- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.641
bilgisi olan varmi yokmu bu konuda
korkuyorum cok umutlandim
Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
bacılarım günaydınn... dün akşam kırmızılarım geldi gecikmeliydi ama olsun çok şükür dün temizlikimi yaptım çamaşırlarımı yıkadım astım evimi havalandırdım kociş maça gitmişti ben gitmedim duşa gircektim bide baktım ki kırmızılarrrr önce sevindim gecikmişti diye ama sonrada üzüldüm duş alıp çıkıp yasin okuyacaktım dün gece üç aylara bağlayan geceydi ve akşamı iple çekmiştim hatta gece sahura kalkarım hem bişiler yr hemde bi yasin daha okur bugünde oruç tutma niyetindeydim ama kısmette yokmuşhayırlısı artık bi an önce olsa bitse namazıma başlasam dularımı etsem incir cuma gününe doktor randevum var zaten sonrasında doktorum amerikaya gitcekmiş artık bu ay boş geçecek tedavisiz bende incir kürü yapcam geçen aya niyetlenmiştimde yaram ortaya çıkınca vazgeçmiştim kısmet inş bu aya olurda hayırlısı ile işe yarar .....
son adetim 22 nisan 2012 shimdi 4 gun gecikdi.ayin 12i karnimda chok agri oldu ultrasona gitdim folekul kisti oldugunu soyledi.kac gundur test yapiorum positive cikio sizce bu durumda hamile ola bilirmiyim?????
lıstecı basıda kım benıde eklermı yazdım 2 defa oldu ama bat 4 hazrn dusuktan sonra 3 ay oldu
canım benım yaa inan ki ağlayarak okudummmo kadar mutlu ve duygulu bi sahne ki bi an hayal ettım kendımı
çok şükür dualarımzı kabul oldu çok şükür insaşlallah sağlıkla sana tutundugu zaman bebeğin göbüşünde büyümeye baslıycak
ve sen de kollarına alıp kucaklıycaksın yavrunu bütün hepsi gectı diyceksın gecti gitti Allah ım çok sevındım yaa anlatamam
hayırlı uğurlu olsun canım....sabır acıdır meyvesi tatlıdır çok şükür
senin o avatarını severim ben ne kadar cici şekermiş öylecnmmmmmmmmmmmmmm cok şükür binlerce kez şükürrrrrrr aramızda tam 1 ay olacak rabbim nasip ederse sen ocakta ben subatta dogurcam:)hadi bu ay herkes hamile kalsın nolur nolur:) sıkı çalışın nolur nolur:)
senin o avatarını severim ben ne kadar cici şekermiş öylehamiş olursam bende bunun aynısını yapcam heheheh hadi bakalım transferinide başarı ile inş 9 ayında başarı ile inş... dün varya açıp okuyan akadar çatlayacaktım meraktan dışardaydım pc yok net yok girip bakamıyorum allahım tel no yok inan çok sevindim kociş sordu ne yaptı o bahsettiğin topikdaşın dedi ameliyat başarılı 22 tane bebişleri var dedim çok sevindi inş sağlıcakla kucaklarına alırlar inş dedi darısıda bize olsun ama bu 4444 duanın gücüne çok inanırdım daha inandım rabbim herkesin dulasını kabul eylesin....
oyyyy oyyyyy valla inan benimde aklım burdaydı inş güzel haber alır hemen yazarım diyordum çok şükür öyle oldu:)aslında daha erken haber verecektim iki gibi ögleleyin ama aglamaktan giiremedim nete:)
valla kızlar herzaman dua okumaya hazırım haberiniz olsun isteyen olursa tüm dualara yardımcı olurum zevkleeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
bu ay bisürü hamiş olsun nolur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?