dünden beri 80 sayfa ilerlemişsiniz kızlar
maaşallah diyorum
e okuyamadım tabi hepsini dua listenizide göremedim.
banada 50 yazın kime okuyorsanız
ne bileyim ya aylar geçtikçe sanki artık hiç olmayacakmış gibi geliyo..bide sorun falan çıktı ya..etrafımda o kadar çok hamile varki.göbüşlerini göstere göstere geziyolar..
bebişim anneni üzme artık gel göbüşüme yeter artık..ben seni çok ösledim ama annişimm
pik yaptı demiş...yanı yukseldı gıbı
ha şimdi anladım canım :111::111::111:
zelal kime ne duası okunuyor
canım bugun leylaya okuduk..o bıttı sayılır..
sıra sana geldı.....saram gelsın o yayınlar
ne okunuyor ayetel kürsimi
zelal kime ne duası okunuyor
ne okunuyor ayetel kürsimi
ececim hg canımnasılsın bugün görünmedin leylaya okunuyo canım ultrasonu var o yüzden artık sırayla gider canım bence sen tüpe başlayınca iste canım yumurtaların döllenceği gün genede sen bilirsin ama ben olsam öle isterdim bide transfer sonrası okuruz sana
hoş bulduk canım tşkr iyiyim sen nasılsın tamam canım öyle yapalım çünkü daha ben hastalanmadım bile bakalım beklemedyim
cnm denemez olurmuyuz neler neler denemedikkiiiiiiiamin canım amintatlım eşine keçiboynuzu kürü verdinmi:26:
hayırlısı olsun canım, insallah hamile kalırsın ve saglikla dogurursun..
gecmis olsun asi.. gercekten yasin cok genc, esin ameliyat oldumu? iyi bak kendine...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim canıminş. hastalanmassın bebişin bi süpriz yaparda gelir canım
cnm denemez olurmuyuz neler neler denemedikkiiiiiii
yok cnm ameliyat olmadı??
canım benim eşimde 3 ay ilaçlı tedavi gördü varikosel ameliyatı oldu iki taraftan ben şimdi ona keçiboynuzu pekmezi ve bal içine ceviz fındık kırdım onları yediriyom ne yapalım elimizden geleni yapcaz artık
herkese iyi aksamlar..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?