Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21

dakka bir gol bir..ilk ziyaretçimiz geldi topice....heyyyyyyy ziyaretçiiiiiiiiiiii hg ....

günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaarrrr

bugün daha iyiyim herşeyin başı sağlık Allah sağlığımızı bozmasın.

günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaarrrr

bugün daha iyiyim herşeyin başı sağlık Allah sağlığımızı bozmasın.

günaydın saracımmmmmmmm..hg bebişim...amin tatlım...iyi olmana sevindim.... bende geçmişe bakıyordum..ben çıktıktan sonra topic coşmuş...donlar tütyenler havada uçuşmuş..zeloş papatyayıda kendine benzetmiş..en çok ona güldüm canım ya...

sara benim ayetel kürsileri yarınmı okuyacaz..yoksa bugün okuyup yarın duasınımı yapacaz canım.?

tatlım bugün başlayalım yarına kadar biter yarında duasını yaparız.inşallah herşey yolunda olur cumartesi günü sen kalbini ferah tut.busemize teyzelerin seni çok seviyolar huzurlu ol benide onlarıda üzme de ikinizide çok seviyorum ve öpüyorum.

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.

saol bitanem Allah razı olsun hepinizden...bende hepinizi çok seviyorum inan bana...inşallah bende güzel geçeceğine inanıyorum ama çok heyecanlıyım..eşimde dedi kalbini ferah tut yavrumuzun herşeyi temiz çıkacak diyor...kendimi ve yavrumu Rabbime teslim etmişim..biliyorum ki mutlaka bizi korur ve yavruma kötü bişey olmasana asla izin vermez..Rabbime inancım sonsuz canım...dua listesini sen başlatırsın dimi canım...genel koordinatörüm benim... şimdiden dua okuyan tüm dostlarımın yüreğine sağlık diyorum canım...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 tweety7883+ papatyam34

tweetyyyyyyyyy ayşegülümmmmmmm hg bitanem...nasılsın tatlişim...akşamki maçın iyi geçmiş sanırım sesin çıkmıyor hiç

evet maç iyi geçti galip her zamanki gibi beniiiiiiimm

evet maç iyi geçti galip her zamanki gibi beniiiiiiimm

maşallah canım..Allah muhabbetinizi bozmasın eşinle tatlişim...sen ben senin için meryem suresi okurum demiştin canım....okudunmu yoksa okuyacakmısın biliyorsun cumartesi doktora gidiyorum detaylı usg miz var ayşegülüm...yazarsan sevinirim tatlişim...

aaa tamamen aklımdan gitmiş canım ama abdestim var hemen okurum ayrıca ayetel kürside okurum sen hiç merak etme tatlişim

sara nere gittin tatlişim...yine nette sorun mu var yoksa...?:26:

saol gülüm..Allahım razı olsun ayşegülcüm...yüreğine sağlık canım...

Cümlemizden razı olsun Güzel Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
hiç vesvese yapma içini ferah tut küçük melek Yaradana emanet sen rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…