ben geldiiiim ama siz çıkıyosunuz sanırım neyse bende gidip yarım kalan işlerşmi yapayım sonra görüşürüz.
zelalım sana iyi gezmeler canım.ayrıca zeloşum çok bilmiş insanlar aslında hiç bişey bilmeyen insanlardır.sadece çok şey bildiklerini sanıp boş boş konuşurlar.bi daha kendine hakaret ettiğini duymayacam.
kardelenim geçmiş olsun başın niye ağrıyoki dikkat et bu havalar senide hasta etmesin.hem koçişinlede barış kocişe küslük olmaz.
kevokcum ağustosa daha var ama sayılı gün çabuk geçer inşallah sıkıntısız bi hamilelik yaşarsın undan sonrada ve kızını sağ salim kucağına alırsın onu sevince sara teyzende seni çok seviyomuş de olurmu.
maonyacım sen nasılsın?
guzel arkadasım, insallah hayırlısıyla, evladınızı kucagınıza alacagınız gunlerde gelicek canım inş.saracım dün eşim beni çok üzdübana diyoki ben düşen bebeği hiç unutamıcam kesesini gördüm ondanmı bilmem hiç aklımdan çıkmıyo diyo bende ona canım yüzünü bile görmedik neden bu kadar kafaya takıyosunki genede üzülüyo bazı insanları hiç anlamıyorum doğmuş sağlıklı bebişlerini atıyolar kıymet bilmiyolar biz daha doğmamış bebelerimize bile ağlıyoz:93::93:
selam seker, nasılsın?selam kızlaaaaar
metuka, bacım sen nirelere gitin?heyy bacılar....................
Kızlar bir bakarmısınız ben dün adet olmam gerekiyordu ama kahverengi akıntım geldi bugün kesildi neden olabilir acaba?
kız,, çok taa aç gözlü olmasın....günaydın metukacım canım dün yoktun nasılsın şekerbu arada senin bebiş çok tatlı bi türlü doymuyo ama olsun Rabbim öle aç gözlü bi bebiş nasip etsin canım inş. sana
kardelenim hastaydım canım yeni yeni toparlanıyorum.sen nasılsın?
günaydın yetercim nasılsın?
günaydın metukacım senşn şu bebek şok şekey ondan mende istiyom manane yaaaa
[/B][/I][/COLOR]
selam ben geldimbende 17 aydır sabırla bebişimi bekliyorum, bi türlü gelmiyo
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
saracım dün eşim beni çok üzdübana diyoki ben düşen bebeği hiç unutamıcam kesesini gördüm ondanmı bilmem hiç aklımdan çıkmıyo diyo bende ona canım yüzünü bile görmedik neden bu kadar kafaya takıyosunki genede üzülüyo bazı insanları hiç anlamıyorum doğmuş sağlıklı bebişlerini atıyolar kıymet bilmiyolar biz daha doğmamış bebelerimize bile ağlıyoz:93::93:
haklısın canım bizdede tam tersi o daha duygusal bi şey olunca o ağlar ben teselli ederim balık erkeği gerçekten zorbugün de doğum günü yaş oldu 38 oda karamsarlığa kapılıyo tabi onuda anlıyorum hayatlarımız gerçekten zor canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun biran önce bebişlerimizi yollasın başka dert vermesin zamanla buda geçer inş. canım ee artık önümüze bakalım
guzel arkadasım, insallah hayırlısıyla, evladınızı kucagınıza alacagınız gunlerde gelicek canım inş.
cok şükür ki hamile kalabiliyosun demek ki, yuregine, sabrına masallah diyorum canım...
selam seker, nasılsın?kimse yazmamaıs gecmişe mi dalındı acabaa??
metuka, bacım sen nirelere gitin?
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
1. pikepolat
2. metuka+
seker hosgeldin....gecmişe mi gittin, gel konussak ...
Kızlar bir bakarmısınız ben dün adet olmam gerekiyordu ama kahverengi akıntım geldi bugün kesildi neden olabilir acaba?
kızlar maşşallah ne yazmışınız anammmmm topikten çıkamaya gelmiyor hiç valla
kızlar eşim için geçmiş olsuna gelenden giremedim yaaa daha şimdi birazcık sakinledim
metuka?? 2 tane ozelden mesaj attım seker onları gordun mu?:26::26::26::26::26::26:
dur senı bır öpem koklayam......
pikecim avatarım nasıllll
miyavvvvvfff...
avatarın ortalıgı yaaaakıyooooooooooooooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?