Sabredenler Kulübü 2012 :)

Canımmm gözün aydın...Allah tamamına erdirsin...kaçıncı ayında oldu canım. doğal mıydı denediğin bir şeyler oldu mu??? Bizi de aydınlattttttt...

Aslında yolun başı gibi gelmiyor bana çünkü denemeye başlayalı 1 yıl 4 ay oldu
Ama dediğin gibi hayırlısı olsun

uzun zamandır okuyorum burayı allah tamamına erdirsin çok seviniyorum hamile haberleri aldıkca allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip eder inşallah ...

Hayırlı olsun canım allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin... Annesine babasına hayırlı bir ewlat olsun inşallah

evet benim çevremde de aynı durum var ama alışıyor insan bee. sadece yavaş yavaş sabrımın tükendiğini hissediyorum o korkutuyor beni.

çok çok geçmiş olsun canım allah korumuş belkide ateşinin yüksek seyretmişti bu ay bu parazit sebep olmuştur canım üzülme sevin ben özellikle saglıklı olsun diye dua edip duruyorum hepimiz için
sağol canım. ateşim yüksekti çünkü hamileydim yani öyleymişim ama düşmüş doktor dedi
bekleme hemen yaptır canım büyük ihtimal vardır

Allah razı olsun canım zaten bundan kurtulur kurtulmaz bebeğine sevineceksin dedi doktor :))

canım sana da çook geçmiş olsun. erken teşhis edilmesi iyi olmuş. sadece tedavi sürecini beklemek biraz sıkıcı olacak sanırım. Allah hayırlı bir minik evlat versin inşallah...

canım sana da çook geçmiş olsun. erken teşhis edilmesi iyi olmuş. sadece tedavi sürecini beklemek biraz sıkıcı olacak sanırım. Allah hayırlı bir minik evlat versin inşallah...
Rabbime çok dua ettim hayırlısını hayırlı zamanda ver diye şimdide sabır etmek düşüyor bana yeterki bebeğim sağlıklı olsun

selam arkadaslar bende uzun zamandır takip ediyorum bu formu yeni üyeyim burda bebek isteyen herkese rabbim bolca versin insallah ama çok takınca olmuyor sabır edin sabrın sonu selamettir elsabır ve errahman...

selam arkadaslar bende uzun zamandır takip ediyorum bu formu yeni üyeyim burda bebek isteyen herkese rabbim bolca versin insallah ama çok takınca olmuyor sabır edin sabrın sonu selamettir elsabır ve errahman...

selam canım hoşgeldin.......
AMİNNN................

selamm kızlarrrrrr yeni haberler var mı :)

canım sana dün prolaktin yüksekliğiyle ilgili birşey sormuştum okudunmu onu yardım et bana seninle aynı durumu yaşıyorum dostinex kullandım düştü 2ay sonra tekrar yükseldi
1.5 haftadır hayıt suyu içiyorum günde 2defa az suya 20damla damlatıp içiyorum sende nekadar zaman sonra fayda etmişti hem bu hafta benim ovulasyon dönemim şimdi ben bu aydamı hamile olma şansımı kaybettim çok üzüldüm 27den 857ye yükselmiş

çok geçmiş olsun canım erken teşhis çok önemli. Bebek için üzülme inşallah tedaviden hemen sonra sağlıcakla bebeğine kavuşursun herşeyde bir hayır vardır canım Rabbim yardımcın olsun.

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr yaaa neden kimse sesimi duymuyo listeye ekleyin beni ilk kırmızı kartı yiyen kırmızı don olarak ilk denemem olduğu için pek üzülmedim yeter ki rabbim hayırlısını versin. yine devam ederim artıkın hızlı tempoyaa

iyi aksamlar herkese.acil bi konuda size ihtiyacım var.2-3 gündür göğüslerimde hashaslık var hamiş olabilirim 3 ocak battı ve hala adet olmadım neyse sorun o değil dünden beridir idrar yolumda enfeksiyon var sanırım. bebk olabilir diye de hap kullanamıorum.önceden de olmustu böle küçük tuvaletimi yaparken acayip yanıyor normal dururkende yanıor.hamileysem onun etkisi var mıdır böyle bişey yasayan oldu mu yada bilgisi olan var mıı ???

minik gelinn famusayy sizleride özledim gelemiorum bi kac gündür.fermi fdeda egemn neler var sizlerde ecntrk sen hamişmisin takip edemez oldum bu aralar ?

değilim de sen benim başıma gelenleri bir bilsen kanda toksoplazma çıktı benim bebğin otistik olmaması için tedavi bitene kadar korunacakmışım. ayrıca bu ay bir gebelik yaşamışım fakat düşmüş

slm canım nerelerdesin yaa valla özlettin kendini. Söylediğin şeyler hakkında malesef bir bilgim yok İnşallah hamilesindir canım benimkisi yeni bir ay yeni bir yıl yine denemek lazım oldu çalışmalara devam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…