Cümlemizden razı olsun Güzel Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
hiç vesvese yapma içini ferah tut küçük melek Yaradana emanet sen rahat ol
leylacım bana bi yarım saat müsaade senin dualarını okuyayım yazarım tekrar..
leyla21 için okunacak Ayetel - Kürsi listesi
Eki Görüntüle 155660
Eki Görüntüle 155662
sara ............... 20
toplam............ 20
kalan......................... 293
okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi
saol bitanem Allah razı olsun hepinizden...bende hepinizi çok seviyorum inan bana...inşallah bende güzel geçeceğine inanıyorum ama çok heyecanlıyım..eşimde dedi kalbini ferah tut yavrumuzun herşeyi temiz çıkacak diyor...kendimi ve yavrumu Rabbime teslim etmişim..biliyorum ki mutlaka bizi korur ve yavruma kötü bişey olmasana asla izin vermez..Rabbime inancım sonsuz canım...dua listesini sen başlatırsın dimi canım...genel koordinatörüm benim...şimdiden dua okuyan tüm dostlarımın yüreğine sağlık diyorum canım...
sara nere gittin tatlişim...yine nette sorun mu var yoksa...?:26:
Allah sendende razı olsun canım.
yok tatlım nette sorun yokda biraz işlerim var ara ara bakarım ben.dua okuyan olursa eklerim.
kızlar bide bişey söyleyecem sayfalar çok hızlı ilerliyo bazen takip edemiyorum.okuduğunuz dualarınızı özelden mesaj atarsanız sevinirim.eklemem daha kolay olur.
saol bitanem...yüreğinize sağlık papatyam hepinizin...leylammmm bende okuyurum cnm
saol bitanem...yüreğinize sağlık papatyam hepinizin...
Günaydın leylacım nasılsın?Yeni topikmi açtınız?Baktım öbür tarafta kimse yok burda buldum sizi.
Günaydın leylacım nasılsın?Yeni topikmi açtınız?Baktım öbür tarafta kimse yok burda buldum sizi.
günaydın bitanem...hg özlemcim....nasılsın tatlım?
özlemcim hoşgeldin.nasılsın? biz yeni topik açtık haberin yokmuydu senin tatlım.
gelirsen kapımız herkese açık sohbet ederiz seni çok seviyoruz biliyosun.
Hoş bulduk canım.Haberim yoktu yeni topikten uzun zamandır ugramıyodum ben.Hayırlı olsun yeni topiginiz.Gelirim tabi arada.Bende sizi seviyorum canım benim.
sağol canım.neler yapıyosun ne var ne yok?
leyla21 için okunacak Ayetel - Kürsi listesi
Eki Görüntüle 155678
Eki Görüntüle 155679
sara ............... 20
leyla21 ..................... 20
toplam............ 40
kalan......................... 273
okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi
Moralim bozuk aslında kırmızılar sabah sabah ce dediler bana sabah süprizi yaptılar.Bende belki güzel bi haber alırımda moralim düzelir diye bi topige bakayım dedim hamiş haberi alırım belki moralim düzelir dedim.
saracım bugun vaktım var bı 50 de bana yaz okıyım daha fazla okursam soylerım :))
yeni şarkıcıların şarkılarından güzel genedeesracım sen kahveni iç bende sana şarkı sölim
adammmmmmm uyan uyannnn dedimmmmm sana bişey göystetcem hiçmii merak etmiyonnnnnnn duuuuuuu bibakimmmm hala yatarrrr fosur fosur :84::84::84:adam uyannnnnnn uyan dedim hiçmi beni dinlemssinnnnnn
ALLAH SENİ İYİ ETSİN ZELOŞadama deki bi yeni arkadaşlar buldum hepsi birbirinden kırık en kırıklarıda zelal
bulabildin mi dün inciri?olmaz bi yat bi kat bi halı bide kilim alırsan anca öle barışırım ha bide 1 kilo incir:86::86::86:
bunlar ne ki:26:
ah canım,bel ağrısını öyle iyi biliyorum ki,kilonun gerçekten etkisi oluyo,ben beş kilo zayıfladım,biraz daha rahatım,ama bi beş kilo daha vermem gerek,diyetisyene gittim,bebek de istediğimiz için,sağlıksız zayıflamamalısın,bana dr iki saat arayla,ekmek dahil pek çok şey verdi,eğer düzenli devam etseydim,şimdiye on kilo vermiştim.senin soyledin cok doru ... ama esimin o dolu dolu gozleri bana bakinca hareket edemedikce icim parcalaniyo ............
yapma beeeben de şuursuzca bır laf etmek istiyom..kimse üstüne alınmasın..
gidicem bir dahada gelmicemmm
seni takip ediyolar sanırsam,hayranların fazlaToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21
dakka bir gol bir..ilk ziyaretçimiz geldi topice....heyyyyyyy ziyaretçiiiiiiiiiiiihg ....
günaydın papatyagünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn herkezeeee
bu sıra kanuni nin sadece halvet işleriyle uğraştığını lanse ediyolar nedense.:95:Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
özlemcim,hoş geldin canım,nasılsın,son durumların neler?Günaydın leylacım nasılsın?Yeni topikmi açtınız?Baktım öbür tarafta kimse yok burda buldum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?