Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zelalll:84::84::84:gezinti zelal:84::84::84:bütün topikleri gezdin bende arkandan gezdimm ama benii görmedinnn:90:

10dk sonra burda olurummm şekerrr az bi işim varrr

kıj ben seni görmedim yumurtam çatlamadıya ona sebep dolanıp duruyomgel sarılıp barışalım bi tanem

kıj ben seni görmedim yumurtam çatlamadıya ona sebep dolanıp duruyomgel sarılıp barışalım bi tanem
yumurtanın çatladını nasıl anlıon kızzz
hg canım nasılsın?inşallah tatlım adet dönemi yada yumurtlama dönemi olsa bu kadar takmazdım

cnmmm belkide yerleşme kanamandırr.sonuç kesin olmadıktan snr nie kendini harap ediosunnn

dün geldi canım bugün yok :44: 21.ydi dün normalde hiç böyle olmazdı ondan moralim bozuldu:18:

tatlım yumoşun 14. gün çatladıysa 7 gün sonra tutunma kanaması ihtimali büyük yarın sabah bide ateşini ölçsene bakalım kaç çıkcak:26:

tatlım yumoşun 14. gün çatladıysa 7 gün sonra tutunma kanaması ihtimali büyük yarın sabah bide ateşini ölçsene bakalım kaç çıkcak:26:

yarın ölçüp haber veririm canım:82: güzel düşünceleriniz için teşekkür edrim zira ister istemez karamsar biri oldum çıktım

yarın ölçüp haber veririm canım:82: güzel düşünceleriniz için teşekkür edrim zira ister istemez karamsar biri oldum çıktım

cnmm olmayan bişi için kendini nie bu kadar yıpratıosunkii.biraz sakin ol.allaha tevekkül et

yarın ölçüp haber veririm canım:82: Güzel düşünceleriniz için teşekkür edrim zira ister istemez karamsar biri oldum çıktım

tatlım karamsarlığın alemi yok boşuna üzme kendini üstelik daha adetinede varmış inş. Günün geçer canım ve bebişin gelir kucağına bide ateşine bakalım inş. Yüksek çıkar bundan sonra sabahları aynı saatte dil altından ölç canım ve not et

Kızlar ben kaçtım eşim geldi yemek zamanısonra gelirim öpt.şekerler byyyyyy

cnmm olmayan bişi için kendini nie bu kadar yıpratıosunkii.biraz sakin ol.allaha tevekkül et

haklısın tatlım ama elimde değil bunu paylaşacağım kimse de yok beni anlıyosunuz değil mi?hayrı tavsiye ettiğin için Allah razı olsun senden elimizden geleni yaptık değil mi gerisi Allah a kalmış:97:

slm arkadaşlar bizde 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz fakat eşimde sorun var sperm hareketliliğinde aşılama yaptırmak istiyorum fakat nasıl olduğunu bilmiyorum yaptıran varmı?

bu ay geçmişi silip başlamıştım abarttım galiba:95: inşallah zeloşum iyiki varsınız

slm arkadaşlar bizde 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz fakat eşimde sorun var sperm hareketliliğinde aşılama yaptırmak istiyorum fakat nasıl olduğunu bilmiyorum yaptıran varmı?

hoş geldin cnmm.dilerimki rabbim bebeişini çabuk zamanda yollarr.

aşılamadaki şans normal ilişkinin 2katı.bana sorarsan ben önermem aşılama.eşinin spermleri kaç zaten 10milyonun altındaysa yapılmıo.

hoş geldin cnmm.dilerimki rabbim bebeişini çabuk zamanda yollarr.

aşılamadaki şans normal ilişkinin 2katı.bana sorarsan ben önermem aşılama.eşinin spermleri kaç zaten 10milyonun altındaysa yapılmıo.

1 cc de 24 milyon ileri hareketli % 35 canım 1 yıldır deniyoruz artık çok bunaldım benim arkdaşım yaptırmıştı eşinin spermleri çok iyiydi ama yapmışlardı canım sen neden önermiyorsun

1 cc de 24 milyon ileri hareketli % 35 canım 1 yıldır deniyoruz artık çok bunaldım benim arkdaşım yaptırmıştı eşinin spermleri çok iyiydi ama yapmışlardı canım sen neden önermiyorsun

cnm bence iyi eşinin spermlerii.benim eşiminki daha düşük biz 20milyonla başladık şuan 42milyonn keçiboynuzu kürüyle.

o arkadaşınınki tuttumu peki.

cnm şu açıdan dedim ama bu benim düşüncem seni etkilemesin normal ilişkiyle şansı hemen hemen aynı.onun için nie boştan yere para harcıosunkii.onun yerine biraz daha dur.tüpü dene.ben öyle yapacammmtüp bebeğin şansı %60 70

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…