evet farkındayımiveet sonuna kadar
yaşasın pozitif enerji yaşasın umut etmek
anladım seker.. ama sensiz olmuyor yanimm.. süüliiim de ben....oleyyyyyyy zeynom gelmiş
hadi sarılak bebem
canım eşim geceye geçti bütün gün pc deydi bende sesimi çıkarmadım nede olsa bu hafta pc hep bende olcak
hg tatlım iyiyim sen nasılsın
kahverengilere yeterince üzüldüm zaten tatlımhazırladı beni anlican sizinle paylaşmak rahatlatıyo canım arkidişlerim
anladım seker.. ama sensiz olmuyor yanimm.. süüliiim de ben....
gel oyniyak birasssss...
veeeeee
saol seker atesin düsükmüs öyle mi? ama bence en iyisi cok beklemeden umud etmek.... insallah hamilesindir tatlım...
kızlar zaten gecmiste gördünüz mü bilmem, ama Mart ve Nisan ayının bol hamisli gecmesi lazım... (insallah Allah'ım) ona görem yanim...iyi calisin... hehehehe
tatlım zaten takarsak her ay yıkılmamız lazım hiç gerek yokyıkılmak yerine uğraşmak daha faydalı mücadelemiz bebişlerimizi kucağımıza alana kadar devam etcek Rabbim daha fazla bekletmez inş. yuvalarımızı biran önce bebiş sesleriyle süsler bizlerede anne olmayı nasip eder inş.
anladım seker.. ama sensiz olmuyor yanimm.. süüliiim de ben....
gel oyniyak birasssss...
veeeeee
saol seker atesin düsükmüs öyle mi? ama bence en iyisi cok beklemeden umud etmek.... insallah hamilesindir tatlım...
kızlar zaten gecmiste gördünüz mü bilmem, ama Mart ve Nisan ayının bol hamisli gecmesi lazım... (insallah Allah'ım) ona görem yanim...iyi calisin... hehehehe
amiiiin inşallah canım
ben bi yarım saate kadar gelirim kızlar görüşürüz
Dede kurşun kalem ile yazı yazmaktadır. Torununun kendisini seyrettiğini farkeder ve bir ara başını kaldırır.
“Evladım, kurşun kalemden dahi insan evladının öğrenmesi gereken 5 öğreti vardır.” der ve devam eder.
“1-)Ne kadar harikalar meydana getirse de onu yöneten bir el vardır, biz de bu el YARATICI’dır!.
2-)Arada yazmayı bırakır, kalemimin ucunu sivriltirim. Bu kaleme acı verse de onu güzelleştirir. Hayattaki acılarda işte tam böyledir.
3-)Yanlış yaptığımda silmeme olanak tanır. Sen de yapılan hataların telafisine imkan tanımalısın.
4-)Kalemi değerli kılan dışındaki tahta değil içindeki kurşundur. Dışını değil, sen de kalem gibi içini olgunlaştır, güzelleştir. İnsanların senin dış görünümünle, zenginliğine itibar etmesine izin verme. İç zenginliğini onlara göster.
5-)Kurşun kalem her kullanıldığında bir iz bırakır. Sen de hayata güzel bir iz bırak..
tatlişim bende siz olmadan yapamıyom Rabbim eksikliğinizi vermesin hep beraber bide hamiş topiği açmayı nasip etsin hepimize inş.
mart ayında inş. müjdeler artar bebem inş. hisslerin gerçek çıkar
eeeee ne duruyoruz tey tey haydaaaaaaaaaaa:118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Dede kurşun kalem ile yazı yazmaktadır. Torununun kendisini seyrettiğini farkeder ve bir ara başını kaldırır.
“Evladım, kurşun kalemden dahi insan evladının öğrenmesi gereken 5 öğreti vardır.” der ve devam eder.
“1-)Ne kadar harikalar meydana getirse de onu yöneten bir el vardır, biz de bu el YARATICI’dır!.
2-)Arada yazmayı bırakır, kalemimin ucunu sivriltirim. Bu kaleme acı verse de onu güzelleştirir. Hayattaki acılarda işte tam böyledir.
3-)Yanlış yaptığımda silmeme olanak tanır. Sen de yapılan hataların telafisine imkan tanımalısın.
4-)Kalemi değerli kılan dışındaki tahta değil içindeki kurşundur. Dışını değil, sen de kalem gibi içini olgunlaştır, güzelleştir. İnsanların senin dış görünümünle, zenginliğine itibar etmesine izin verme. İç zenginliğini onlara göster.
5-)Kurşun kalem her kullanıldığında bir iz bırakır. Sen de hayata güzel bir iz bırak..
Elini diafondan çeksin
Delikanli sevgilisini aksam eve birakir.Evin önünde masum bir
fisiltidan sonra ateslenir.Bir elini duvara dayayıp: – “Beni bir öper misin”..
Kiz:
- “Deli misin evin önünde annemler görür” der..
Erkek:
“Ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum…
Kiz:
- “Ben de seni ama olmaz…”
Erkek israr eder. Bir ara aniden merdivenlerin
isigi yanar ve kizin küçük kiz kardesi belirir.
Küçük kiz:
- “Babam diyor ki öpecekse öpsün, öptürecekse öptürsün yoksa kendisi
gelecek öpecekmis ayrica o hayvan oglu hayvana da söyle elini Diyafon
dügmesinden çeksin dedi”
saraaaaaaa gellll haydınnnnnnn
evet bende bağırayım metukacım beraber daha iyi çıkar sesimiz
saraaaaaaaaa kardelennnnnn zeyneppppppp cadııııııııı edaaaa maonyaaaaaaaa calimeroooooo eceeeeeeeeee edaaaaaaa papatyaaaaaaaa yeterrrrrrr ( metukacım leyloş bugün öğlen yokmuş nedenki:26:) nerdesiniz hadi gelin hüüüüüüüüüüüüsizi bekliyoz
metukacım şincik gelirler onlar gözyaşına dayanamaz
aaaaabende diyom bu bağıran kim yetermiş
Amin... insallah canım...
:103::103::103::103::103::103::103::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat serpil02507 zelalca+ sara_28+ hznbksl+
Amin... insallah canım...
:103::103::103::103::103::103::103::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat serpil02507 zelalca+ sara_28+ hznbksl+
tabik iyeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yemeğimi yiyeyim gelecem
seni özledimmmmmm men
yeterm Allah kocişine sabır versin biz bile sen bağırınca korkuyoz kim bilir zavallı adam kaşcak delik bulamıyodur
yeterim hg bebem hadi sarılakbugün herkese sarılıyom arsızlaştım ben böyle değildim inan eskiden ayşegül beni böle yaptı
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::121::121::121::121:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?