slm kızlarr:85:
hoşbuldum saracım nasıl oldun iyimisin?
zelalişkoooo bir şey sorucam hazırmı herkes
ay kıjlar sinir oldum birden net gitti tam semiye cevap yazıyodum nedir kk hali
sağol canım.diğerinin başlığı uymuyordu artık bize.
infertilite bölümünde
umudumuz bitmeyecek..bizde anne olacağız
sağol canım.diğerinin başlığı uymuyordu artık bize.
infertilite bölümünde
umudumuz bitmeyecek..bizde anne olacağız
hoşgeldin maonya
sen iyimisin?
bugünlerde internet iyice sorun olmaya başladı.:96::96::96::96::96::96::96::96:
kk bir an evvel çözüm bulur inşallah.
kızlar bende çıkıyorum gidip biraz uyuyacam sonra belki yine gelirim.öptüm byyyyy
canım yeni topiğiniz hayırlı olsun uğur getirsin inş. hepinize bebişler önce göbüşe sonra kucaklarınıza gelsin canımben yazana çıkmışsın görüşürüz öpt. tatlım byyyyyyyyyyy
hoşbulduk kızlarrr:2:
hiç iyi değilimmm.doktordan geldimm.hani geçen gittimde çok iyi 1er tane 2 yumurtalığındada oluşmuş büyürlerse çok iyi demişti ya.
bugün gittim doktor dediki senin yumurtaların çok ilgiç onca hapa hapı bırak iğneye rağmenn hiç gelişmiolarrr dediigerçektende hiç gelişmiolar puregona rağmen.iğnelere devam ediyrmm.cuma tekrar bakacak ama bende hal kalmadıı.inanırmısınız eve kendimi kapadımmm.kaşım bıyığım birbirine girdi.hiç biyere gitmiyrmm.kimsyle konuşmuyrmmm
kızlar bende çıkıyorum gidip biraz uyuyacam sonra belki yine gelirim.öptüm byyyyy
hoşbulduk kızlarrr:2:
hiç iyi değilimmm.doktordan geldimm.hani geçen gittimde çok iyi 1er tane 2 yumurtalığındada oluşmuş büyürlerse çok iyi demişti ya.
bugün gittim doktor dediki senin yumurtaların çok ilgiç onca hapa hapı bırak iğneye rağmenn hiç gelişmiolarrr dediigerçektende hiç gelişmiolar puregona rağmen.iğnelere devam ediyrmm.cuma tekrar bakacak ama bende hal kalmadıı.inanırmısınız eve kendimi kapadımmm.kaşım bıyığım birbirine girdi.hiç biyere gitmiyrmm.kimsyle konuşmuyrmmm
zelalişkom ya benim bugün 17.günüm yine şeffaf akıntım var arada da beyazımsı süt gibi görüyorum çamaşırımda bu ne şimdi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?