AMİN TATLIM...DARISI BAŞINIZA OLSUN İNŞALLAH BİTANEM HEPİNİZİNRabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin canımne kadar güzel bi haberrrrrrr evet bütün hamişler sağ salamet doğursun darısıda bizim başımıza inş.
aaaaa gerçektenmi çok sevindim yaaaa.o geçen ay adet olmadım diye üzülüyodu yumurtlayamadım bari adet olayımki önüme bakayım diyodu ciddende Allahın mucizesi yani.Allah hayırlı uğurlu etsin.gidip topiğinde tebrik edeyim.
Allah kucagina versin saglikla insallah.. cok güzel bir haber...
darısı diger bekleyenlerin basına insallah...
geçmiş olsun tatlım tansiyonunu ölç baktın olmadı bi doktora görün inşallah hamilesindir ama herşeyi hamileliğe bağlama Allah korusun tansiyon önemli bişey.
AMİN TATLIM...DARISI BAŞINIZA OLSUN İNŞALLAH BİTANEM HEPİNİZİN
KEVOKU SORMAYA TOPİCLERİNE GİTMİŞTİM..TESADÜFEN ÖĞRENDİM VALLA..ÇOK SEVİNDİM YA...KEVODAN HABERİ OLAN VARMI ACABA KIZLAR...NİKİNDE KAPSAMA ALANI DIŞINDA YAZIYOR MERAK ETTİM...
tansiyonumu düşürecek hiçbir sebep yok canım hamilelik dışında,2 ay önce böyle düşmüştü,serum verdiler geçmedi,başım çok dönüyodu,doktor doktor dolaştım,sonra hipotroit teşhisi kondu,doktor ilaç yazdı,bol bol tuzlu ye,ayaklarını yükseğe kaldır dedi,ilaç kullanınca ve denileni yapınca1-2 hafta içinde geçti,2 aydır tansiyonum12 ye 7 süper yani,aç ta kalmadım,sabah başladı baş dönmem,tuzlu ayran içtim,2 brdak,sonra bi çikolata yedim,hiçbişeyim kalmadı,gaz ve şişkinlik için de ilaç kullanıyom,troit ilacını kullandığım için hamilelik belirtilerim başkalarına göre daha şiddetli ve farklı olabilirmiş,normalde adete 1 hafta kala göğüslerim şişer,ama şimdi hiç şişkinlik yok,sadece arada bi sızlıyo,ilaç kullandığımdan beri hiç şişmedi,yani anlayacağın vücudumun tepkileri değişti,baş ağrısı,bi de sürekli uyku hali var böyle işte hayırlısı olsun hepimiz için
Amin bitanem...darısı başınıza olsun inşallah...Rabbim isteyen herkese nasip eylesin bu duyguyu...
tansiyonumu düşürecek hiçbir sebep yok canım hamilelik dışında,2 ay önce böyle düşmüştü,serum verdiler geçmedi,başım çok dönüyodu,doktor doktor dolaştım,sonra hipotroit teşhisi kondu,doktor ilaç yazdı,bol bol tuzlu ye,ayaklarını yükseğe kaldır dedi,ilaç kullanınca ve denileni yapınca1-2 hafta içinde geçti,2 aydır tansiyonum12 ye 7 süper yani,aç ta kalmadım,sabah başladı baş dönmem,tuzlu ayran içtim,2 brdak,sonra bi çikolata yedim,hiçbişeyim kalmadı,gaz ve şişkinlik için de ilaç kullanıyom,troit ilacını kullandığım için hamilelik belirtilerim başkalarına göre daha şiddetli ve farklı olabilirmiş,normalde adete 1 hafta kala göğüslerim şişer,ama şimdi hiç şişkinlik yok,sadece arada bi sızlıyo,ilaç kullandığımdan beri hiç şişmedi,yani anlayacağın vücudumun tepkileri değişti,baş ağrısı,bi de sürekli uyku hali var böyle işte hayırlısı olsun hepimiz için
slm hatunlarrr nasılsınızı
tatlım tansiyon sorunu bende de var aniden gidiyorum, (cok düsünce bayılıyorum) Allah yardımcın olsun.. sifasını eksik etmesin...
insallah hamilesindir de onun belirtileridir, hayırlısı olsun ins.
slm hatunlarrr nasılsınızı
geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine canım.
deryacım geçmiş olsun canımtatlım bende hipotroid hastasıyım o dediğin belirtileri malesef troid yapabiliyo sen zamana bırak canım kendini dinleme inş. hamişsindir şekerrrrr
tatlım tansiyon sorunu bende de var aniden gidiyorum, (cok düsünce bayılıyorum) Allah yardımcın olsun.. sifasını eksik etmesin...
kızlar birazdan esim gelir, dısarı cikicaz.... sonra görüsmek üzere sekerler :79::79::79::79::79:
evet yapıyodu canım,ama 2 ay önce vardı ben de,20 gün de 5.7 den 2.7 ye düştü çok şükür,1 hafta içinde tansiyonum 8-5 ten 13-7 ye yükseldi,sonra 1 ay da yarım kullandım,geçen cuma ölçtürdüm 1.86 ydı,süper dedi doktor,yi ne de birden bırakma çeyrek çeyrek al,4 gün al,5. gün alma,10. gün kontrole gel dedi,yani 40 gün önce düzeldi çok şükür,Allah kimseye dermansız dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?