Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canlar iyi akşamlar nasılsınız
ben çok iyyim çok şükür eşimle eve geldik yemeğini yedirdim yatıyor
şimdide çay yapacağım kızlar dr bazı ilaçalrı eksik yazmış yarın yine adanaya gidip düzeltirmem gerekiyor

hoşbulduk canım..

peak demek;yani hormonlarım en üst seviyelere geldi,annelik olma duygularım acayip depreşti...ama nerdeee bi tanede bizim olsa yaa

Son düzenleme:
Kişi kim olduğunu bilmek isterse, kimleri sevdiğine baksın. . . ! (Hz. Mevlana)

KÜSMEK VE DARILMAK İÇİN BAHANELER ARAMAK YERİNE ; SEVMEK VE SEVİLMEK İÇİN ÇARELER

ARAYIN..! ( HZ .MEVLANA )

kızlar ben kaçtım birazdan eşim gelir hepinizi öpt.byyyyyyyy

canım iyi aksamlar iyi bak kendine tatlım, afiyet olsun...

gözün aydınn yetercim, eve getirmissin... Allah şifalar versin eşine...

hoşbulduk canım..
peak demek;yani hormonlarım en üst seviyelere geldi,annelik olma duygularım acayip depreşti...ama nerdeee bi tanede bizim olsa yaa

merhaba aygüneş... hosgeldin.. inşallah olur tatlım, kaç yasındasın?

Kişi kim olduğunu bilmek isterse, kimleri sevdiğine baksın. . . ! (Hz. Mevlana)

KÜSMEK VE DARILMAK İÇİN BAHANELER ARAMAK YERİNE ; SEVMEK VE SEVİLMEK İÇİN ÇARELER

ARAYIN..! ( HZ .MEVLANA )

sağol canım inşşşşşşşş güzelikler olsun hayatımızda artık

25 yaşındayım canım ama ewlendiğimizden beri olmuyor..10 ay oldu ewleneli..doktora gittik eşimde hareketsizlik çıktı bende yumurtlamıyormuşum..hormonlarım çok yüksek çıktı..önümüzdeki iki ay ilaç tedavisine başlıcaz..ondan sonra bebişe başlancak ooof of..

kızlar ben kaçtım eşime bakayım biraz

daha gençsin canım, önünde uzun vakit var... simdiden off lamak yok bakimmm

bu islerde moral çoooooookkkkkkk önemli, sen iyi olup iyi bakacaksın ki , bebiste gelsin göbüşe....

daha gençsin canım, önünde uzun vakit var... simdiden off lamak yok bakimmm

bu islerde moral çoooooookkkkkkk önemli, sen iyi olup iyi bakacaksın ki , bebiste gelsin göbüşe....

ne bileyim ya aylar geçtikçe sanki artık hiç olmayacakmış gibi geliyo..bide sorun falan çıktı ya..etrafımda o kadar çok hamile varki.göbüşlerini göstere göstere geziyolar..

bebişim anneni üzme artık gel göbüşüme yeter artık..ben seni çok ösledim ama annişimm

hepinize iyi akşamlar galiba leyloş için dua okunuyormuş geç kalmadım umarım yeni haberim oldu eğer kaldıysa bende 20 tane alabilirim .eğer okey derseniz kardeloş yada leyloş bana bildirirsiniz .çıkmam gerek .allahım yaptığınız duaları kabul etsin

dünden beri 80 sayfa ilerlemişsiniz kızlar
maaşallah diyorum
e okuyamadım tabi hepsini dua listenizide göremedim.
banada 50 yazın kime okuyorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…