Sabırla Bebeğini Bekleyenler

böyle düşünüp kendini üzme canım bu ilk tüp denemeniz değil mi:26: ben de bazen çok moralimi bozuyorum ama neye yararki olumsuz düşünceler hormonlarımızı da etkiliyor olumlu düşünmeye çalış başka şeylerle meşgul olun şunu bi anlayabilsek hiçbirşeyin sonu değil olmaması da duada da dediği gibi biz hayır olanı istiyoruz inşallah ve inanıyorum hepimiz bebeklerimize kavuşacağız inşallah

evet canım haklısın olumsuz düşünerek hormonları etkiliyoruz ama insan kendine engel olamıyor heo bi acabada kalıyor inş rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder evet ilk denememiz olacak kısmetse

evet canım haklısın olumsuz düşünerek hormonları etkiliyoruz ama insan kendine engel olamıyor heo bi acabada kalıyor inş rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder evet ilk denememiz olacak kısmetse

ilk göz ağrınız da bu ilk denemede gelir inşallah evet engel olmak zor kendimden biliyorum şekerim

hoşbulduk tatlım ben diğer topige takılı kaldım ondan yazamadım ama arada okudum sizi
ben sigara kullanıyorum canım ama biran önce bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum zooorrrr

yaaa bende aynı dertteyim bırakamıyorum şu zıkkımı sabah kalktımı ilk işim ona sarılmak oluyor içmezsem çok gergin oluyorum ve ellirim titriyo ne yapacam ben yaa eşim bıraktıgımı sanıyor çok kızıyor içiyorum diye kendi içmedigi için

yumoşları etkiliyo canım zor ama bırakmaya çalış hiç olmazsa transfer sonrası içme bebişin için

valla bende öle ben 1 düşük bide kalp atımından dolayı kürtaj oldum 3 aysonra tekrar deneyebilrsin dedi dr ama ben hamilelikten önce bırakmak istiyorum...(hamile kaldıgımda bırakıyorum kürtaj olunca tekrar başlıorum) eşimde cok kızıo bide sigara düşüge neden oluomuş ondan korkuorum tekrar aynı seyi yaşamak istemiorum ama iradelide değilim....

yumoşları etkiliyo canım zor ama bırakmaya çalış hiç olmazsa transfer sonrası içme bebişin için

biliyorum canım netten okudum hpsini valla eşimin kızmasını takmıyorum sırf bebiş için bu kadar gayledeyim ya bi şekilde azaltacam ne yapayım

canım tranfer sonrası falan diyorum ama belli mi olur belki adet olmazsın öyle gelir bebişin

ne dicemi bilemiyorum inşallah bırakırsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…