Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba kızlar

zeynocum bu havalar meni maffetti.hastayım hala

zelalcım tızım mesajımı okudunmu? mende çay istiyom manane manane

selincim geçmiş olsun canım dikkat et kendine.bu sıralar herkesler hasta.

metukaaaaam

papatyam inşallah hamişsin canım hemen doktora gidip kan testi yaptırsana bizede hem müjde hem moral olsun.

leyloşum çok yorma kendini busemizi düşün öpüyorum ikinizide

canım arkidişin için üzüldüm sağlık olsun inş. bi dahakine gelir bebişi:93:tatlım yeni topiğiniz hayırlı olsun adı ne:26:bizde seni çooooooooook seviyoruz canım

inssssss ya ben beklerım bıraz daha sorun deıl allahım ıns sıze en kısa zamn da verır bebıslerınızı :)))

canım arkidişin için üzüldüm sağlık olsun inş. bi dahakine gelir bebişi:93:tatlım yeni topiğiniz hayırlı olsun adı ne:26:bizde seni çooooooooook seviyoruz canım

sağol canım.diğerinin başlığı uymuyordu artık bize.
infertilite bölümünde
umudumuz bitmeyecek..bizde anne olacağız

canım hg tatlım hala hastaymışsın kendine dikkat et canımmesajını okudum canım haklısın bence metukam yapsın listeyi sen iyileşene kadar ben kendime güvenmiyom zaten lekelenmem arttı hastalanıcam galiba sağlık olsun

tamam canım nasıl isterseniz.

zelalım ben dün çok rahatsızdım hiç halim yoktu incir suyunu içmedim bugün içtim bi gün içmemekle bişey olmaz dimi.

sende inşallah hastalık beklerken bebekle karşılaşırsın.

bende beni unuttun zennnetmiştim
iyiyim canım sen hastaymşsın çok geçmiş olsun

ben hazırlandım çıkayım bari pazara
görüşürüz

seni hiç unuturmuyum kız aşkolsun.sağolasın evet hastayım soğuk algınlığı çok fena aman sizde dikkat edin kendinize canım.

sagol tatlım sana da gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…