Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin canım ne kadar güzel bi haberrrrrrr evet bütün hamişler sağ salamet doğursun darısıda bizim başımıza inş.
AMİN TATLIM...DARISI BAŞINIZA OLSUN İNŞALLAH BİTANEM HEPİNİZİN

KEVOKU SORMAYA TOPİCLERİNE GİTMİŞTİM..TESADÜFEN ÖĞRENDİM VALLA..ÇOK SEVİNDİM YA...KEVODAN HABERİ OLAN VARMI ACABA KIZLAR...NİKİNDE KAPSAMA ALANI DIŞINDA YAZIYOR MERAK ETTİM...

geçmiş olsun tatlım tansiyonunu ölç baktın olmadı bi doktora görün inşallah hamilesindir ama herşeyi hamileliğe bağlama Allah korusun tansiyon önemli bişey.

tansiyonumu düşürecek hiçbir sebep yok canım hamilelik dışında,2 ay önce böyle düşmüştü,serum verdiler geçmedi,başım çok dönüyodu,doktor doktor dolaştım,sonra hipotroit teşhisi kondu,doktor ilaç yazdı,bol bol tuzlu ye,ayaklarını yükseğe kaldır dedi,ilaç kullanınca ve denileni yapınca1-2 hafta içinde geçti,2 aydır tansiyonum12 ye 7 süper yani,aç ta kalmadım,sabah başladı baş dönmem,tuzlu ayran içtim,2 brdak,sonra bi çikolata yedim,hiçbişeyim kalmadı,gaz ve şişkinlik için de ilaç kullanıyom,troit ilacını kullandığım için hamilelik belirtilerim başkalarına göre daha şiddetli ve farklı olabilirmiş,normalde adete 1 hafta kala göğüslerim şişer,ama şimdi hiç şişkinlik yok,sadece arada bi sızlıyo,ilaç kullandığımdan beri hiç şişmedi,yani anlayacağın vücudumun tepkileri değişti,baş ağrısı,bi de sürekli uyku hali var böyle işte hayırlısı olsun hepimiz için

kevoktan haberim yok ama şimdi bebikim sana cevap yazmıştı topiklerinde gördünmü nikini dondurmuşmuş

canım inşaalha hayırlı haberlerin müjdecisidir bu belirtiler.

deryacım geçmiş olsun canım tatlım bende hipotroid hastasıyım o dediğin belirtileri malesef troid yapabiliyo sen zamana bırak canım kendini dinleme inş. hamişsindir şekerrrrr

tatlım tansiyon sorunu bende de var aniden gidiyorum, (cok düsünce bayılıyorum) Allah yardımcın olsun.. sifasını eksik etmesin...

insallah hamilesindir de onun belirtileridir, hayırlısı olsun ins.

tatlım tansiyon sorunu bende de var aniden gidiyorum, (cok düsünce bayılıyorum) Allah yardımcın olsun.. sifasını eksik etmesin...

geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine canım.

deryacım geçmiş olsun canım tatlım bende hipotroid hastasıyım o dediğin belirtileri malesef troid yapabiliyo sen zamana bırak canım kendini dinleme inş. hamişsindir şekerrrrr

evet yapıyodu canım,ama 2 ay önce vardı ben de,20 gün de 5.7 den 2.7 ye düştü çok şükür,1 hafta içinde tansiyonum 8-5 ten 13-7 ye yükseldi,sonra 1 ay da yarım kullandım,geçen cuma ölçtürdüm 1.86 ydı,süper dedi doktor,yi ne de birden bırakma çeyrek çeyrek al,4 gün al,5. gün alma,10. gün kontrole gel dedi,yani 40 gün önce düzeldi çok şükür,Allah kimseye dermansız dert vermesin

inş. canım, önce tuzlu sonra şekerli yedim yükseldi çok şükür,inş. bebiş yapıyodur:79::79::79:

canım çok şükür herhafta ölçtürüyom 13- 7 12 ye 7,ama bugün pat diye düştü,daha geçen cuma kan değerlerime de bakıldı,hormona da,bi problem yoktu,Rabbim isteyen herkese versin

amiiiiiiiinn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…