Sabredenler Kulübü 2012 :)

okudum canım gecmişi çok geçmiş olsun Allahın sevdiği kuluymussun.hiç üzülme sonucta bebeğin olabiliyor o konuda bi sıkıntın yok şükür.tedavini olduktn sonra yine bebişe devam :)Allah gönlüne göre versin inş..

slm bebeğim aslında evdeyim ama bu aralar pek giremiorum yaa.bi arkadasım var faceden bırakmıo benii onun dertleri sıkıntıları hayatını paylasıorum kısaca cok sevdiğim bi arkadasım:)inş. hamişimdir ama bu aralar bi tuhafım ya sormaa off offf mikrop mu kaptım nedir.inş. sende bu ay kavusursun bebişine herseyin hayırlısı olsun canım

amin canım hepimiz kavuşuruz inşallah bebeciklerimize bebiştir inşallah seninki de yaa. Arkadaşının da allah yardımcısı olsun.

canım benim o kadar yüksek değildi...
suyunu mu içiyosun...
ben tohumunu içtim...
en son ölçtürdüğümde sınırdaydı...
doktor önemsemese de dostinex kullandıktan sonra tekrar yükseliyor...
bimki 4 ten 28 fırladı 10 günde o yüzden her ihtimale içmiştim...
sana tavsiyem düzgün bi doktora da git emar falan çekerler sana...
ve tohumunu al suyunu değil...
sıcak sıcak kaynatıp iç....
ben 1 su bardağı içiyodum 10-15 ün arası içmiştim fayda etmişti...
şu an evde kalmadığı için içemiyorum...
ALLAHIM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH...

günaydın canım nasılsınnn

ayyyy tatlım sorma rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum hala etkisindeyim ama içimde garip bir mutluluk var. İnşallah geçen ayki gibi rüyam çıkar. Rüyamda regl olduğumu gördüm ve ne gördüysem aynısını yaşadım umarım bu seferde aynısını yaşarımm

hadi inşallah...
bende de tersi olmuştu..
gebe gördüm kendimi adet oldum :)
aDET OLDUĞUMU GÖRDÜM gebeydim
hayırlısı olsun......

AleyynA cnm inşallah çıkar rüyan..bende bu ay bi kaç kez gördm ruyamda hamıs oldugumu falan inşallah rüyalarımız çıkar..benm bat 5 ocaktı en gec dun adet olmam gerekıyordu olmadm henuz..test yapmayada cesaret edemıyorum bu gunde bı gecsn bakalım olmazsm yapıcam test..

günaydın herkese
ben de adet olmadım kan testi vermiştim dün
p.tesi çıkacak dediler hamile olduğuma inanmıyorum
ama yinede p.tesi ye kadar geçer mi zaman diye çatlıyorum

kızlar kan sonucum cıktı hamıleyımmmmmmmmmmmm degerım 500 cıktııı..........

[sıze=2]canım çoooookkk sevindim korkma demiştim sana bak testi yaptın veeeee dünyanın en mutlularından oldun maşallah sana tatlım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..[/sıze]

günaydın herkese
ben de adet olmadım kan testi vermiştim dün
p.tesi çıkacak dediler hamile olduğuma inanmıyorum
ama yinede p.tesi ye kadar geçer mi zaman diye çatlıyorum

benim de az kaldı sayılır 12-14 arası

canlarım inşallah bu ay hepimiz mutluluktan uçarız ayaklarımız yerden kesilir 2012 gerçekten mutluluk ve şans getirir bizlere veeee hep birlikte 2012 eylül anneleri topiğine geçerizzzzz

Ayy canm inşallah ya..içim kıpır kıpır ama heran hasta olurm dıe de korkuyorum..hamiş olarak başlayalım bu seneye Rabbim ne olur

Rabbime çok dua ettim hayırlısını hayırlı zamanda ver diye şimdide sabır etmek düşüyor bana yeterki bebeğim sağlıklı olsun

canım ben bi kaç gündür girmedim seni en son adetli bırakmıştım ama çok şeyler olmuş ben yokken çok geçmiş olsun canım dediğin gibi bize sabretmek düşüyo

slm kızlarrr slm diyen kızlar aleyküm selam :))) benim bat da 4 ocaktı bende de tık yok. ben de test yapmaya korkuyorum. testi 4-5 gün sonra gelmezse kırmızılar o zaman yapcam. bir yıkım yaşamak istemiyorum. gene yıkım yaşarım da en azından ertelerim

merhaba kesinlikle bekle derim adet günü idrar testim negatif çıktı
hamile olmadığımı düşünüyorum keşke yapmasaydım da dedim
p tesi günü kan testim çıkacak

canım p.tesiyi bekle ben öle yapmayı dusunuyorm tabii ozamana kadar kırmızılar gelmezse..herşeyn hayırlısı inşallah hamişizdr..

