Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi yapmıssın canım, ama sara icin 1-2 gün daha gecmesi lazım, yada kan testi ama bence simdilik ona gerek yok....
insallah hamiledir arkadasimiz, bunu can-ı gönülden istiyorum

sağol tatlım benim.hepinizi çok seviyorum.Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın.bebek diye diye kafayı yiyecez sonunda.

herkese selamlar kızlar..bugün iş çok yoğundu..yeni fırsat bulabildim girdim..yorgunluktan zor yazıyorum inanın...
saracım senin adet tarihin pazartesi yani 28 şubat sanırım...biraz daha bekle ama ateşin süper bence..benim hamile kaldığımda 36,7 idi...iniyor çıkıyor ateşe güvenme hiç..belli olmaz ama sanki hamile gibisin içime öyle doğuyor tatlişim...

cadıcım sana çok geçmiş olsun tatlım..bel kayması varmış..inşallah hemencecik iyileşirsin...

pikepolat(zeynocum) sende güzel haberlerle gelmişsin canım..

zeloşum sen nasılsın tontişim...?

kardelenim bugün yok sanırım...inşallah bu ay ondanda atak bekliyorum...

unuttuğum varsa affetsin kafam kazan gibi ya..evrakların içinde boğuldum..buse tepiniyor yeter anne işi bırak artık diyor...bebişte sıkıldı yani...

merhaba, sagol tatlım

neyse ki 2 gün tatil var, biraz dinlenirsin güzelcim....

sağolasın leyloşum hamilelerin duası kabul olurmuş bu mübarek günde bize dua ettiğin için sağol canım.inşallah haklısındır tatlım ama ben kendimi kaptırmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için.

bide bişey soracam ben geçen ay ayın 28 de hasta oldum bu ayda 28 i diye hesaplamıştım ama ben genelde 30 günde bir oluyorum oda yarına yani ayın 26 sına denk geliyo yanlışmı hesaplıyorum:26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
merhaba, sagol tatlım

neyse ki 2 gün tatil var, biraz dinlenirsin güzelcim....
evet canım ya...Allahtan yarın tatil...

doğru hesaplamışsın..yarın 30. cu gün...pazartesi çubuk test yap...yada kan testi..kan testinde belli olur büyük ihtimal saracım...

hg kk nün en güzel annesikendini çok yorma canım kolay gelsintatlım ben iyiyim siz nasılsınızbebem kardelenin bugün aşılaması yapılcak inş. Rabbim emelkerini boş çevirmesin

evet canım ya...Allahtan yarın tatil...

doğru hesaplamışsın..yarın 30. cu gün...pazartesi çubuk test yap...yada kan testi..kan testinde belli olur büyük ihtimal saracım...

inşallah leylacım inşallah yarın hasta olmazsam pazartesi doktora gidip test yaptırırım.ama ben dayanamam pazar günü eczane testi de yaprım ama eczane testinde hemen çıkmayabilir değilmi

inşallah leylacım inşallah yarın hasta olmazsam pazartesi doktora gidip test yaptırırım.ama ben dayanamam pazar günü eczane testi de yaprım ama eczane testinde hemen çıkmayabilir değilmi

saracım kızlar erken gebelik testi diyolardı acaba nasıl bişeyki o:26:

kardelenin bugün mü aşılaması yapılıyodu kızlar.Allah yardımcısı olsun.inşallah bebişleri tutunurda hiç bırakmaz 9 ay boyunca annelerini.oda hepimize umut olur.

ya evet canım bende gördüm öyle yazdıklarını acaba oda farklı bişeymi.ben eczaneye gidip gebelik testi istiyom hep her seferinde farklı eczaneye gitmeye çalışıyom.çünkü bu kadar gebelik testinin stokunumu tutuyo diyecekler arkamdan.her ay üçer beşer alıyorum.

canım şimdi okudum 7 gün önce sölüyomuş gebeliği inş. pozitifi görürsün canım:13:

pazartesi hamilelik varsa; idrar testi cikabilir ama cikmayada bilir canım, gec yerlesmisse cikmaz... testin hassasiyet derecesi ile ilgili

hassasiyeti yüksek olan testlere diyorlar canım beta hcg 20ml nin ustunu anliyolar genelde...

alemsin kız önceden bende öyleydim, smdi atesten anlıyorum nasılsa diye hic idrar testi yapmıyorum bile.... arada ihtimal kuvvetli ve ates yüksekse kan testi yaptırıyorum o kadar...

eğer pazartesine kadar olmazsam kesin kan tahlili yaptırırım.

eczanedemi satılıyo yoksa ovulasyon testleri gibi nettenmi alınıyo?:26::26::26::26:

Son düzenleme:
eğer pazartesine kadar olmazsam kesin kan tahlili yaptırırım.:21

yaptır canım en kesini öyle,,,

eczanedemi satılıyo yoksa ovulasyon testleri gibi nettenmi alınıyo?:26::26::26::26:
0:

ben hic almadım canım, bi kac eczaneye sormustum istanbulda iken,, bizde yok demislerdi... belki daha büyük eczanelerde vardır...

hg kk nün en güzel annesikendini çok yorma canım kolay gelsintatlım ben iyiyim siz nasılsınızbebem kardelenin bugün aşılaması yapılcak inş. Rabbim emelkerini boş çevirmesin
hb bitanem...anne topicinde laf yetiştiriyordum.. inşallah kardelenim aşısı tutarda onuda hamiş olarak görürüz aramızda...dualarım kardelenimle...

canım çubuk testte çıkmayabilir...pazartesi kan testi yaptır eğer hasta olmassan...hadi bakalım yavrım senide hamiş görem...hepinizi inşallah canlarım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…