canım kıyamam sana seni ne kadar sevdiğimi biliyosungeldim bekledim bekledim gelmeyince bende saracım aklıma geldi dur dedim şu belirtiler üzerine biraz araştırma yapayım dedim sonra döndüm baktım gelmişsin ama gitmişsin bende geri döndüm bi türlü karşılaşamadık bende sizi özlüyom eşim bile akşam diyo kızlarla konuşmayınca bi tuhaf oluyosun
bende sana küsücem amaben geldim buraya, sende gezentilik pesindesin
arkadasim görmeyip konusmayinca cok ozluyorum ben sizleri
bence en önemlisi senin hislerin tatlım, hadi insallah vardır bebisin... (simdi daha kapsamlı dua edemiyorum, malum adet var, bitsin bu adet hemen sana da okuyalım talım...
güzelim, ben seni cok iyi anlıyorum inan ki... en hayırlısı, en güzeli olsun insallah hakkinda...
sagol tatlım...
inş. güzel haberlerle gelir canım:13:tatlım ben incirimi ocağa koyup geliyom:120::120::120::120:
hadi inş.ne olur Allahım nasip et
herkese selamlar kızlar..bugün iş çok yoğundu..yeni fırsat bulabildim girdim..yorgunluktan zor yazıyorum inanın...
saracım senin adet tarihin pazartesi yani 28 şubat sanırım...biraz daha bekle ama ateşin süper bence..benim hamile kaldığımda 36,7 idi...iniyor çıkıyor ateşe güvenme hiç..belli olmaz ama sanki hamile gibisin içime öyle doğuyor tatlişim...
cadıcım sana çok geçmiş olsun tatlım..bel kayması varmış..inşallah hemencecik iyileşirsin...
pikepolat(zeynocum) sende güzel haberlerle gelmişsin canım..
zeloşum sen nasılsın tontişim...?
kardelenim bugün yok sanırım...inşallah bu ay ondanda atak bekliyorum...
unuttuğum varsa affetsin kafam kazan gibi ya..evrakların içinde boğuldum..buse tepiniyor yeter anne işi bırak artık diyor...bebişte sıkıldı yani...
herkese selamlar kızlar..bugün iş çok yoğundu..yeni fırsat bulabildim girdim..yorgunluktan zor yazıyorum inanın...
saracım senin adet tarihin pazartesi yani 28 şubat sanırım...biraz daha bekle ama ateşin süper bence..benim hamile kaldığımda 36,7 idi...iniyor çıkıyor ateşe güvenme hiç..belli olmaz ama sanki hamile gibisin içime öyle doğuyor tatlişim...
evet canım ya...Allahtan yarın tatil...merhaba, sagol tatlım
neyse ki 2 gün tatil var, biraz dinlenirsin güzelcim....
sağolasın leyloşum hamilelerin duası kabul olurmuş bu mübarek günde bize dua ettiğin için sağol canım.inşallah haklısındır tatlım ama ben kendimi kaptırmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için.
bide bişey soracam ben geçen ay ayın 28 de hasta oldum bu ayda 28 i diye hesaplamıştım ama ben genelde 30 günde bir oluyorum oda yarına yani ayın 26 sına denk geliyo yanlışmı hesaplıyorum:26::26::26::26::26::26:
cadıcım sana çok geçmiş olsun tatlım..bel kayması varmış..inşallah hemencecik iyileşirsin...
pikepolat(zeynocum) sende güzel haberlerle gelmişsin canım..
zeloşum sen nasılsın tontişim...?
kardelenim bugün yok sanırım...inşallah bu ay ondanda atak bekliyorum...
unuttuğum varsa affetsin kafam kazan gibi ya..evrakların içinde boğuldum..buse tepiniyor yeter anne işi bırak artık diyor...bebişte sıkıldı yani...
evet canım ya...Allahtan yarın tatil...
doğru hesaplamışsın..yarın 30. cu gün...pazartesi çubuk test yap...yada kan testi..kan testinde belli olur büyük ihtimal saracım...
inşallah leylacım inşallah yarın hasta olmazsam pazartesi doktora gidip test yaptırırım.ama ben dayanamam pazar günü eczane testi de yaprım ama eczane testinde hemen çıkmayabilir değilmi
saracım kızlar erken gebelik testi diyolardı acaba nasıl bişeyki o:26:
ya evet canım bende gördüm öyle yazdıklarını acaba oda farklı bişeymi.ben eczaneye gidip gebelik testi istiyom hep her seferinde farklı eczaneye gitmeye çalışıyom.çünkü bu kadar gebelik testinin stokunumu tutuyo diyecekler arkamdan.her ay üçer beşer alıyorum.
kardelenin bugün mü aşılaması yapılıyodu kızlar.Allah yardımcısı olsun.inşallah bebişleri tutunurda hiç bırakmaz 9 ay boyunca annelerini.oda hepimize umut olur.
kardelenin bugün mü aşılaması yapılıyodu kızlar.Allah yardımcısı olsun.inşallah bebişleri tutunurda hiç bırakmaz 9 ay boyunca annelerini.oda hepimize umut olur.
inşallah leylacım inşallah yarın hasta olmazsam pazartesi doktora gidip test yaptırırım.ama ben dayanamam pazar günü eczane testi de yaprım ama eczane testinde hemen çıkmayabilir değilmi
saracım kızlar erken gebelik testi diyolardı acaba nasıl bişeyki o:26:
ya evet canım bende gördüm öyle yazdıklarını acaba oda farklı bişeymi.ben eczaneye gidip gebelik testi istiyom hep her seferinde farklı eczaneye gitmeye çalışıyom.çünkü bu kadar gebelik testinin stokunumu tutuyo diyecekler arkamdan.her ay üçer beşer alıyorum.
pazartesi hamilelik varsa; idrar testi cikabilir ama cikmayada bilir canım, gec yerlesmisse cikmaz... testin hassasiyet derecesi ile ilgili
hassasiyeti yüksek olan testlere diyorlar canım beta hcg 20ml nin ustunu anliyolar genelde...
alemsin kızönceden bende öyleydim, smdi atesten anlıyorum nasılsa diye hic idrar testi yapmıyorum bile.... arada ihtimal kuvvetli ve ates yüksekse kan testi yaptırıyorum o kadar...
eğer pazartesine kadar olmazsam kesin kan tahlili yaptırırım.:21
yaptır canım en kesini öyle,,,
eczanedemi satılıyo yoksa ovulasyon testleri gibi nettenmi alınıyo?:26::26::26::26:
0:
hb bitanem...anne topicinde laf yetiştiriyordum..hg kk nün en güzel annesikendini çok yorma canım kolay gelsin tatlım ben iyiyim siz nasılsınız bebem kardelenin bugün aşılaması yapılcak inş. Rabbim emelkerini boş çevirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?