Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,pikepolat,zelalca,metuka+,sara_28,hznbksl,

çıtır kızlar toplanmışş toplanmışş hepinize mucuxxxxxxxxxxxx eee kızlarr bol bol çalışın bol bol dua edinn ve dünyaıı kafaya takmayın ahada ibo ne hale geldi zavallıı huuzrumuz olsun gerisi tın ve sağlığımızzzzzzzzzzzzzzzzz neşemiz bozulmasın yokkk yokk moral bozmakk varr deli dolu yaşamakkk ayy ebnde çıldırdım

buda güzel bende kendime yine arızayım derim hahhahahhahahahhahah amannnnnnnnnnnn her kırık her çatlak her arıza biz gibi olsa

aman boş ver onu tak bunu tak onuda denedim baktım olmuyor artık takmamaya çalışıyom kafaya takmış mutsuz akıllı olmaktansa boş ver biz neşeli kırıklar olalım

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,pikepolat,zelalca,metuka+,sara_28,

kızlar bu arada dualarınıza gerktiğinde eşilk edebilrim okyuamayn olursa ihtiyaç olursa yazın eksiğiniz olursa çekinmeyin yazın ben okumadığım zaman kendimi pek iyi hiisetmem rabbim dualrdan bizi eksik bırakmasın

aynen öyle canım, bide yeni cagin en büyük depremi oldu 10 binlerce insan kayıp... Allah yardımcıları olsun... içim acıdı benimde... sükür ki bizim, ailemizin ve cevremizin sagligi yerinde herseyden önce.. insan sahip oldugu nimetlere sükretmeyi hiç unutmamalı.... insallah kısmet olurda bebeklerimizde olur o ayrı... ama kendini mahvetmek olmaz yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…