Sabredenler Kulübü 2012 :)

sinirden iyicene başım agrıdı.. bide kahvaltı yapıyoruz kaynanam dönüp en son size nezaman gelmiştim bilmemneyin kaynanası hergün gelininde dedii..hiç bşy demedim kaynanama kalsa hergün bizde olur çıkmaz.. ben işe başladıgımdan beri haftada 1-2 gidiyorum daha neyapayım yav.. evde otururken çalışmazken haftanın 5 günü birlikteydik daha illlallah ettim..sevmiyorum kaynanamı saygım sonsuz ama sevmiyorummm yapmacık geliyor bak bize iki dk geldii pasta malzemesi ve meyve alıp götürdü evine..ben acımdan ölcegimi bilsem kimseden bşy almam anneme giderim bşyler vermeye çalışır almam.. kaynanamla çok farklı huylardanız ondan anlaşamıyorum.. eşim kahvaltıya gelin diyince müsaitmisiniz diye insan sorar ya.. bi hafta sonum varrrr zatenn..keşke uzakta otursaydım diyorum ama ozamanda gelip aylarca gitmezdii.. oglunu çok özlüyorsa alsın yanına bana karışmasınlar..akşam eşim gelsin baya fırçalıycam yoksa sinirden çatlaırm.. benimde dogumgünümü hep birlikte kutladık igrenç ti tabiii..çok sıkıcıydıı..adı üstünde özel günler deilmi bırakın karı koca kutlasın yaaaa..anlayışssızlar yemin ederim... bogasım var hepsini öyle böle deil yani:)
banyomu kulandı ya hiç hoşlanmam banyo benim özel yerimdir misafir lavabosu var zaten.. ben özellikle orayı açtımki girsin diye bi baktım hop bizim yatak oadasının ordaki banyoya gittiii müsait deil dedim bşy olmas diyip girdi. insan utanır ya agzımla müsait deil demişim ayıp hala giriyorsun...hiç sevmem ya böle şeylerii kaynanama gidince mutfak ve oturma odasından başka yere gitmem ama mşlh bize gelince heryeri talan eder.. herhafta gidiyoruz 1-2 kere bide benim çagırmamı bekliyor ben zar zor işten gelip dinleniyorum hafta sonuda ev temizligi yapıp dinleniyorum bide kaynanamı yemegemi alcam allah aşkına ya.. of kaynanasız bi hayta istiyorum

Son düzenleme:
bak cnm bu sayfada bide bi geri sayfada var anlattım
bu arada sen yeni evlenip hemen bebek isteyendin demi :)necabuk bitti balayı geldin:)

bir hafta oldu canım. bize her yer balayı boşver:))
neyse gelelim sıkıntına...
ben psikolog olarak bu durumları önce eşlerle konuşmayı öneriyorum. eşini karşına alıp konuş fakat öyle yüzeysel değil. annen böyle böyle yapıyor böyle oluyo sen de böyle yapıyosun falan diye tek tek söyle. ve kendi değerini de sor. ben senin hayat arkadaşınım neden bu şekilde muamele görüyorum de. olabildiğince sakin konuşmaya çalış. çünkü erkekler kadın sinirli olunca anlamaya değil susturmaya çalışıyolar

Son düzenleme:

hayırlı olsun cnm inş eşin senin degerini bugunkki gibi hep bilir:)
valla cnm ben öle çok misafir agırlamayı sevmiyorum çünkü hemen yorulan bi yapım varrrr..haftada 1 arkadaşlarıyla görüşüryoruz 1-2 de kaynanamla.. daha neyapayım benim gibi gezmeyi sevmeyen bi insan için bunlar bile çok fazla..
sakin sessiz bi yapıya sahibim işten evime geleyim yemegimi yapıpı yiyip sonra çay yapayım azcık tv izleyeyim sonrada uyuyayım istiyorum bu beni mutlu ediyor ama eşim sıkılıyor evde oturmak istemiyor otursada ya tel elinde oynuyor ya nette yada tv de maç izliyor.. bak hafta sonu gitmiş kahvede arkadaşlarıyla oyun oynuyor ben bunun içinmi evlendim yaaaa..eşek gibi ev temizle yemek yap ütü yap yazık yanii el bebek gül bebek büyüdüm ne ev işinden ne ütüden anladıgım vardı.. yatak odasına gitsen şimdi heryer eşimin kıyafeti giymiş yere atmış falan bende artık pes ettim toplamıyorum hiç yardımcı deil banaaaa..çok gamsız umursamaz aynı kaynanam gibi işte..bense tam tersi ince düşünceliyimdir fazla herşeyi kafama takarım..anlamadı 100 kez anlattım anlamadı tam tersine tersledi ..annesini madem çagırcak kahvaltıya bana evden çıkarken söyle yaaa yoldayken söleee..kaynanamda gezme için dünden ölüyor zatenn..hiç karakterime ve yapıma uygun bi aileye gelin gelmedimm..eşimde ayrı bi olay.. bugun kalabalıgın içine iteliyor beni havaalanında.. bisürü adam var bende ne itesliyorsun görmüyormusun bisürü yabancı adam var ne işim var diyip geri çekildm.. başka koca olsa oraya hayatta sokmaz karısını kıskanır..ben kendimi kadın gibi karısı gibi hisetmiyor.. yolda yürürüz elimi tutmaz nebilim ya güzle bayanım gerçektennn cinsellik yönündende hormonlarım tavandır ama benim kocada iş yok.. ovulasyon zamanlarım ve hiç cnm bebek yapmak istemiyor böle salak salak hareketlerini görünce..bi adamla deilde çocukla evlenmişim sanki

