Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım selam, nasılsın?
insallah adet olmazsında bebegin seninledir canım ama bak senin carpıntılarında var diyorsun oyüzden sakin olman, stres yapmaman gerekli... sen kendin iyi olacaksin ki saglikla gelsin bebisler.....

canım selam, öncelikle senin ne rahatsızlıgın var ben bilmiyorum, gecmis olsun... sonra okuduklarıma göre, "doga bizi gebelik sonucunu almadan önce yaptigimiz seylerden sorumlu tutmuyormus" canım... aynen böyle yazıyordu... ayrıca daha 11 gün var yani daha gebelik olması mümkün degil seker....

canım selam, öncelikle senin ne rahatsızlıgın var ben bilmiyorum, gecmis olsun... sonra okuduklarıma göre, "doga bizi gebelik sonucunu almadan önce yaptigimiz seylerden sorumlu tutmuyormus" canım... aynen böyle yazıyordu... ayrıca daha 11 gün var yani daha gebelik olması mümkün degil seker....[/QUOTE]

sanırım rahimde enfeksiyonum var bunun için gidecem bugün ama vajinal tabletlerin gebelikte kullanımı yasak benimde demek istediğim eğer bu ay gebelik oluşmuşsa adetime 11 gün kala kan testi yaptırsam belli olurmu gebelik olduğunu bilip bilmeden ilaç kullanmak istemiyorum zarar verir diye

canım selam, nasılsın?
insallah adet olmazsında bebegin seninledir canım ama bak senin carpıntılarında var diyorsun oyüzden sakin olman, stres yapmaman gerekli... sen kendin iyi olacaksin ki saglikla gelsin bebisler.....

haklısın canım.zeynocum bugün ateşim 36,4 oldu.düşmeyemi başladı dersin yoksa 36,5 ile 36,4 arasında çok fark olurmu?

Son düzenleme:

canım simdi mesela adetinin 14. günü yumurtaladın diyelim tamammı , yumurta döllendi diyelim, onun rahime yerlesmesi 7-10 gün gibi bir süre alıyor, hadi 7 diyelim , ne yapar?
14 + 7= 21 en az binr günde hormonun kana karismasi icin süre ver oldu mu 22
iste adetin 22. gününden önce yapılan hic bi test bize bilgi vermez hamilelik var mı yok mu diye, onu ancak Allah bilir.... sende adetin 22. gününü gectiysen, kan testi yaptır seker.... icin rahatlasın

haklısın canım.zeynocum bugün ateşim 36,4 oldu.düşmeyemi başladı dersin yoksa 36,5 ile 36,4 arasında çok fark olurmu?

canım öyle 0.1-0.2 derecelik düsüsler cok önemli degil, en önemlisi adet günü gectigi zaman atesin düsmüyor ve yüksek kalıyorsa o zaman kuvvetli bir hamilelik ihtimalinden süphelenebiliriz canım, ben öyle biliyorum...

Son düzenleme:

tabi 1.5 hafta geçti yumurtlama tarihini o zaman çıkar diyorsun kanda iyi bari içim rahatladı önce kan testi isteyeyim doktordan sağol canım benim

yarından itibaren yüksek çıkması ve düşmemesi önemli dimi canım.ama şu kasıklarımda ki ağrı bi garip ya hamile olduğum zamanda bu ağrıları hissetmiştim.ama kendimi kaptırmak istemiyorum.

ohhhhh çok sevindim canım kistin falan yokmuştatlım rahim fliminide atlattınmı sonra inş. gelsin bebişler:13:evet adet geçmeden bedeni dinlemek insanı çok yıpratıyo sana katılıyorum canım

zeynocum ya senden çok özür diliyorum kendi derdime düştüm senin yazdıklarını okuyamamışım.doktordan geldiğini söylemişsin.bişeyinin olmaması çok güzel.çok sevindim tatlım.rahim filmindede bişey çıkmayacak inşallah.allah gönlüne göre versin canım.

canım hg inş. dr dan güzel haberlerle gelirsin gebelik öncesi rahatsızlığından kurtulman çok önemli gebe bile kalsan enfeksiyon düşük sebebi olabilrmişAllah korusun

yarından itibaren yüksek çıkması ve düşmemesi önemli dimi canım.ama şu kasıklarımda ki ağrı bi garip ya hamile olduğum zamanda bu ağrıları hissetmiştim.ama kendimi kaptırmak istemiyorum.

canım Rabbim umutlarını boş çevirmesin inş. bebişinin gelişinin müjdesini almayı nasip etsin

hı nihayet çıktınız ortaya kaçaklarçok yalnız kaldım buralarda

bende sana küsücem ama ben geldim buraya, sende gezentilik pesindesin

arkadasim görmeyip konusmayinca cok ozluyorum ben sizleri

bence en önemlisi senin hislerin tatlım, hadi insallah vardır bebisin... (simdi daha kapsamlı dua edemiyorum, malum adet var, bitsin bu adet hemen sana da okuyalım talım...

güzelim, ben seni cok iyi anlıyorum inan ki... en hayırlısı, en güzeli olsun insallah hakkinda...

sagol tatlım...

saracım ersilanın yazdıkları banada olmuştu vajinada acı şiş ve kaşıntı buda bi belirti herkeste değişiyo tabi:26:

metukada bugün doktora gidecekti daha gelmedi inşallah oda hayırlı haberlerle gelir.

canım kıyamam sana seni ne kadar sevdiğimi biliyosun geldim bekledim bekledim gelmeyince bende saracım aklıma geldi dur dedim şu belirtiler üzerine biraz araştırma yapayım dedim sonra döndüm baktım gelmişsin ama gitmişsin bende geri döndüm bi türlü karşılaşamadık bende sizi özlüyom eşim bile akşam diyo kızlarla konuşmayınca bi tuhaf oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…