Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ay kıjlar sinir oldum birden net gitti tam semiye cevap yazıyodum nedir kk hali

sağol canım.diğerinin başlığı uymuyordu artık bize.
infertilite bölümünde
umudumuz bitmeyecek..bizde anne olacağız

canım yeni topiğiniz hayırlı olsun uğur getirsin inş. hepinize bebişler önce göbüşe sonra kucaklarınıza gelsin canım ben yazana çıkmışsın görüşürüz öpt. tatlım byyyyyyyyyyy

sağol canım.diğerinin başlığı uymuyordu artık bize.
infertilite bölümünde
umudumuz bitmeyecek..bizde anne olacağız

canım yeni topiğiniz hayırlı olsun uğur getirsin inş. hepinize bebişler önce göbüşe sonra kucaklarınıza gelsin canım ben yazana çıkmışsın görüşürüz öpt. tatlım byyyyyyyyyyy

hoşgeldin maonya
sen iyimisin?

hoşbulduk kızlarrr:2:

hiç iyi değilimmm.doktordan geldimm.hani geçen gittimde çok iyi 1er tane 2 yumurtalığındada oluşmuş büyürlerse çok iyi demişti ya.

bugün gittim doktor dediki senin yumurtaların çok ilgiç onca hapa hapı bırak iğneye rağmenn hiç gelişmiolarrr dediigerçektende hiç gelişmiolar puregona rağmen.iğnelere devam ediyrmm.cuma tekrar bakacak ama bende hal kalmadıı.inanırmısınız eve kendimi kapadımmm.kaşım bıyığım birbirine girdi.hiç biyere gitmiyrmm.kimsyle konuşmuyrmmm

kızlar bende çıkıyorum gidip biraz uyuyacam sonra belki yine gelirim.öptüm byyyyy

bugünlerde internet iyice sorun olmaya başladı.:96::96::96::96::96::96::96::96:
kk bir an evvel çözüm bulur inşallah.

evet ya saracım insan çok sinir oluyotatlım bende dün incir kürümü içmedim bitmişti havada çok soğuktu almaya üşendim bugün akşam üstü almaya gitcem inş. bişey olmaz canımtatlım benim yumoş bile çatlamadı bu ay umudum yoksağlık olsun bidahaki maçlara bakcaz

zelalişkom ya benim bugün 17.günüm yine şeffaf akıntım var arada da beyazımsı süt gibi görüyorum çamaşırımda bu ne şimdi böyle

canım ne olur böle yapma daha dur bakalım dr gelişmiyo dememiş yavaş gelişiyo demiş cumaya daha çok var inş. o zamana kadar yumoşların gelişir tatlım bal polen tarçın denesene yumoşlara çok iyi geliyo

Son düzenleme:

canım bende sana arı sütü+polen tavsiye ediyorum kadınlarda doğurganlığı arttırdığı gibi erkek infertilitesinede bire bir kesinlikle kullanmanı öneririm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…