tatlım bol su içmen lazım günde 2 lt
cadım canım bende çıkıyom eşim uyuyo uyanmasın yarın gündüz gelsene hiç gelmiyosun iyi geceler canım öpt.byyyyyy
günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaarrrr
bugün daha iyiyim herşeyin başı sağlık Allah sağlığımızı bozmasın.
günaydın saracımmmmmmmm..hg bebişim...amin tatlım...iyi olmana sevindim....bende geçmişe bakıyordum..ben çıktıktan sonra topic coşmuş...donlar tütyenler havada uçuşmuş..zeloş papatyayıda kendine benzetmiş..en çok ona güldüm canım ya...
sara benim ayetel kürsileri yarınmı okuyacaz..yoksa bugün okuyup yarın duasınımı yapacaz canım.?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn herkezeeee
tatlım bugün başlayalım yarına kadar biter yarında duasını yaparız.inşallah herşey yolunda olur cumartesi günü sen kalbini ferah tut.busemize teyzelerin seni çok seviyolar huzurlu ol benide onlarıda üzme de ikinizide çok seviyorum ve öpüyorum.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn herkezeeee
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 tweety7883+ papatyam34
tweetyyyyyyyyy ayşegülümmmmmmm hg bitanem...nasılsın tatlişim...akşamki maçın iyi geçmiş sanırım sesin çıkmıyor hiç
evet maç iyi geçti galip her zamanki gibi beniiiiiiimm
Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
maşallah canım..Allah muhabbetinizi bozmasın eşinle tatlişim...sen ben senin için meryem suresi okurum demiştin canım....okudunmu yoksa okuyacakmısın biliyorsun cumartesi doktora gidiyorum detaylı usg miz var ayşegülüm...yazarsan sevinirim tatlişim...
aaa tamamen aklımdan gitmiş canımama abdestim var hemen okurum ayrıca ayetel kürside okurum sen hiç merak etme tatlişim
saol gülüm..Allahım razı olsun ayşegülcüm...yüreğine sağlık canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?