- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.981
Canım benim çok üzüldüm. Bu kayınvalide denen şahıslar neden böyle anlayışsız oluyorlar anlamıyorum. Bizimki de eevlilik yıldönümümüzde bize gelecekti cümbür cemahat kutlayacakmışız ben de seksi gecelik almıştım giyerim totoşumu da döner ona sallarım demiştim ama gelemedi tabii ki ((= dua et ki gitmişler ya kalsalardı yarın nasıl olsa pazar deyipte ozaman daha da fena olacaktın. Bir de şu kurcalama da neyin nesin anlamıyorum en nefret ettiğim şey evim kurcalanmayacak ve yatak odama girilmeyecek kendilerini ne sanıyorlar bilmem oğullarının evi diye kendileri yönetebilir zannediyorlar nasıl sen kendi evinin hanımıysan işine karışılmasını sevmiyorsan o kurcaladığın evin de bir hanımı var. Bunlar çok ayıp şeyler. Sen hamile kal emin ol ki onun çocuğunu taşıdığın için önemseyecektr seni. Benim arkadaşımın kocası da pek önemsemezdi, hasta olsun umrunda bile olmazdı adamın, şimdi kadın hamile ve adam o kadar değişti ki inanamazsın bir dediğini iki etmiyor karısının. Allah kayınvalidelere de kocalara da akıl fikir versin ne diyiim
ne oldu canım hayırdırniye kimse yok iki dertleşeyim dedimmm
ne oldu canım hayırdır
bak cnm bu sayfada bide bi geri sayfada var anlattım
bu arada sen yeni evlenip hemen bebek isteyendin demi :)necabuk bitti balayı geldin:)
bir hafta oldu canım. bize her yer balayı boşver:))
neyse gelelim sıkıntına...
ben psikolog olarak bu durumları önce eşlerle konuşmayı öneriyorum. eşini karşına alıp konuş fakat öyle yüzeysel değil. annen böyle böyle yapıyor böyle oluyo sen de böyle yapıyosun falan diye tek tek söyle. ve kendi değerini de sor. ben senin hayat arkadaşınım neden bu şekilde muamele görüyorum de. olabildiğince sakin konuşmaya çalış. çünkü erkekler kadın sinirli olunca anlamaya değil susturmaya çalışıyolar
slm kızlar bebek konusu deil bugunki konummm:)
başka bşy anlatcam.. grip oldummm eşimin kuzeni askere gitcek 1 haftadır sürekli görüşüyoruz sıkıldım artık en son gördügümde iyi teskereler demiştimmm.. eşim bu sabah zorla uyandırdı neyse kalktık gittik havaalanına yolcu etmeye.. sonra eve dönüyoruz kaynanam torunu bide kayınbabam var.. ben eve gelip direk yatmayı düşünürken eşim hadi bize gidelim kahvaltıya dedii.. hemen tmm dediler.. ben ne gelin ne gelmeyin hiç bşy demedim arabadan indim sinirli sinirli önden gittim ama umursamadılar.. neyse eve çıktık tabi dagınıktı evim hafta içi çalışıyorum yoruluyorum diye hafta sonu temizlerim.. ben acele ile topladım ortalıgı.. neyse tuvalete gitcekti kaynanam hemen misafir tuvaletini açtım lambasını yaktım ona gitmedii bizim kulandıgımız banyoya gittii dedim orası müsait deill bşy olmas diyip daldı banyoya..sinir oldum yaaaaa...şimdi kalktılar eşim ben gidiyorum bırakayımmı eve sizi dedii hiç bşy demiyolar bende mutfaga gittim oturun demedim..gribim başım kazan gibii bide torununu getirdi mutfagı talan etti herşeyi alıp yiyor kaynanamda evi dolanıyor kurcalıyor falan çok sinir oldum.. eşime ayrı sinirliydim zaten.. güzelce hazırlandım askeri yolcu ettikten sonra kahvaltıya gideriz diye düşünüyordum ama nerdeeee evde oturmakla kalmadı kaynanamlar geldii.. her hafta sonu evde olmaktan sıkıldım yaaaa bide kalkmış çocuk yapayım diyorum şuanda sinir oldummmmmmm valla herşeyden...
