Sabredemiyorum

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Merhaba hanımlar. Ben 7 senelik evliyim 2 çocuğum var eşimi hala çok seviyorum ama sabredemiyorum dayanamıyorum artık. Evlendigimizde çok sorunluydum eşim de dört dörtlük değildi tabi ki hoş öyle olan yoktur ama bana göre daha iyiydi galiba yada ben onu çok sevdiğimden hep hataları kendime yonttum. Ben herşeyi abartan kıskanan çok supheciydim ilk zamanlar eşimde dik kafalı haklıysa eyvallahi olmayan biri mesela ben bir konuyu yanlış anlayım ondan açıklama beklerim o ise sinirlenir bağırır yada umursamaz uyur benle konuşmazdı ben kendi kendime ağlar bağırır olayları daha kötü noktaya getirtirdim çünkü eşimin vurdumduymazligi beni sinirlendirirdi. Neyse sonra tatlıya bağlardık ama böyle böyle birbirmize saygımızı kaybettik galiba. Sonra çocuklar oldu ben biraz daha olgunlastim sabırlı oldum bu sefer eşim çok değişti. Mesela sürekli bana çok konusuyosun bossun gibi laflar söyler sinirlenince hakaret eder çocuklar ağlayınca oflar pufler tahammül edemez sürekli telefonuyla oynar. Bugün bana eve alincak bir ihtiyaçla ilgili bir mevzu oldu seni degistiremiyormuyuz dedi. Aman ne var bunda şaka yapiyodur demeyin genelde bu tarz konuşmalar yapar şakaya bağlar sonra. Neyse bende sinirlendim sen neden sürekli başka kadınlara bağlıyorsun mevzuyu dedim çok konuşuyorsun boş konusuyosun bunalıyorum dedi. Kalbim acıdı. Ben iki çocuğuma herşeyine bakıyorum bunalıyorum hiç arkadaşım yok sosyal hayatım yok namusumla yaşamımı sürdürüyorum. Bazen evet fazla konuşuyorum ama ondan başka içimi kimseye açan biri değilim ben onu hem eşim hem arkadaşım herşeyim olarak gördüm hep ama o beni baştan beri genelde hep küçümser sorsan yapmıyorum der ama bilgimi konuşmamı herşeyimi eleştirir . Tamam eksiklerimizi alır çocuklarına iyidir oda ıs yerinde bunalıyor ama sürekli sürekli aynı duruma magruz kalmaktan yoruldum. Bana annene gitsen iki hafta konuşmasak dedi birde çok zoruma gitti artık sabredemiyorum

Konuşmayın o halde diyecektim ki aleni evden kovmus hoduk. Size sevgisi ve saygısı kalmamış

Acaba esinizde bıkmış olabilir mi? Devamli bir taraf altan alıp dursa, bir süre sonra bikiyor. Hepimizin eksikleri var. Ama evlilik içerisinde bunları toparlamamiz lazim aksi takdirde böyle durumlar söz konusu olur. Bence açık açık bu durumu konusmak ve gerektiğinde profesyonel yardim almak lazim, birbirinin canını yakmak yerine

Annenizin yanına gidin ve bir daha hiç konuşmayın. Bu adamın nesine sabrediyorsunuz ki? İhtiyaçlarınızı da bi zahmet karşılasın paşa. Eşe böyle espriler yapılmaz. Gerçi bence espride yapmıyor zaten. Kendinize yazık etmeyin.

Siz başta böyle kabul ettiniz. Evlenince düzelir diye evlendiniz. Tabiki düzelmedi. Bazen erkekler şu konuda haklı. Kadın bir başlıyor susmuyor ya susmuyor. Konuşuyor konuşuyor konuşuyor.... Var bir tane böyle aman aman. Aranızda saygı sevgi kalmamış. Birbirinize nasıl davranmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Ve bence birbirinizi bile tanımıyorsunuz. Siz en iyisi eşinizle beraber uzman yardımı alın.

