatlım nasılsın?
kız ne vuruyosun basim aciiyööööööööö...
ben barısalım diye verdim tütyenini gene tazeden sallama yapmasana........
hadi gel barışalım yoksa rezil olcaz butün kirli çamaşırlarımız ortalıktahadi canım ben öptüm sende öp barışak bitsin bu kavga hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?