cnm yaa kıyamam hasta hasta ii çekmişsin valla ben hiiiç uğraşamazdım..hapşırsaydın suratlarına suratlarına o zaman kaçarlardı hemen...
ya ne anlayışsız insanlşar bunlar ya hastalık bu insan çıkar gelir mi hadi geldin insan demez mi kızım sen hastasın otur dinlen ben yaparım ne yapılcaksa..yoook ama bunlar gelin diil hizmetçi aldılar ya kendilerine öyle sanıyolar..
valla içine atma sakın bşyi baktın kurcalıo diyecksin otur ne dolanıyon ortalarda diye..ben valla dedim bigün migrenim tutmuştu geldiler yemeği sofrayı zor hazırladım zaten bide çay koydum ama ttım kendimi koltuğa kayınpederin çayı bittti öle bakıo suratıma ayy dedim anne kalk kocana çay koy valla ölüyom ben hiiç kusura bakma die :) uyuz oldu tabi ama bişiy diyemedi ohhhhhhhhhh

bunların hepsi aynı yaaaa ben banyom müsait deil diyorum hala giriyor utanmadan.. belki ortalıkta bşyim vardır ayıp valla ayıpp..bana 2 ay önce gelmiş en son miletin kaynanası hergün gelinindeymiş.. banane onlardan yaaaa ben kendi anneme iki haftada bir gidiyorummm kaldıki senlemi ugraşcam..valla çok sinirliyim..bu hafta 4 gün görüştük daha iki hafta gitmiycemmm yeter...kocamada annesini söyleyince elbet seninde işin düşer bana diyor.. yanii annene elbet gideriz diyor... benim annem bugune kdr daha bikere bile arayıpp illa gelin demez müsait olunca gelisiniz zaten der..bu ara çok bunaldım iş yeirndede sorunlarım var valla alıp başımı gitcem..
eşim salı günü ankaraya gitcek iki günlügüne bende geleyim deişiklik olsun dedim bunaldım bu yaz tatilede gitmedik falan ondan ihtiyacım var dedim.. paramız yok dedii.. tmm dedimm öle diyince.. neyse bugun askere gitcek kuzenine 200 tl verdi dün arkadaşı sevgilisine telefon alıyormuş 100 tl si eksik gelmiş onu tamamlamış. bana gelincede para yok diyor.. 6 aydır çalışıyorum bikere para vermedi yafff..ben tutumlu ol dedikce savuruyor bide dönüp sen böle bi insan deilsin tanıyamıyorum diyor.. benim zoruma giden bana gelince yok der milete gelince verir bol bol..

Son düzenleme:
bide işin kötü yanı bebek olunca kaynanam bakcak keisn bizden daha gitmez kocasıyla komple bize taşınır..
sırf bunu düşününce yapasım gelmiyor.. beni her yalnız buldugunda bebek yap diyor.. artık tepeme kdr geldii busefer diycem sen git ogluna de o yapcak bebegii bilmezki haftada 1 zorla ilişkiye giriyoruz:)

allah allah. sevmiyomu bu adam seni zorlamı evlendi hayret bişey. söyle bunları ona aynen söyle. ne bu tavırlar de. ben senin karınmıyım hizmetçinmiyim de. eğer bunlar büyük sorunlarsa çocuk düşünme canım. yarın öbürgün daha kötü olursa. allah korusun ama bellimi olur

valla bişy sorun ama ne bilmiyorum..
inan normalde çalışmayı düşünmüyordum ama sırf kaynanama hergün gitmekten ve kaynanamın altın günlerinden bide kocamın umursamaz tavırlarından dolayı işe başladım.. yien bu iyi halim sallamıyorumm çok...gecen sene hergün aglamaktan maffoluyordum..
iyi bi ev arkadaşıyız eşimle.. seviyoruz birbririmizi ama aşık deiliz..eşim beni mutlu etmeyi umursamıyor daha çok kendi mutlu olmalııı.. bencil nankör..böle geldi böle gitcekkk bacım.. çocukkk bi an oluyor öle bi istiyorumki anlatamam bi an olouyor hiç istemiyorum şuanda oldugu gibi

