Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende seni
tatlım şu sayıları düzeltmenin bi yolu yokmu :26:

aysegul, sana bikac gün önce özelden cevap yazmıstım onu okudun di mi tatlım..
ovulasyon testleri cok yardımcı oluyor...

evet hayatım okumuştum ama bu ay çok kafam karıştı o yüzden önümüzdeki ay
ovulasyon kiti kullanmayı düşünüyorum :26:

hoş geldin serpil

hoşbulduk canım umarım iyisnizdir :)))

pikepolat ayyy ateş ölçmeyi bırakmıştım kaçla adet olucam diye ölçüm yaptım 35,8 çıktı bu ay benim ateşim japonyadaki tusunami gibi dalagalrı oldukça büyük neysemm baklım kaçla adet olucamm merakla bekliyorum muhteşem kırmızılarımı

zeynom gel önce sarılak özledim seni sonra geçmişe bak

evek canım sarılalım .. ehehe...

kız gecmisi tam okuyamıyorum , cok uzun sürüyo, arada bana yazan ve cevap vermedigim vvarsa ondan yanim görmemisimdir...
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,asi38,calimero85,pikepolat,tweety7883,
slm kızlarrr

oleyyyyyy, serpil de gelmis.... selam tatlım, nasılsın?

canımmmmmmmmm sıcacık karşılmann harika sıkıcı bir haftasonu şöylemm gezineyim dedim baktımmm bütün fıstıklar topanmış

canım bizim topiğimiz zaten sıcak bizede bulaşıyo:78::78:iyi yaptın geldin şeker fıstıklar hıııııııı hiç fena gelmiyo kulağa

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,zelalca,calimero85,pikepolat,tweety7883,

yemeğe giden güzele afiyet olsun

pikpolat ayyy ne olsun idare ediyoruz balımm aynı tas aynı hamam değişen bir şey ateşim hariç ateşim maşaşlhhh japonyadaki tusunami gbii ronya açıkmlama yapmış bana progestan hormonumda sıkıntı varmış oda bu ay çıktıı benim ateşim hep normaldii 36,4 le regl olurdum şimdii 35,8 bakalımm artıkk tınnnnnnnnnnnnn düşünemeceyimm vallhii sıkıldımmm

bende seni
tatlım şu sayıları düzeltmenin bi yolu yokmu :26:
canım ben tam anlamadım, sayılara ne oldu ki? tuslar mı içine girdi??:26::26: anlamadım sorunu???

evet hayatım okumuştum ama bu ay çok kafam karıştı o yüzden önümüzdeki ay
ovulasyon kiti kullanmayı düşünüyorum :26:
evet canım, akıntılar benide sasırtıyı, bu simdi uzun mu kısa mı, beyaz mı yapısık mı... daral geliyo...

canım yanlıs mı 35.8 mi yoksa 36.8 mi? 35.8 düsük bi ates?? neyi kastetdigini tam anlamadım...

ben hicbesiy tam anlayamadım simdi ya, kalkalı oluyoda baya, bugün bi sapsallık var üstümde... bi kahve icsem iyi olcek kalipaaaa....

canım bizim topiğimiz zaten sıcak bizede bulaşıyo:78::78:iyi yaptın geldin şeker fıstıklar hıııııııı hiç fena gelmiyo kulağa

eeeeeeee yanii hepinizi çıtısrsınız yalanmı ????inşallhhh hepinizde böyle olursunuz aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hadi kahve iç ama doğru anldın ateşim 35,8 bu ilk yanii 36,4 le adet olan ben 35,8 oldu ama adet olmadım henüz 2 günüm var

canım evet progesteron hormonu atesin yüksek olmasını sagliyan hormondur ama bi sorun olup olmadığını ancak doktor bilebilir, dogru biz de cok sey ögrendik, egittik kendimizi ama tam ne nedir bilemeyiz, canım sen hic testler yaptırıp hormon ölctürdün mü seker?
canım insallah sende hamile kalırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…