merhaba zeynepcim.bende senin gibi düşünüyorum.test yapmadım bugün.kasıklarım aprıyo sağ tarafımda batmalar var.ama bunlar adetinde belirtisi olabilir o yüzden umutlanmıyom yarın inşallah hasta olmam amahayırlısı yinede.
bugün kadın doğuma gidecem rahatsızlığım dolayısıyla muayne olup ilaç almam lazım ama gebelik için bu ay adetten sonra uğraşmıştık önümüzdeki adete 11 gün var daha gebelikte ilaç kullanımı tehlikeli olduğundan acaba kanda beta yaptırsam çıkar mı bende erken hamilelik belirtilerini okudum ama kasıklarda sızlama var kafam karıştı...
canım selam, nasılsın?
insallah adet olmazsında bebegin seninledir canımama bak senin carpıntılarında var diyorsun oyüzden sakin olman, stres yapmaman gerekli... sen kendin iyi olacaksin ki saglikla gelsin bebisler.....
sanırım rahimde enfeksiyonum var bunun için gidecem bugün ama vajinal tabletlerin gebelikte kullanımı yasak benimde demek istediğim eğer bu ay gebelik oluşmuşsa adetime 11 gün kala kan testi yaptırsam belli olurmu gebelik olduğunu bilip bilmeden ilaç kullanmak istemiyorum zarar verir diye
haklısın canım.zeynocum bugün ateşim 36,4 oldu.düşmeyemi başladı dersin yoksa 36,5 ile 36,4 arasında çok fark olurmu?
canım simdi mesela adetinin 14. günü yumurtaladın diyelim tamammı , yumurta döllendi diyelim, onun rahime yerlesmesi 7-10 gün gibi bir süre alıyor, hadi 7 diyelim , ne yapar?
14 + 7= 21 en az binr günde hormonun kana karismasi icin süre ver oldu mu 22
iste adetin 22. gününden önce yapılan hic bi test bize bilgi vermez hamilelik var mı yok mu diye, onu ancak Allah bilir.... sende adetin 22. gününü gectiysen, kan testi yaptır seker.... icin rahatlasın
canım öyle 0.1-0.2 derecelik düsüsler cok önemli degil, en önemlisi adet günü gectigi zaman atesin düsmüyor ve yüksek kalıyorsa o zaman kuvvetli bir hamilelik ihtimalinden süphelenebiliriz canım, ben öyle biliyorum...
tabii tabii, bilgi iyidir,bende rahim filmi topiginde okuyodum....iyiyim canım, doktordan geldim simdi, sukur ki kist yokmus... yanlız bu ay dinlenme verdi rahim filmi cektirecegi icin, bisey demedim bende.. bu ay asilama yok yani...
bisey söylimm mi adet gecmeden hicbisey yapmamak lazım inan ki hicbir belirteye de kulak asmamak.. bizi en cok öyle seyler yıpratıyor galiba....
bugün kadın doğuma gidecem rahatsızlığım dolayısıyla muayne olup ilaç almam lazım ama gebelik için bu ay adetten sonra uğraşmıştık önümüzdeki adete 11 gün var daha gebelikte ilaç kullanımı tehlikeli olduğundan acaba kanda beta yaptırsam çıkar mı bende erken hamilelik belirtilerini okudum ama kasıklarda sızlama var kafam karıştı...
yarından itibaren yüksek çıkması ve düşmemesi önemli dimi canım.ama şu kasıklarımda ki ağrı bi garip ya hamile olduğum zamanda bu ağrıları hissetmiştim.ama kendimi kaptırmak istemiyorum.
canım Rabbim umutlarını boş çevirmesin inş. bebişinin gelişinin müjdesini almayı nasip etsin
hı nihayet çıktınız ortaya kaçaklarçok yalnız kaldım buralarda
yarından itibaren yüksek çıkması ve düşmemesi önemli dimi canım.ama şu kasıklarımda ki ağrı bi garip ya hamile olduğum zamanda bu ağrıları hissetmiştim.ama kendimi kaptırmak istemiyorum.
zeynocum ya senden çok özür diliyorum kendi derdime düştüm senin yazdıklarını okuyamamışım.doktordan geldiğini söylemişsin.bişeyinin olmaması çok güzel.çok sevindim tatlım.rahim filmindede bişey çıkmayacak inşallah.allah gönlüne göre versin canım.
saracım ersilanın yazdıkları banada olmuştu vajinada acı şiş ve kaşıntı buda bi belirti herkeste değişiyo tabi:26:
bende sana küsücem amaben geldim buraya, sende gezentilik pesindesin
arkadasim görmeyip konusmayinca cok ozluyorum ben sizleri
bence en önemlisi senin hislerin tatlım, hadi insallah vardır bebisin... (simdi daha kapsamlı dua edemiyorum, malum adet var, bitsin bu adet hemen sana da okuyalım talım...
güzelim, ben seni cok iyi anlıyorum inan ki... en hayırlısı, en güzeli olsun insallah hakkinda...
sagol tatlım...
bende de var canım bu belirtiler.sadece şişlik yok.
metukada bugün doktora gidecekti daha gelmedi inşallah oda hayırlı haberlerle gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?