ben bunun içinmi evlendim yaaaaa kocam evde olsa benle ilgilenmez ya nette ya tv de maça bakar... yada kahveye gider...bikerede kalk hanım çıkalım azcık dolanalım desin yahu yok demez dese bile mutlaka arkadaşlarınıda çagırır.. grip oldum eşimin umrunda deil ama eşim hafiften bogazı agrısa yataga düşer hemen mileti arar ne ilaç alayım der sorar bense yataklık olmama ragmen yatmıyorum umrunda deil ya.. bide hamile olursan bi dedigini iki yapmam diyor yalan vallaa yalan..
cnm yaa kıyamam hasta hasta ii çekmişsin valla ben hiiiç uğraşamazdım..hapşırsaydın suratlarına suratlarına o zaman kaçarlardı hemen...
ya ne anlayışsız insanlşar bunlar ya hastalık bu insan çıkar gelir mi hadi geldin insan demez mi kızım sen hastasın otur dinlen ben yaparım ne yapılcaksa..yoook ama bunlar gelin diil hizmetçi aldılar ya kendilerine öyle sanıyolar..
valla içine atma sakın bşyi baktın kurcalıo diyecksin otur ne dolanıyon ortalarda diye..ben valla dedim bigün migrenim tutmuştu geldiler yemeği sofrayı zor hazırladım zaten bide çay koydum ama ttım kendimi koltuğa kayınpederin çayı bittti öle bakıo suratıma ayy dedim anne kalk kocana çay koy valla ölüyom ben hiiç kusura bakma die :) uyuz oldu tabi ama bişiy diyemedi ohhhhhhhhhh
hayırlı olsun cnm inş eşin senin degerini bugunkki gibi hep bilir:)
valla cnm ben öle çok misafir agırlamayı sevmiyorum çünkü hemen yorulan bi yapım varrrr..haftada 1 arkadaşlarıyla görüşüryoruz 1-2 de kaynanamla.. daha neyapayım benim gibi gezmeyi sevmeyen bi insan için bunlar bile çok fazla..
sakin sessiz bi yapıya sahibim işten evime geleyim yemegimi yapıpı yiyip sonra çay yapayım azcık tv izleyeyim sonrada uyuyayım istiyorum bu beni mutlu ediyor ama eşim sıkılıyor evde oturmak istemiyor otursada ya tel elinde oynuyor ya nette yada tv de maç izliyor.. bak hafta sonu gitmiş kahvede arkadaşlarıyla oyun oynuyor ben bunun içinmi evlendim yaaaa..eşek gibi ev temizle yemek yap ütü yap yazık yanii el bebek gül bebek büyüdüm ne ev işinden ne ütüden anladıgım vardı.. yatak odasına gitsen şimdi heryer eşimin kıyafeti giymiş yere atmış falan bende artık pes ettim toplamıyorum hiç yardımcı deil banaaaa..çok gamsız umursamaz aynı kaynanam gibi işte..bense tam tersi ince düşünceliyimdir fazla herşeyi kafama takarım..anlamadı 100 kez anlattım anlamadı tam tersine tersledi ..annesini madem çagırcak kahvaltıya bana evden çıkarken söyle yaaa yoldayken söleee..kaynanamda gezme için dünden ölüyor zatenn..hiç karakterime ve yapıma uygun bi aileye gelin gelmedimm..eşimde ayrı bi olay.. bugun kalabalıgın içine iteliyor beni havaalanında.. bisürü adam var bende ne itesliyorsun görmüyormusun bisürü yabancı adam var ne işim var diyip geri çekildm.. başka koca olsa oraya hayatta sokmaz karısını kıskanır..ben kendimi kadın gibi karısı gibi hisetmiyor.. yolda yürürüz elimi tutmaz nebilim ya güzle bayanım gerçektennn cinsellik yönündende hormonlarım tavandır ama benim kocada iş yok.. ovulasyon zamanlarım ve hiç cnm bebek yapmak istemiyor böle salak salak hareketlerini görünce..bi adamla deilde çocukla evlenmişim sanki
allah allah. sevmiyomu bu adam seni zorlamı evlendi hayret bişey. söyle bunları ona aynen söyle. ne bu tavırlar de. ben senin karınmıyım hizmetçinmiyim de. eğer bunlar büyük sorunlarsa çocuk düşünme canım. yarın öbürgün daha kötü olursa. allah korusun ama bellimi olur
valla bişy sorun ama ne bilmiyorum..
inan normalde çalışmayı düşünmüyordum ama sırf kaynanama hergün gitmekten ve kaynanamın altın günlerinden bide kocamın umursamaz tavırlarından dolayı işe başladım.. yien bu iyi halim sallamıyorumm çok...gecen sene hergün aglamaktan maffoluyordum..
