Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ewet canım tuttu o arkadaşımın ama arkdaşımın yumurtalıkları bezelye tanesi kadardı doktor çok büyüttüğü için bebekler sıkıştı ve öldü aşılama yaptıran çok kişi görüyorum tutuyor % 50 si ama ne biliyim bu arada bizde yapıyoruz keçiboynunuzu kürünü ama birde sperm morfolojisi içinde kür varmış onu bir türlü bulamadım ama

kısmet cnm benimm.ssana rahim filmi çekildimii.yumurta takibi yapıldımı

kızlar ne habersinizzzzzzzzzzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

rahim filmine ihtiyaç duyulmadı ama yumurta takibi yapıldı bir sorun çıkmadı burda hiç aşılama yaptıran yokmu ki acaba

cnm rahim filmine nbie ihtiyaç duyulmadıı.

ben önce eşimde sanıodum problemii.doktor eşindeyse sende değildir dedii baktık hala olmuooo spremler yükselmesine rağmen bana rahiö filmi çekildikii asıl sorun bendeymiş.

allah kimseye yaşatmasın.problem erkek te olunca daha kolay çözülüo

rahim filmi çok can acıtıcımı ya birde ben topik açmak istiyorum eşim trabzona transfer oldu ve burda hiç kimseyi tanımadığımz için doktor tavsiyesi almak istiyorum nasıl topik açılıyor acaba

nan iki saatir don tütyen:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: salaıyorum kimse banamısın demiyor :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Zekeriyya Aleyhisselamın çocuğu olmuyordu. Hanımını ve kendisi de ihtiyardı. Çocuğu olmasını çok arzu ediyordu. Zekeriyya Aleyhisselam Rabbine gizlice şöyle yakardı:

Ey Rabbim beni yalnız başıma bırakma. Çünkü Sen Varislerin En Hayırlısısın.”
Bunun üzerine Cenab-ı Hakk katından kendisine Cebrail Aleyhisselam tarafından Yahya müjdelenenir. Enbiya Suresi’nin 89. ayetinde kelam-ı ezeli olarak talim edilen bu duadan başka, Zekeriyya Aleyhisselam’ın Al-i İmran’ın 38. ayetinde de evlat isteme duası zikredilir:

“Ey Rabbim bana Senin katından lütuf ve kereminle tertemiz bir çocuk ihsan et. Muhakkak Sen duaları İşitensin."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…