Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol cnmm iyiyim sen nasılsınnn

sağolun arkadaşlar destekleriniz için.. ben bebekleri oldum olası çok sevmişimdir yani.artık evde sürekli eşimde tartışıyorum yapacak bişey yok brbirimize sarıyoruz.moralimi yüksek tutamıyorum.elimde değil.artık bi boşluk oluyor evlilikte ister istemez.dualrım hep sizlerle.allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere inşallah.

guzel arkadasım, insallah hayırlısıyla, evladınızı kucagınıza alacagınız gunlerde gelicek canım inş.
cok şükür ki hamile kalabiliyosun demek ki, yuregine, sabrına masallah diyorum canım...

selam kızlaaaaar
selam seker, nasılsın? kimse yazmamaıs gecmişe mi dalındı acabaa??

heyy bacılar....................
metuka, bacım sen nirelere gitin?

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

1. pikepolat

anam bi ziyaretciler bide ben................
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrr. aloooooooooo
:78::78: sesimi duyan???

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

1. pikepolat
2. metuka+

seker hosgeldin.... gecmişe mi gittin, gel konussak ...

Kızlar bir bakarmısınız ben dün adet olmam gerekiyordu ama kahverengi akıntım geldi bugün kesildi neden olabilir acaba?

kızlar maşşallah ne yazmışınız anammmmm topikten çıkamaya gelmiyor hiç valla
kızlar eşim için geçmiş olsuna gelenden giremedim yaaa daha şimdi birazcık sakinledim

günaydın metukacım canım dün yoktun nasılsın şeker bu arada senin bebiş çok tatlı bi türlü doymuyo ama olsun Rabbim öle aç gözlü bi bebiş nasip etsin canım inş. sana
kız,, çok taa aç gözlü olmasın....

selam ben geldim bende 17 aydır sabırla bebişimi bekliyorum, bi türlü gelmiyo
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

merhaba

doğum gunu kutlu olsun

baktım kimse yoktu...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

1. pikepolat
2. metuka+

seker hosgeldin.... gecmişe mi gittin, gel konussak ...

geldımm

Kızlar bir bakarmısınız ben dün adet olmam gerekiyordu ama kahverengi akıntım geldi bugün kesildi neden olabilir acaba?

test yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…