- 26 Şubat 2011
- 105
- 3
- 66
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,asi38,calimero85,pikepolat,tweety7883,
slm kızlarrr
yüreği, gönlü, kendisi,düşüncesi güzel insan kendini nasıl da belli ediyor....
sağol güzel arkadaşım......Rabbim korusun seni...
canım, ben seni kaptırmam kimselere...hehe.. merak etme yanim... nasılsın canım?
olur insallah, iyi meslek bence, benim cok yakın arkadasim bilgisayar muhendisi üstelik birincilikle girdi kız okula, insallah seninkide öyle olur...
canım cok özledim ben sizi yaaa.....
aysegul, sana bikac gün önce özelden cevap yazmıstım onu okudun di mi tatlım..
ovulasyon testleri cok yardımcı oluyor...
slm kızlarrr
hoş geldin serpil
zeynom gel önce sarılak özledim seni sonra geçmişe bak
slm kızlarrr
serpilcim hg canım nasılsın tatlım
zelalim buda ayakkabı ve çantan
canımmmmmmmmm sıcacık karşılmann harikasıkıcı bir haftasonu şöylemm gezineyim dedim baktımmm bütün fıstıklar topanmış
arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz ben yemeğe çıkıyorum gelirim yine
canım ben tam anlamadım, sayılara ne oldu ki? tuslar mı içine girdi??:26::26: anlamadım sorunu???bende seni
tatlım şu sayıları düzeltmenin bi yolu yokmu :26:
evet canım, akıntılar benide sasırtıyı, bu simdi uzun mu kısa mı, beyaz mı yapısık mı... daral geliyo...evet hayatım okumuştum ama bu ay çok kafam karıştı o yüzden önümüzdeki ay
ovulasyon kiti kullanmayı düşünüyorum :26:
canım yanlıs mı 35.8 mi yoksa 36.8 mi? 35.8 düsük bi ates?? neyi kastetdigini tam anlamadım...pikepolat ayyy ateş ölçmeyi bırakmıştım kaçla adet olucam diye ölçüm yaptım 35,8 çıktı bu ay benim ateşim japonyadaki tusunami gibi dalagalrı oldukça büyük neysemm baklım kaçla adet olucamm merakla bekliyorummuhteşem kırmızılarımı
canım bizim topiğimiz zaten sıcak bizede bulaşıyo:78::78:iyi yaptın geldin şeker fıstıklar hıııııııı hiç fena gelmiyo kulağa
canım ben tam anlamadım, sayılara ne oldu ki? tuslar mı içine girdi??:26::26: anlamadım sorunu???
evet canım, akıntılar benide sasırtıyı, bu simdi uzun mu kısa mı, beyaz mı yapısık mı... daral geliyo...
canım yanlıs mı 35.8 mi yoksa 36.8 mi? 35.8 düsük bi ates?? neyi kastetdigini tam anlamadım...
ben hicbesiy tam anlayamadım simdi ya, kalkalı oluyoda baya, bugün bi sapsallık var üstümde... bi kahve icsem iyi olcek kalipaaaa....
pikpolat ayyy ne olsun idare ediyoruz balımm aynı tas aynı hamam değişen bir şey ateşim hariç ateşim maşaşlhhh japonyadaki tusunami gbii ronya açıkmlama yapmış bana progestan hormonumda sıkıntı varmış oda bu ay çıktııbenim ateşim hep normaldii 36,4 le regl olurdum şimdii 35,8 bakalımm artıkk tınnnnnnnnnnnnn düşünemeceyimm vallhii sıkıldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?