- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.961
değilim de sen benim başıma gelenleri bir bilsen kanda toksoplazma çıktı benim bebğin otistik olmaması için tedavi bitene kadar korunacakmışım. ayrıca bu ay bir gebelik yaşamışım fakat düşmüş
slm canım nerelerdesin yaa valla özlettin kendini. Söylediğin şeyler hakkında malesef bir bilgim yokİnşallah hamilesindir canım benimkisi yeni bir ay yeni bir yıl yine denemek lazım oldu çalışmalara devam yani
okudum canım gecmişi çok geçmiş olsun Allahın sevdiği kuluymussun.hiç üzülme sonucta bebeğin olabiliyor o konuda bi sıkıntın yok şükür.tedavini olduktn sonra yine bebişe devam :)Allah gönlüne göre versin inş..
slm bebeğim aslında evdeyim ama bu aralar pek giremiorum yaa.bi arkadasım var faceden bırakmıo benii onun dertleri sıkıntıları hayatını paylasıorum kısacacok sevdiğim bi arkadasım:)inş. hamişimdir ama bu aralar bi tuhafım ya sormaa off offf mikrop mu kaptım nedir.inş. sende bu ay kavusursun bebişine herseyin hayırlısı olsun canım
canım sana dün prolaktin yüksekliğiyle ilgili birşey sormuştum okudunmu onu yardım et bana seninle aynı durumu yaşıyorum dostinex kullandım düştü 2ay sonra tekrar yükseldi
1.5 haftadır hayıt suyu içiyorum günde 2defa az suya 20damla damlatıp içiyorum sende nekadar zaman sonra fayda etmişti hem bu hafta benim ovulasyon dönemim şimdi ben bu aydamı hamile olma şansımı kaybettim çok üzüldüm 27den 857ye yükselmiş
günaydınnnn kk'nın şekerleriiiiii herkese mutlu bir haftasonu diliyorum
günaydın canım nasılsınnn
ayyyy tatlım sorma rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum hala etkisindeyim ama içimde garip bir mutluluk var. İnşallah geçen ayki gibi rüyam çıkar. Rüyamda regl olduğumu gördüm ve ne gördüysem aynısını yaşadım umarım bu seferde aynısını yaşarımm
hadi inşallah...
bende de tersi olmuştu..
gebe gördüm kendimi adet oldum :)
aDET OLDUĞUMU GÖRDÜM gebeydim
hayırlısı olsun......
Rüyalar tersine çıkar lafı senin için söylenmiş demek ki
kızlar kan sonucum cıktı hamıleyımmmmmmmmmmmm degerım 500 cıktııı..........
AleyynA cnm inşallah çıkar rüyan..bende bu ay bi kaç kez gördm ruyamda hamıs oldugumu falan inşallah rüyalarımız çıkar..benm bat 5 ocaktı en gec dun adet olmam gerekıyordu olmadm henuz..test yapmayada cesaret edemıyorum bu gunde bı gecsn bakalım olmazsm yapıcam test..
günaydın herkese
ben de adet olmadım kan testi vermiştim dün
p.tesi çıkacak dediler hamile olduğuma inanmıyorum
ama yinede p.tesi ye kadar geçer mi zaman diye çatlıyorum
benim de az kaldı sayılır 12-14 arası
canlarım inşallah bu ay hepimiz mutluluktan uçarız ayaklarımız yerden kesilir 2012 gerçekten mutluluk ve şans getirir bizlere veeee hep birlikte 2012 eylül anneleri topiğine geçerizzzzz
Rabbime çok dua ettim hayırlısını hayırlı zamanda ver diye şimdide sabır etmek düşüyor bana yeterki bebeğim sağlıklı olsun
slm kızlarrr slm diyen kızlar aleyküm selam :))) benim bat da 4 ocaktı bende de tık yok. ben de test yapmaya korkuyorum. testi 4-5 gün sonra gelmezse kırmızılar o zaman yapcam. bir yıkım yaşamak istemiyorum. gene yıkım yaşarım da en azından ertelerim
slm kızlarrr slm diyen kızlar aleyküm selam :))) benim bat da 4 ocaktı bende de tık yok. ben de test yapmaya korkuyorum. testi 4-5 gün sonra gelmezse kırmızılar o zaman yapcam. bir yıkım yaşamak istemiyorum. gene yıkım yaşarım da en azından ertelerim
slm kızlar bebek konusu deil bugunki konummm:)
başka bşy anlatcam.. grip oldummm eşimin kuzeni askere gitcek 1 haftadır sürekli görüşüyoruz sıkıldım artık en son gördügümde iyi teskereler demiştimmm.. eşim bu sabah zorla uyandırdı neyse kalktık gittik havaalanına yolcu etmeye.. sonra eve dönüyoruz kaynanam torunu bide kayınbabam var.. ben eve gelip direk yatmayı düşünürken eşim hadi bize gidelim kahvaltıya dedii.. hemen tmm dediler.. ben ne gelin ne gelmeyin hiç bşy demedim arabadan indim sinirli sinirli önden gittim ama umursamadılar.. neyse eve çıktık tabi dagınıktı evim hafta içi çalışıyorum yoruluyorum diye hafta sonu temizlerim.. ben acele ile topladım ortalıgı.. neyse tuvalete gitcekti kaynanam hemen misafir tuvaletini açtım lambasını yaktım ona gitmedii bizim kulandıgımız banyoya gittii dedim orası müsait deill bşy olmas diyip daldı banyoya..sinir oldum yaaaaa...şimdi kalktılar eşim ben gidiyorum bırakayımmı eve sizi dedii hiç bşy demiyolar bende mutfaga gittim oturun demedim..gribim başım kazan gibii bide torununu getirdi mutfagı talan etti herşeyi alıp yiyor kaynanamda evi dolanıyor kurcalıyor falan çok sinir oldum.. eşime ayrı sinirliydim zaten.. güzelce hazırlandım askeri yolcu ettikten sonra kahvaltıya gideriz diye düşünüyordum ama nerdeeee evde oturmakla kalmadı kaynanamlar geldii.. her hafta sonu evde olmaktan sıkıldım yaaaa bide kalkmış çocuk yapayım diyorum şuanda sinir oldummmmmmm valla herşeyden...
ben bunun içinmi evlendim yaaaaa kocam evde olsa benle ilgilenmez ya nette ya tv de maça bakar... yada kahveye gider...bikerede kalk hanım çıkalım azcık dolanalım desin yahu yok demez dese bile mutlaka arkadaşlarınıda çagırır.. grip oldum eşimin umrunda deil ama eşim hafiften bogazı agrısa yataga düşer hemen mileti arar ne ilaç alayım der sorar bense yataklık olmama ragmen yatmıyorum umrunda deil ya.. bide hamile olursan bi dedigini iki yapmam diyor yalan vallaa yalan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?