- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.941
canım çok üzgünüm. ama moralini bozma daha yolun başındasın bana göre. bazen beyin oyun oynuyor hamileymiş gibi belirtiler veriyor. hamile olmadığını öğrendiğinde de adet olabiliyorsun. hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
cok sagolun kızlar buyuk allahım ınsallah ısteyen herkese versın.......valla hıç bır belırtı yok 3 unde olmam gerekıyordu test yaptım bana gore sılık cıktı ama saglık ocagındakı hemsıre ıyı ıste cıkmıs hamılesın dedı........kan testıyle netleştı....
cok sagolun kızlar buyuk allahım ınsallah ısteyen herkese versın.......valla hıç bır belırtı yok 3 unde olmam gerekıyordu test yaptım bana gore sılık cıktı ama saglık ocagındakı hemsıre ıyı ıste cıkmıs hamılesın dedı........kan testıyle netleştı....
Aslında yolun başı gibi gelmiyor bana çünkü denemeye başlayalı 1 yıl 4 ay oldu
Ama dediğin gibi hayırlısı olsun
canım bana göre demiştim ya benim 3 yıl oldu da hala tık yok(
sağol canım. ateşim yüksekti çünkü hamileydim yani öyleymişim ama düşmüş doktor dediçok çok geçmiş olsun canım allah korumuş belkide ateşinin yüksek seyretmişti bu ay bu parazit sebep olmuştur canım üzülme sevin ben özellikle saglıklı olsun diye dua edip duruyorum hepimiz için
bekleme hemen yaptır canım büyük ihtimal vardırben çocukluğumdan beri kedi, köpek kaplumbağa, tavşan, kuş, kertenkele, balık, hamster hep bunların içindeyim hayvanlarla büyüdüm diyebilirim koynumda uyurdum hep, hatta şuan bile evimde kuş besliyorum. Eyyyyy ozaman kesin bende de vardır o hastalıktanpeki belirtisi falan var mı bunun :26:
Allah razı olsun canım zaten bundan kurtulur kurtulmaz bebeğine sevineceksin dedi doktor :))canımm
senin adına sevineyimmi üzüleyimmii bilemedim.
ok çoook geçmiş olsun sana.
Allah şifa vrsin canım..iyiki erkeden teşhs edildi tedavisine başladı..
Kısa zaman sonra da innşallah bebeğine kavuşursun.
kızlar kan sonucum cıktı hamıleyımmmmmmmmmmmm degerım 500 cıktııı..........
Rabbime çok dua ettim hayırlısını hayırlı zamanda ver diye şimdide sabır etmek düşüyor bana yeterki bebeğim sağlıklı olsuncanım sana da çook geçmiş olsun. erken teşhis edilmesi iyi olmuş. sadece tedavi sürecini beklemek biraz sıkıcı olacak sanırım. Allah hayırlı bir minik evlat versin inşallah...
selam arkadaslar bende uzun zamandır takip ediyorum bu formu yeni üyeyim burda bebek isteyen herkese rabbim bolca versin insallah ama çok takınca olmuyor sabır edin sabrın sonu selamettir elsabır ve errahman...
kızlar kan sonucum cıktı hamıleyımmmmmmmmmmmm degerım 500 cıktııı..........
selamm kızlarrrrrr yeni haberler var mı :)
değilim de sen benim başıma gelenleri bir bilsen kanda toksoplazma çıktı benim bebğin otistik olmaması için tedavi bitene kadar korunacakmışım. ayrıca bu ay bir gebelik yaşamışım fakat düşmüşiyi aksamlar herkese.acil bi konuda size ihtiyacım var.2-3 gündür göğüslerimde hashaslık var hamiş olabilirim 3 ocak battı ve hala adet olmadım neyse sorun o değil dünden beridir idrar yolumda enfeksiyon var sanırım. bebk olabilir diye de hap kullanamıorum.önceden de olmustu böle küçük tuvaletimi yaparken acayip yanıyor normal dururkende yanıor.hamileysem onun etkisi var mıdır böyle bişey yasayan oldu mu yada bilgisi olan var mıı ???
minik gelinn famusayy sizleride özledim gelemiorum bi kac gündür.fermi fdeda egemn neler var sizlerde ecntrk sen hamişmisin takip edemez oldum bu aralar ?
iyi aksamlar herkese.acil bi konuda size ihtiyacım var.2-3 gündür göğüslerimde hashaslık var hamiş olabilirim 3 ocak battı ve hala adet olmadım neyse sorun o değil dünden beridir idrar yolumda enfeksiyon var sanırım. bebk olabilir diye de hap kullanamıorum.önceden de olmustu böle küçük tuvaletimi yaparken acayip yanıyor normal dururkende yanıor.hamileysem onun etkisi var mıdır böyle bişey yasayan oldu mu yada bilgisi olan var mıı ???
minik gelinn famusayy sizleride özledim gelemiorum bi kac gündür.fermi fdeda egemn neler var sizlerde ecntrk sen hamişmisin takip edemez oldum bu aralar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?