Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Evlenmek isteyen veya çocuğu olmayan kimse, sebeplere yapışmalı. İnsan, bir işin neticesinin iyi mi, kötü mü olacağını bilemez. Muhakkak şu işim olsun diye ısrar etmemeli, Hayırlı ise olsun demeli.
Kuran-ı kerim ve dua, şartları gözetilerek okunursa, fayda verir. Okuyanın ve hastanın buna inanması gerekir. Kuran-ı kerimin her harfi şifadır, dileklere devadır. Allahü teâlâ, (Kuran-ı kerim, müminler için şifa ve rahmettir) buyuruyor.

Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra;

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et)
duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi]
Bu duayı okuyanlar, maksatlarına kavuşmuşlardır.

Son düzenleme:

canımmm ne güzel dua bu böyle allah razı olsun senden

amiiin.senden de inşallah tatlım.kimse yazmadığında hamile kalabilmek için bilgileri paylaşalım olur mu

olur canım olmaz mı valla yeter ki birilerine bi vesile olmak için neler yapmazdım ki ama işte elimizden sadece dua etmekten başka bişey gelmiyo

inşallah canım eşinin yurt dışına gitme durumu vardı ne oldu tatlım:26:

canım ya valla iyi hatırlıyorsun ben herşeyi unuttum burda yazılan çogu şeyi eşimin işi valla oda beklemede vardır bi hayır diyoruz bekliyoruz bakalım ha bugün ha yarın dedik bekliyoruz

ne düşünüyorsun şeker

canım ya ne olacak kısmetse tüp bebek yaptıracagız ya eşim çok ümitleniyor ya olmaz sa adam çok hayal kırıklıgına ugrayacak tabi ki onun kadar bende ümitlenme diyemiyorum oda farkında aslında herşeyin ama ne biliyim onun o heyecanla konuşması beni çok üzüyor ya olmazsa diye düşündügümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…