- 26 Şubat 2011
- 105
- 3
- 66
inşallah gelmez kırmızıların serpilcim:26::26:ateş takibi ovulasyon için olabilir ama gebelik tesbiti için bende doğru çıkmadı.adet oldum bugün sabah 36.9 du bi kaç gündür de böyleydi.her kadında değişiyo zaten ben malesef yüksek ısıyla adet oluyorum.belirtilerde hep olur kasık ağrısı,göğüs hassasiyeti,bulantı hatta bazen afedersiniz öğürürüm adet olurken.en garantisi adet geçinceye kadar hiç düşünmeyip geçince test yapmakmış bunu anladım net olarakhoşbulduk canım umarım iyisnizdir :)))
pikepolat ayyy ateş ölçmeyi bırakmıştım kaçla adet olucam diye ölçüm yaptım 35,8 çıktı bu ay benim ateşim japonyadaki tusunami gibi dalagalrı oldukça büyük neysemm baklım kaçla adet olucamm merakla bekliyorummuhteşem kırmızılarımı
canım evet progesteron hormonu atesin yüksek olmasını sagliyan hormondur ama bi sorun olup olmadığını ancak doktor bilebilir, dogru biz de cok sey ögrendik, egittik kendimizi ama tam ne nedir bilemeyiz, canım sen hic testler yaptırıp hormon ölctürdün mü seker?
canım insallah sende hamile kalırsın...
yeterrrr çok hoş olmuşşş
inşallah gelmez kırmızıların serpilcim:26::26:ateş takibi ovulasyon için olabilir ama gebelik tesbiti için bende doğru çıkmadı.adet oldum bugün sabah 36.9 du bi kaç gündür de böyleydi.her kadında değişiyo zaten ben malesef yüksek ısıyla adet oluyorum.belirtilerde hep olur kasık ağrısı,göğüs hassasiyeti,bulantı hatta bazen afedersiniz öğürürüm adet olurken.en garantisi adet geçinceye kadar hiç düşünmeyip geçince test yapmakmış bunu anladım net olarak
eeeeeeee yanii hepinizi çıtısrsınız yalanmı ????inşallhhh hepinizde böyle olursunuzaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar arkadaş geldi birazdan gelirim
aldım kahvemi seker..hadi kahve iç ama doğru anldın ateşim 35,8 bu ilk yanii 36,4 le adet olan ben 35,8 oldu ama adet olmadım henüz 2 günüm var
evet canım bu ates ölcmek önce insanın kendi bünyesini tanımasını sagliyor, her kadın farklı.. bencede en iyi gün geçtikten sonra test yapmak...inşallah gelmez kırmızıların serpilcim:26::26:ateş takibi ovulasyon için olabilir ama gebelik tesbiti için bende doğru çıkmadı.adet oldum bugün sabah 36.9 du bi kaç gündür de böyleydi.her kadında değişiyo zaten ben malesef yüksek ısıyla adet oluyorum.belirtilerde hep olur kasık ağrısı,göğüs hassasiyeti,bulantı hatta bazen afedersiniz öğürürüm adet olurken.en garantisi adet geçinceye kadar hiç düşünmeyip geçince test yapmakmış bunu anladım net olarak
tatlım benim hormon testlerimde hiç sorun çıkmadıı problem yok ama şimidi ronya öyle yorum yapınca adetin 2ci günü test yaptırayım diyorum yada hiç yaptırmayyaımm kısmetse tüpe hazırlanacğız bu ayy düşünmemyimmii diyorumm hayırlsıı pikepoat eskisi gibii tutkulu değilim sankii çok şey değişti yaşmımda bilmiyorumm baklımm ne olacakkvardır rabbim bildiği birşeyy size güzel birşey ekleyeyimm
canım ateşin ciddii anlömada yüksek benim bir arkadşım adet olurken hamileydii yanii bir test yaptırsan
evet hayatım cogumuz 30-35 arası cıtırız...hehegerçi arada daha genc cıtırlarda var tabee... (mesela bennnn.. dermisimi, yalan tabe) sen kac yasındaydın serpilcim? :78::78:
temem ama bizi sensiz bırakma tatlı kuzumm
aldım kahvemi seker..canım belki bu ay yumurta catlamadı?:26: bazen oluyo böyle.. öncesinde ates yükseldi mi?
selam sekersen mi yaptın? eline saglik..
evet canım bu ates ölcmek önce insanın kendi bünyesini tanımasını sagliyor, her kadın farklı.. bencede en iyi gün geçtikten sonra test yapmak...
canım yeni bi test varmıs AMH bikac arkadas yaptırdı, simdi topikca bizde o testen yaptırmayı düsünüyoruz, yumurta rezervleri hakkında en dogru bilgiyi o test veriyormus.. pregesteron hormonu testi adetin 21. günü yaptırılıyor yara yumurta catladıktan 7 gün sonra canım..
bilmiyorum kicanım bu benim ilk ayımdı ondan bi hevesle 8 tane test yaptım sonuncusunu 3 gün önce yaptım negatifti.hayali gölgeler gördüm gibi bi ara hatta yok oldu sonra adetim henüz çok az artmazsa yapayım diyorum belki implantasyon kanamasıdır diye.yarın sabah da yüksek olursa bi de ona da bakıp öyle yaparım diye düşünüyorum:44::44:
canım ben de bu ay aynını yaşadım hatta 2 test aldım ikiside negatif çıktı sonra 2-3 günde geçince bir daha test yapmak için test almıştım ki pembe leke geldi
o gün hiç kanama gelmedi sadece leke vardı sonrası ağla zırla aynı işte..
bu günlerde şüphen varsa lütfen ağır iş yapma hatta mümkün mertebe dinlen yürüyüş bile yapma
bir topikte okumuştum şüpheniz bile varsa kendinize daha özen gösterin falan diyodu..
saol canım yok yapmıyorum dinleniyorum .adet büyük ihtimal bu ama bekliyoruz işte.zaten bu ağrıyla ne mümkün iş yapmak..sen de mi bugün adet oldun
anam nerde bende o beceri
yok canım kız kardeşim yapıyor kendisi çizip boyuyor varak aynalar cereler tepsiler peçetelikler falan sonrada satıyor
yetercim kızkardeşinin eline sağlık hepside çoooook gzelllllllll
kızlar ben gelene hepiniz kaçmışsınızama sanki aşşağıda SARAMI gördüm saracımmmmmmm burdamısın şekerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?