Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Cümlemizden razı olsun Güzel Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
hiç vesvese yapma içini ferah tut küçük melek Yaradana emanet sen rahat ol

amin bitanem...sizler beni çok rahatlatıyorsunuz Allahım razı olsun ayşegülüm...inşallah tez vakitte Rabbim hepinizin yuvasını bebişle taçlandırsın gönlünüzün muradını versin bitanem...

leyla21 için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

sara ............... 20
leyla21 ..................... 20

toplam............ 40
kalan......................... 273

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi

Son düzenleme:
kızlar biraz işlere bakayım..duamı okudum...benim için dua okuyacak arkadaşlarımında şimdiden yüreklerine sağlık diyorum.ara ara gelip bakarım yine sizlere..öpüyorum hepinizi çok ....

Allah sendende razı olsun canım.

sara nere gittin tatlişim...yine nette sorun mu var yoksa...?:26:

yok tatlım nette sorun yokda biraz işlerim var ara ara bakarım ben.dua okuyan olursa eklerim.
kızlar bide bişey söyleyecem sayfalar çok hızlı ilerliyo bazen takip edemiyorum.okuduğunuz dualarınızı özelden mesaj atarsanız sevinirim.eklemem daha kolay olur.

leylammmm bende okuyurum cnm
saol bitanem...yüreğinize sağlık papatyam hepinizin...

Günaydın leylacım nasılsın?Yeni topikmi açtınız?Baktım öbür tarafta kimse yok burda buldum sizi.

özlemcim hoşgeldin.nasılsın? biz yeni topik açtık haberin yokmuydu senin tatlım.

gelirsen kapımız herkese açık sohbet ederiz seni çok seviyoruz biliyosun.

günaydın bitanem...hg özlemcim....nasılsın tatlım?

İyiyim leylacım.Sen nasılsın bebiş nasıl herşey yolundadır inşallah.

özlemcim hoşgeldin.nasılsın? biz yeni topik açtık haberin yokmuydu senin tatlım.

gelirsen kapımız herkese açık sohbet ederiz seni çok seviyoruz biliyosun.

Hoş bulduk canım.Haberim yoktu yeni topikten uzun zamandır ugramıyodum ben.Hayırlı olsun yeni topiginiz.Gelirim tabi arada.Bende sizi seviyorum canım benim.

sağol canım.neler yapıyosun ne var ne yok?

Moralim bozuk aslında kırmızılar sabah sabah ce dediler bana sabah süprizi yaptılar.Bende belki güzel bi haber alırımda moralim düzelir diye bi topige bakayım dedim hamiş haberi alırım belki moralim düzelir dedim.

yeni hamiş haberimiz yok ama moral bozmakda yok canım.kırmızıları sevmiyoruz ama onlarda iyiki var onlar geldiği sürece umut var demektir.bide bu tarafından bak canım.inşallah en kısa zamanda sende hamiş olursun.

özlemcim ateşini ölçsene böylece yumurtlama zamanını yakalayıp bi şans elde edebilirsin.senin sorunun neydi canım?

yeni şarkıcıların şarkılarından güzel genede
adama deki bi yeni arkadaşlar buldum hepsi birbirinden kırık en kırıklarıda zelal
ALLAH SENİ İYİ ETSİN ZELOŞ
olmaz bi yat bi kat bi halı bide kilim alırsan anca öle barışırım ha bide 1 kilo incir:86::86::86:
bulabildin mi dün inciri?
bunlar ne ki:26:
senin soyledin cok doru ... ama esimin o dolu dolu gozleri bana bakinca hareket edemedikce icim parcalaniyo ............
ah canım,bel ağrısını öyle iyi biliyorum ki,kilonun gerçekten etkisi oluyo,ben beş kilo zayıfladım,biraz daha rahatım,ama bi beş kilo daha vermem gerek,diyetisyene gittim,bebek de istediğimiz için,sağlıksız zayıflamamalısın,bana dr iki saat arayla,ekmek dahil pek çok şey verdi,eğer düzenli devam etseydim,şimdiye on kilo vermiştim.
ben de şuursuzca bır laf etmek istiyom..kimse üstüne alınmasın..

gidicem bir dahada gelmicemmm
yapma beee

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21

dakka bir gol bir..ilk ziyaretçimiz geldi topice....heyyyyyyy ziyaretçiiiiiiiiiiii hg ....
seni takip ediyolar sanırsam,hayranların fazla
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn herkezeeee
günaydın papatya
Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
bu sıra kanuni nin sadece halvet işleriyle uğraştığını lanse ediyolar nedense.:95:
Günaydın leylacım nasılsın?Yeni topikmi açtınız?Baktım öbür tarafta kimse yok burda buldum sizi.
özlemcim,hoş geldin canım,nasılsın,son durumların neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…