[FONT="Arial Black"]Evlenmek isteyen veya çocuğu olmayan kimse, sebeplere yapışmalı. İnsan, bir işin neticesinin iyi mi, kötü mü olacağını bilemez. Muhakkak şu işim olsun diye ısrar etmemeli, Hayırlı ise olsun demeli.
Kuran-ı kerim ve dua, şartları gözetilerek okunursa, fayda verir. Okuyanın ve hastanın buna inanması gerekir. Kuran-ı kerimin her harfi şifadır, dileklere devadır. Allahü teâlâ, (Kuran-ı kerim, müminler için şifa ve rahmettir) buyuruyor.
Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra;
Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et)
duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi][/FONT]Bu duayı okuyanlar, maksatlarına kavuşmuşlardır.
canımmm ne güzel dua bu böyle allah razı olsun senden
canımmm ne güzel dua bu böyle allah razı olsun senden
selincim dua kime okunacak belli oldumu
amiiin.senden de inşallah tatlım.kimse yazmadığında hamile kalabilmek için bilgileri paylaşalım olur mu
bilmiyorum tatlım :26:
herkese iyii geceler
iyi geceler canım hoş geldin ve nasılsın
iyiyim cnım sen nasılsın???
sen ne yaptın canım tedavi görüyordun degil mi yoksa yanlış mı hatırlıyorum yanlış hatırlıyorsam kusura bama valla kaç gündür kafam öyle karışıkki misafir derken
hayır canım ben tedaviyi bırakmıştımsenin adet ne oldu:44:
beklemedeyim canım ayın14 de olacam bakalım kısmetse olunca hemen tedaviye başlıcaz inş
inşallah canımeşinin yurt dışına gitme durumu vardı ne oldu tatlım:26:
genelde hafızam iyi değildir ama aklıma geldi canım sorayım dedim
bende kfa felan kalmadı canım ya o kadar çok şey düşünüyorum ki son zamanlarda artık hiç bişi düşünmek istemiyorum yoruldu beynim
ne düşünüyorsun şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?