Sabırla Bebeğini Bekleyenler

benide ekleyin listeyeeeeeee

benide ekleyin listeyeeeeeee

ekleriz canım adet tarihini söyle bana..

yanlız bu topige uzun süre gelmeyenleri listeden cikartıyoruz bununda sebebi tanidigimiz, gönülbirligi yapmıs arkadaslar olmasını istiyoruz, aklında olsun tatlım...

ama kapımız herzaman herkese acık.......

eda33...

edaaaaaaaa, nerelerdesin tatlım sen? konusamadık senle, adet tarihin gecti, nedir durumların?
merak ettim canım seni..........

cadı

şekercim senlede denk gelemedik ne zamandır, umarım güzel geciyordur vakitler... belin nasıl oldu, haberlerini ver bize ....

adet tarihimi söleyim cnm ayında 5 inde oldum halada oluyorum
yok cnm bırakmam ben sizi

slm canım nasılsın?

fatmagülü izliorum benim adetim 8 mart ta oldu tatlım suan hala devam edio

slm canım nasılsın?

fatmagülü izliorum benim adetim 8 mart ta oldu tatlım suan hala devam edio

üzülme kuzucum, insallah birdaha ki aya , bu ay ates ölçmeye basla sende istersen, bide bal polen tavsiye ederim... yeni tarihini söyle düzenliyim cıkmadan tatlım..

üzülme kuzucum, insallah birdaha ki aya , bu ay ates ölçmeye basla sende istersen, bide bal polen tavsiye ederim... yeni tarihini söyle düzenliyim cıkmadan tatlım..

canım 10 mart yaz sen bide ben ateş ölçmeyi hiç ama hiç denemedim nese zamanla ögrenirim ama dr bana 3 ay düşünme dedi kürtajdan sonra mayısta falan başlıcam tatlım calışmalara

canım 10 mart yaz sen bide ben ateş ölçmeyi hiç ama hiç denemedim nese zamanla ögrenirim ama dr bana 3 ay düşünme dedi kürtajdan sonra mayısta falan başlıcam tatlım calışmalara

sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası dijital derece ile dil altından ölcüyorsun tatlım, sen genede vücudunu tanımak adına simdiden basla ölcmeye bence, yeni adet tarihi 10 Nisan mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…