ozmn hala adet olmuş sayılmasınkiii cnmmm.ne zaman geldi o kan
zelalll:84::84::84:gezinti zelal:84::84::84:bütün topikleri gezdin bende arkandan gezdimm ama benii görmedinnn:90:
10dk sonra burda olurummm şekerrr az bi işim varrr
selincim moralini bozma canım inş. tutunma kanaman olur şeker
hg canım nasılsın?inşallah tatlım adet dönemi yada yumurtlama dönemi olsa bu kadar takmazdım
adetine kaç gün var canım:26:
yumurtanın çatladını nasıl anlıon kızzz
kıj ben seni görmedim yumurtam çatlamadıya ona sebep dolanıp duruyomgel sarılıp barışalım bi tanem
hg canım nasılsın?inşallah tatlım adet dönemi yada yumurtlama dönemi olsa bu kadar takmazdım
dün geldi canım bugün yok :44: 21.ydi dün normalde hiç böyle olmazdıondan moralim bozuldu:18:
yumurtanın çatladını nasıl anlıon kızzz
cnmmm belkide yerleşme kanamandırr.sonuç kesin olmadıktan snr nie kendini harap ediosunnn
tatlım yumoşun 14. gün çatladıysa 7 gün sonra tutunma kanaması ihtimali büyük yarın sabah bide ateşini ölçsene bakalım kaç çıkcak:26:
yarın ölçüp haber veririm canım:82: güzel düşünceleriniz için teşekkür edrim zira ister istemez karamsar biri oldum çıktım
yarın ölçüp haber veririm canım:82: Güzel düşünceleriniz için teşekkür edrim zira ister istemez karamsar biri oldum çıktım
cnmm olmayan bişi için kendini nie bu kadar yıpratıosunkii.biraz sakin ol.allaha tevekkül et
Kızlar ben kaçtım eşim geldi yemek zamanısonra gelirim öpt.şekerler byyyyyy
tatlım karamsarlığın alemi yok boşuna üzme kendini üstelik daha adetinede varmış inş. Günün geçer canım ve bebişin gelir kucağınabide ateşine bakalım inş. Yüksek çıkar bundan sonra sabahları aynı saatte dil altından ölç canım ve not et
slm arkadaşlar bizde 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz fakat eşimde sorun var sperm hareketliliğinde aşılama yaptırmak istiyorum fakat nasıl olduğunu bilmiyorum yaptıran varmı?
hoş geldin cnmm.dilerimki rabbim bebeişini çabuk zamanda yollarr.
aşılamadaki şans normal ilişkinin 2katı.bana sorarsan ben önermem aşılama.eşinin spermleri kaç zaten 10milyonun altındaysa yapılmıo.
1 cc de 24 milyon ileri hareketli % 35 canım 1 yıldır deniyoruz artık çok bunaldımbenim arkdaşım yaptırmıştı eşinin spermleri çok iyiydi ama yapmışlardı canım sen neden önermiyorsun
slm arkadaşlar bizde 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz fakat eşimde sorun var sperm hareketliliğinde aşılama yaptırmak istiyorum fakat nasıl olduğunu bilmiyorum yaptıran varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?