slm kızlar bebek konusu deil bugunki konummm:)
başka bşy anlatcam.. grip oldummm eşimin kuzeni askere gitcek 1 haftadır sürekli görüşüyoruz sıkıldım artık en son gördügümde iyi teskereler demiştimmm.. eşim bu sabah zorla uyandırdı neyse kalktık gittik havaalanına yolcu etmeye.. sonra eve dönüyoruz kaynanam torunu bide kayınbabam var.. ben eve gelip direk yatmayı düşünürken eşim hadi bize gidelim kahvaltıya dedii.. hemen tmm dediler.. ben ne gelin ne gelmeyin hiç bşy demedim arabadan indim sinirli sinirli önden gittim ama umursamadılar.. neyse eve çıktık tabi dagınıktı evim hafta içi çalışıyorum yoruluyorum diye hafta sonu temizlerim.. ben acele ile topladım ortalıgı.. neyse tuvalete gitcekti kaynanam hemen misafir tuvaletini açtım lambasını yaktım ona gitmedii bizim kulandıgımız banyoya gittii dedim orası müsait deill bşy olmas diyip daldı banyoya..sinir oldum yaaaaa...şimdi kalktılar eşim ben gidiyorum bırakayımmı eve sizi dedii hiç bşy demiyolar bende mutfaga gittim oturun demedim..gribim başım kazan gibii bide torununu getirdi mutfagı talan etti herşeyi alıp yiyor kaynanamda evi dolanıyor kurcalıyor falan çok sinir oldum.. eşime ayrı sinirliydim zaten.. güzelce hazırlandım askeri yolcu ettikten sonra kahvaltıya gideriz diye düşünüyordum ama nerdeeee evde oturmakla kalmadı kaynanamlar geldii.. her hafta sonu evde olmaktan sıkıldım yaaaa bide kalkmış çocuk yapayım diyorum şuanda sinir oldummmmmmm valla herşeyden...
ben bunun içinmi evlendim yaaaaa kocam evde olsa benle ilgilenmez ya nette ya tv de maça bakar... yada kahveye gider...bikerede kalk hanım çıkalım azcık dolanalım desin yahu yok demez dese bile mutlaka arkadaşlarınıda çagırır.. grip oldum eşimin umrunda deil ama eşim hafiften bogazı agrısa yataga düşer hemen mileti arar ne ilaç alayım der sorar bense yataklık olmama ragmen yatmıyorum umrunda deil ya.. bide hamile olursan bi dedigini iki yapmam diyor yalan vallaa yalan..

Canım benim çok üzüldüm. Bu kayınvalide denen şahıslar neden böyle anlayışsız oluyorlar anlamıyorum. Bizimki de eevlilik yıldönümümüzde bize gelecekti cümbür cemahat kutlayacakmışız ben de seksi gecelik almıştım giyerim totoşumu da döner ona sallarım demiştim ama gelemedi tabii ki ((= dua et ki gitmişler ya kalsalardı yarın nasıl olsa pazar deyipte ozaman daha da fena olacaktın. Bir de şu kurcalama da neyin nesin anlamıyorum en nefret ettiğim şey evim kurcalanmayacak ve yatak odama girilmeyecek kendilerini ne sanıyorlar bilmem oğullarının evi diye kendileri yönetebilir zannediyorlar nasıl sen kendi evinin hanımıysan işine karışılmasını sevmiyorsan o kurcaladığın evin de bir hanımı var. Bunlar çok ayıp şeyler. Sen hamile kal emin ol ki onun çocuğunu taşıdığın için önemseyecektr seni. Benim arkadaşımın kocası da pek önemsemezdi, hasta olsun umrunda bile olmazdı adamın, şimdi kadın hamile ve adam o kadar değişti ki inanamazsın bir dediğini iki etmiyor karısının. Allah kayınvalidelere de kocalara da akıl fikir versin ne diyiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…