:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::121::121::121::121:
ay ne güzel yavaş yavaş toplanıyoz :78::78:saraaaaaaaa serpilllllllll hg canlar özledim kızlar hayden sarılak
ay ne güzel yavaş yavaş toplanıyoz :78::78:saraaaaaaaa serpilllllllll hg canlar özledim kızlar hayden sarılak
canlar mesaj kutumda sorun vardı onu düzeltim sizede bakmadan yapamdımm ben akşamları olamıyorum:82:
ben gibi çatlaksın hahhahahahhaah ama çatlkardan zarra gelmez içimiz dışımız bir
tivitimin kulakları çılıyodur herhall...
çatlakmı ben kendime kırık diyodum ama olsun çatlakta fena değilmiş
canlar mesaj kutumda sorun vardı onu düzeltim sizede bakmadan yapamdımm ben akşamları olamıyorum:82:
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,pikepolat,zelalca,metuka+,sara_28,hznbksl,
çıtır kızlar toplanmışş toplanmışşhepinize mucuxxxxxxxxxxxx eee kızlarr bol bol çalışın bol bol dua edinn ve dünyaıı kafaya takmayın ahada ibo ne hale geldi zavallıı huuzrumuz olsun gerisi tın ve sağlığımızzzzzzzzzzzzzzzzz neşemiz bozulmasın yokkk yokk moral bozmakk varr deli dolu yaşamakkk ayy ebnde çıldırdım
biz seni gündüz de buluruz canım....
buda güzel bende kendime yine arızayım derim hahhahahhahahahhahah amannnnnnnnnnnn her kırık her çatlak her arıza biz gibi olsa
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,pikepolat,zelalca,metuka+,sara_28,hznbksl,
çıtır kızlar toplanmışş toplanmışşhepinize mucuxxxxxxxxxxxx eee kızlarr bol bol çalışın bol bol dua edinn ve dünyaıı kafaya takmayın ahada ibo ne hale geldi zavallıı huuzrumuz olsun gerisi tın ve sağlığımızzzzzzzzzzzzzzzzz neşemiz bozulmasın yokkk yokk moral bozmakk varr deli dolu yaşamakkk ayy ebnde çıldırdım
:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
yeterm Allah kocişine sabır versin biz bile sen bağırınca korkuyoz kim bilir zavallı adam kaşcak delik bulamıyodur
yeterim hg bebem hadi sarılakbugün herkese sarılıyom arsızlaştım ben böyle değildim inan eskiden ayşegül beni böle yaptı
dur kıj nuriye şincik gelir :18::18::18::18:metukam benim için kendini feda edermisin bir kerecik:78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?