Sabırla Bebeğini Bekleyenler

üzülme canım şeytan gerçekten etkiliyo insanı bende bi çok güzel gidiyom namazımı kılıyom sonra yok hava soğuk yok hastayım derken aksıyo ya duaları okurken hergün aralıksız gidilmiyo illede bi gün şaşıyo ve herşey bitiyo bi daha başada dönmüyo insan :93:

bence topicte 4444 salat-ı tefriciyeyede başlayalım ne dersin zelalişkom

zelalişko aslında bence çok güzel olur ama o biraz daha vakit alır ayetel kürsüyü bütün kızlara okuyalım sonra konuşur istişare yaparız daha iyi olmazmı yoksa okunmayanlara haksızlık olur bunların içinde sende varsın şeker

toplam iki kullanıcı
teveety + zelalca
tatlım başbaşayız hadi hazırlayalım masayı ben mumları getireyim sen müziği aç

ayşegülcüm mesaj yazdığımız kutunun altındaki kutuda eklenti ekle var oraya tıkla açılan sayfada dosya seç diyo orayada tıkla pc nde bulunan resimlerden birini seç okeyle upload filese bas içeriği ekleye tıkla bu kadar canım

zelalim gece için aldım bunu sana giy bakalım nasıl olcek

Eklentiler

• $14-ve-18-yas-abiye-elbise-modelleri7-9757.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 29
zeynom dün yiğenim bizim klavyeyle çok oynadı sayılar basmıyo artık ne yaptıysa çocuk bu gidişle bilgisayar mühendisi olcak şimdiden pc görünce kimseye fırsat vermiyo

selam zeynepcim,nerde bu topik milletinin insanları acep?:26:
canım sen gelmeden cıkmısım ben kimse yok diye, nasılsın tatlım? bence sınava girmen cok güzel...
kızlar nerdesinizz.....
ben gelmistim ama kimse yoktu

aysegul, sana bikac gün önce özelden cevap yazmıstım onu okudun di mi tatlım..
ovulasyon testleri cok yardımcı oluyor...

zeynom gel önce sarılak özledim seni sonra geçmişe bak

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,asi38,calimero85,pikepolat,tweety7883,

slm kızlarrr

zeynom tam zamanında geldin canım yoksa kötü şeyler olcaktı nuriye gene geldi

canım, ben seni kaptırmam kimselere... hehe.. merak etme yanim... nasılsın canım?
zeynom dün yiğenim bizim klavyeyle çok oynadı sayılar basmıyo artık ne yaptıysa çocuk bu gidişle bilgisayar mühendisi olcak şimdiden pc görünce kimseye fırsat vermiyo

olur insallah, iyi meslek bence, benim cok yakın arkadasim bilgisayar muhendisi üstelik birincilikle girdi kız okula, insallah seninkide öyle olur...

canım cok özledim ben sizi yaaa.....

zelalim buda ayakkabı ve çantan

Eklentiler

• $aebfav-327.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $kirmizi-canta-6.webp
    9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…