iyi bi ev arkadaşıyız eşimle.. seviyoruz birbririmizi ama aşık deiliz..eşim beni mutlu etmeyi umursamıyor daha çok kendi mutlu olmalııı.. bencil nankör..böle geldi böle gitcekkk bacım.. çocukkk bi an oluyor öle bi istiyorumki anlatamam bi an olouyor hiç istemiyorum şuanda oldugu gibi
senin söylediklerin çok ciddi şeyler farkındamısın. ev arkadaşıyız, aşık değiliz, eşim bencil, böyle geldi böyle gidecek.
bunlar fazla bence. ben bu şekilde evli bile kalamam sen çocuk diyosun. neden evlendin. sonradanmı bitti aşk. eşinin bu halini önce göremedinmi. bi de bu kadar net söylüyosun sorunları da senin derdin ne sen kendindenmi vazgeçtin de böyle susup duruyosun bi de çocuk istiyosun
kaç kez anlattım cnm bnmmm ama sen sorun çıkartıyorsun kendi kendine diyor hesaba almıyor...şımarık büyümüşşş..öle işteeee bugun baya canımı sıktı hem eşim hem kaynanam..bide girp olmuşum başım kazan gibi..yemek yapmıycam valla gelsin atıştırsın bşyler..ben böle anlatıyorum ama hani gözünün önüne sürkeli kavga eden tipler gelmesin biri görse herşey gayet normal derrr.. ben kendi kendime takıyor üzülüyorum anlattım kocama anlamımyorrr..böle geldi böle gider bacım neyapalım:)
bence sorun. ben öyle bi koca kabul edemem. dokuz yıl birliktelik yaşadık aynı evide paylaştık zaman zaman. çok şükür öyle bişeyini görmedim. bir aydır nikahlıyız yine bişey değişmedi. daha çok yeni ama ben eminim değişmeyecek. dün kayınvalidemler bendeydi yemek yedik ben davet ettim gitmeden gelsinler evimize diye aramız da iyidir zaten ama bana şaka bile yapamazlar kocam yapıştırır lafı. yıllardır böyle istemeye geldikleri günden beri. yani anlamıyorum neden böyle davranırki bi adam bu kdarmı kör olunur
size mşlh cnm bnmm..allah bozmasın..
hani sadece bizde sorun var diycem eşimle benim ortak arkadaşlarımız var kocaları eşimin arkadaşı karılarıda benimm..
tüm hepsimi şikayet eder kocalarını aynı benimki gibi huylaır hepsinin hatta benimki bi kaçının arasında iyi bile oluyor düşün artık.. anladımki yetişme tarzı büyüdükleri ortam bunları öyle yapmışş...benim babam ömründe kahveye gitmiş kul deil işten çıkar en geç yarım saat sonra evde olurdu..nebilimmm bizde ona benzemişiz meselaa..
evlilik danışmaına gtseniz gitmezmi. belki o zaman değişir biraz ekilenir
yok bacım gitmezki çünkü eşime göre hiç bi sorun yok ben kendi kendime uydururyorum:)
bugun olanları ne eksik ne fazla anlattım size haklıyım demi akşam kocama anlatcam abartma annem evime gelmiycekmi yani diyip beni haklıyken haksız duruma getircek..neyse bacım başınızı agrıttm akşam akşam hakkınızı helal edin doldum biden
sgl cnm bnmmmm valla bu iyi hallerimiz 7-8 ay önce yani işe başlamadan önce daha kötüydü ben evde oturmanın verdigi bunalımla iyicene kötü olmuştum şimdi bu sallamıyor halim.. zamanla kocam gibi gamsız olcam sanırım:)anlatacaksınki rahatlayacaksın canım ne demek ağrımaz baş da ben sana üzüldüm. psikoloğum ama çözüm bulamadım valla. böyle karıkoca meselelerine ha deyince de bişey denmiyoki. allah sabır versin hayatım ne diyeyim. takma kafana o zaman. sen de onlar gbi geniş davran umursama hiç bişeyi sadece kendine bak
canım okudum ama yorum yapmam doğru mu bilmiyorum dikkatimi çekti çünkü
şahsi fikrimdir belirteyim bebek yapmayı defalarca kez düşün bence ani kararlar verme
bebek yapmak karı koca görevi değil duygu bütünlüğüdür kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?