senin söylediklerin çok ciddi şeyler farkındamısın. ev arkadaşıyız, aşık değiliz, eşim bencil, böyle geldi böyle gidecek.
bunlar fazla bence. ben bu şekilde evli bile kalamam sen çocuk diyosun. neden evlendin. sonradanmı bitti aşk. eşinin bu halini önce göremedinmi. bi de bu kadar net söylüyosun sorunları da senin derdin ne sen kendindenmi vazgeçtin de böyle susup duruyosun bi de çocuk istiyosun

kaç kez anlattım cnm bnmmm ama sen sorun çıkartıyorsun kendi kendine diyor hesaba almıyor...şımarık büyümüşşş..öle işteeee bugun baya canımı sıktı hem eşim hem kaynanam..bide girp olmuşum başım kazan gibi..yemek yapmıycam valla gelsin atıştırsın bşyler..ben böle anlatıyorum ama hani gözünün önüne sürkeli kavga eden tipler gelmesin biri görse herşey gayet normal derrr.. ben kendi kendime takıyor üzülüyorum anlattım kocama anlamımyorrr..böle geldi böle gider bacım neyapalım:)

bence sorun. ben öyle bi koca kabul edemem. dokuz yıl birliktelik yaşadık aynı evide paylaştık zaman zaman. çok şükür öyle bişeyini görmedim. bir aydır nikahlıyız yine bişey değişmedi. daha çok yeni ama ben eminim değişmeyecek. dün kayınvalidemler bendeydi yemek yedik ben davet ettim gitmeden gelsinler evimize diye aramız da iyidir zaten ama bana şaka bile yapamazlar kocam yapıştırır lafı. yıllardır böyle istemeye geldikleri günden beri. yani anlamıyorum neden böyle davranırki bi adam bu kdarmı kör olunur

size mşlh cnm bnmm..allah bozmasın..
hani sadece bizde sorun var diycem eşimle benim ortak arkadaşlarımız var kocaları eşimin arkadaşı karılarıda benimm..
tüm hepsimi şikayet eder kocalarını aynı benimki gibi huylaır hepsinin hatta benimki bi kaçının arasında iyi bile oluyor düşün artık.. anladımki yetişme tarzı büyüdükleri ortam bunları öyle yapmışş...benim babam ömründe kahveye gitmiş kul deil işten çıkar en geç yarım saat sonra evde olurdu..nebilimmm bizde ona benzemişiz meselaa..

evlilik danışmaına gtseniz gitmezmi. belki o zaman değişir biraz ekilenir

evlilik danışmaına gtseniz gitmezmi. belki o zaman değişir biraz ekilenir

yok bacım gitmezki çünkü eşime göre hiç bi sorun yok ben kendi kendime uydururyorum:)
bugun olanları ne eksik ne fazla anlattım size haklıyım demi akşam kocama anlatcam abartma annem evime gelmiycekmi yani diyip beni haklıyken haksız duruma getircek..neyse bacım başınızı agrıttm akşam akşam hakkınızı helal edin doldum biden

anlatacaksınki rahatlayacaksın canım ne demek ağrımaz baş da ben sana üzüldüm. psikoloğum ama çözüm bulamadım valla. böyle karıkoca meselelerine ha deyince de bişey denmiyoki. allah sabır versin hayatım ne diyeyim. takma kafana o zaman. sen de onlar gbi geniş davran umursama hiç bişeyi sadece kendine bak

canım okudum ama yorum yapmam doğru mu bilmiyorum dikkatimi çekti çünkü

şahsi fikrimdir belirteyim bebek yapmayı defalarca kez düşün bence ani kararlar verme
bebek yapmak karı koca görevi değil duygu bütünlüğüdür kanımca

sgl cnm bnmmmm valla bu iyi hallerimiz 7-8 ay önce yani işe başlamadan önce daha kötüydü ben evde oturmanın verdigi bunalımla iyicene kötü olmuştum şimdi bu sallamıyor halim.. zamanla kocam gibi gamsız olcam sanırım:)

cnm bnm vallaaa bi diyorum bebek olsun bana yoldaş candaş olur ama bi diyorum bebek sadece sevilcek bşy deil bisüür derdi oluyor ben tek başıma bunalırım diyorum.. son 3 aydır deli gibi istiyordum bu ay hem 6 aydır olmadı diye hemde böle bu ara duygusal olarak kötüyüm ondan istemiyorum gibi bşy..
hani ben olsam boşanırım falna dersiniz belki ama öle ben boşanamam tüm erkekler bana acaip itici geliyor zaten..bide bizim buralarda dul olursan inan neler neler çekersin.. en basidi işyerinde karşı odamda bi kız var yaşıtız boşanmış anlaşamadı diye.. kadın hakkında neler neler söylüyorlar.. ve o kaadın bana diyorki hemen evlencem insanların bana or...pu gözüyle bakmasından duydugum laflardan erkeklerin sadece bi gecelik ilişki için yakşalmasından bıktım ondan evlencem hemen diyor..yani anlıycagınız boşanmak çözüm deil eşimi seviyorummm zaten sevmesem bi dk durulurmu bu can sıkıntısına dayanılırmı..sadece eşim bencil ve ilgisiz beni üzüyor bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…