Gidin ailenize madem bir sure. Onunla da konusmayin iletisimi kesin. Esiniz hayatinizin merkezinde olmasin. Neden sosyal degilsiniz? Arkadaslarinizla oturun gidin gelin

Bugün bana eve alincak bir ihtiyaçla ilgili bir mevzu oldu seni degistiremiyormuyuz dedi. Aman ne var bunda şaka yapiyodur demeyin
Demeyiz?! Yok ben sadece değiş tokuş yapabiliyorum o hak sende yok diyeydiniz. Terbiyesiz!
Ben iki çocuğuma herşeyine bakıyorum bunalıyorum hiç arkadaşım yok sosyal hayatım yok namusumla yaşamımı sürdürüyorum.
Karşılığını alıyormusunuz? Hayır! Sosyal hayatla da namusunuzla yaşayabilirsiniz. Eşiniz size zerre değer vermiyor. Kendisine hizmetçi, çocuklara bakıcı konumundasınız malesef.

Evet olabilir eşim başta bana çok sabretti ama bende onun iyi niyetini kullanmadim sadece çocuksu kiskancliklarim oldu. Yardım almak çözüm olur mu bilmiyorum böyle şeylere kapalı hep kendini haklı çıkarıcak birşey bulabilir

Gidin ailenize madem bir sure. Onunla da konusmayin iletisimi kesin. Esiniz hayatinizin merkezinde olmasin. Neden sosyal degilsiniz? Arkadaslarinizla oturun gidin gelin
Evlendiğimde arkadaşım çoktu ama her zmaan görüşemedigim için evim uzak olduğu için mesafe girdi araya

Evet siniri hep vardı ama.merhameti de çoktu saygı kalmadı evet

Annenizin evine gidin ama terkeder gibi değil. Daraldım biraz gideceğim gibi. O çağırana kadar da dönmeyin. Hadi gel deyince bu içinizdekileri söyleyin ona.

Benim üzülucegimi bile bile yapıyor evet kasten yakıyor canımı.

Sevgi yok
Saygı yok
Anlayış yok
Bağlılık yok
Tahammül yok
Mutluluk yok
Sabır yok

Bu evlilikte 2 masum yavrucak harici hiç birşey yok. En azından anlattıklarınızdan böyle görünüyor. Sizde bir bakın

Okul tatile girince gidin annenizin yanına bazı şeyler çok yıpranmış belliki belki bir süre ayrı kalmak özlemek ise yarar

Sorunun kaynağı aslında konunun içinde gizli. Kendi cümlelerinizle anlatmışsınız “Ben iki çocuğuma herşeyine bakıyorum bunalıyorum hiç arkadaşım yok sosyal hayatım yok namusumla yaşamımı sürdürüyorum. Bazen evet fazla konuşuyorum ama ondan başka içimi kimseye açan biri değilim ben onu hem eşim hem arkadaşım herşeyim olarak gördüm hep”

Namusa nasıl bağladınız anlamadım ama sosyal hayatınız olsun, arkadaşınız olsun. Arkadaşlarımla araya mesafe girdi demişsiniz aylardır yüzünü görmediğim ama telefonda irtibatı kopartmadığım farklı şehirlerden çok arkadaşım var. Yeni arkadaş da edinebilirsiniz. Çocukların her şeyiyle de siz ilgilenmek zorunda değilsiniz. Siz anneyseniz o baba. Sorumluluk verin çocuklarla o da ilgilensin. Kimse kimsenin her şeyi olamaz. Oldurmaya çalışırsanız böyle elinizde patlar. Eşiniz bırakın eşiniz olarak kalsın. Siz hayatınızın merkezine eşinizi koymuşsunuz. Karşı taraf farkında bu durumun. Sorunun kaynağı bu zaten. Bu tavrınızı değiştirmezseniz ya sonunda dayanamaz boşanırsınız ya böyle sorunlu bir evliliği sürdürürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…