Sabredenler Kulübü 2012 :)

bacılarım günaydınn... dün akşam kırmızılarım geldi gecikmeliydi ama olsun çok şükür dün temizlikimi yaptım çamaşırlarımı yıkadım astım evimi havalandırdım kociş maça gitmişti ben gitmedim duşa gircektim bide baktım ki kırmızılarrrr önce sevindim gecikmişti diye ama sonrada üzüldüm duş alıp çıkıp yasin okuyacaktım dün gece üç aylara bağlayan geceydi ve akşamı iple çekmiştim hatta gece sahura kalkarım hem bişiler yr hemde bi yasin daha okur bugünde oruç tutma niyetindeydim ama kısmette yokmuş hayırlısı artık bi an önce olsa bitse namazıma başlasam dularımı etsem incir cuma gününe doktor randevum var zaten sonrasında doktorum amerikaya gitcekmiş artık bu ay boş geçecek tedavisiz bende incir kürü yapcam geçen aya niyetlenmiştimde yaram ortaya çıkınca vazgeçmiştim kısmet inş bu aya olurda hayırlısı ile işe yarar .....

listeci başıııııı benim batı değiştirebilirmisin 20 haziran yeni batım okiş canlarım denemede 23 ayım oldu sanırım artık gün saymıyorum olduğunda saycam diyecemkii şu kadar zaman denemişik şu kadar zamanda olmuş heheheh

canım benım yaa inan ki ağlayarak okudummm o kadar mutlu ve duygulu bi sahne ki bi an hayal ettım kendımı

çok şükür dualarımzı kabul oldu çok şükür insaşlallah sağlıkla sana tutundugu zaman bebeğin göbüşünde büyümeye baslıycak

ve sen de kollarına alıp kucaklıycaksın yavrunu bütün hepsi gectı diyceksın gecti gitti Allah ım çok sevındım yaa anlatamam

hayırlı uğurlu olsun canım....sabır acıdır meyvesi tatlıdır çok şükür

günaydın canım
hayırlısı olsun canım nıyet etmısın ama olmamıs kısmet :) kırmızılarda gelmıs oh :)

son adetim 22 nisan 2012 shimdi 4 gun gecikdi.ayin 12i karnimda chok agri oldu ultrasona gitdim folekul kisti oldugunu soyledi.kac gundur test yapiorum positive cikio sizce bu durumda hamile ola bilirmiyim?????

canım sımdı 4 gunluk gecıkmee ufakta olsa kese bence gozukurdu hadı gozukmedı onu gectım

folşkül kisti denen sey kistleşmiş yumurtadır yanı yumurtan kıste donsumus kalınlasmıs ve fazla büyümüş

bu durumdaki bi yumurta döllenemez....kiste dönüşmüş yumurta bazı hormonalrın fazla slagılanmasına sebep olur

ve beta hcg de az da olsa salgılanır senın tetsınde cıkan çizgi budur diye dusunuyorum doktorun gebelık konusunda

bişey demedımı ??? var veya yok diye kan tetsı istemedı mı ??? ayrıca rahım gebelıge hazır mı gozukuyordu yanı

bu sorularuın cevabını anca doktorundan alabilirsin gebelık olsa sölerdi bence...bir de tetsler çizgiler koyu mu cıkıo silik mı

lıstecı basıda kım benıde eklermı yazdım 2 defa oldu ama bat 4 hazrn dusuktan sonra 3 ay oldu

canım listeci başı diye biri yok ben gırgır olsun diye dediydim di 2 listemiz var 1 listemiz dua listesi oraya eklenmek için daimi olarak topikime gelmen lazım öyule isim yazdırıp sonra bi daha uğramıyorlar sonrada listeden siliniyolar hergün bi arkadaşımız için adua ediyoruz sırasıyla diğer listedede batlarımız hamişleirmiz var takip için yani...

anlıyorum cnm şimdi neler hissettiğini ama yaptırmak zorundasın inşallah sonuç ii çıkar cnm korkularının yerini sevinç alır :))

INSALLAH cnmm

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]bir melek annesi, yeni meleğini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]bebiş haberini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 nisan[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]22 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]23 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]4-6 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]16 Mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]31 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar havalr mahvetti bizi dün bu saatlerde adanad fırtınalar kopuyordu şimdi yanıyoruz bazne diyomki eve gitsem bi yatarım bi yatarım diyom kociş git yat diyo gidincede komşularla dedikodu yapcam diyeee yatamıyorum :) kociş eve geldiğind e bakıyordki ben ayaktayım hani yatcaktın dior diyomki iş yerinde kasvet çöküyo eve gelince cin gibi oluyorum diyom ne olcak bu hallerimiz bilemiyorum

cnmmmmmmmmmmmmmm cok şükür binlerce kez şükürrrrrrr aramızda tam 1 ay olacak rabbim nasip ederse sen ocakta ben subatta dogurcam:)hadi bu ay herkes hamile kalsın nolur nolur:) sıkı çalışın nolur nolur:)

Kizlar hepinizin 3 aylari mubarek olsun.Rabbim bu guzel gunlerde tum dualrimizi hayirlisiyla kabul etsin, hastaliklarimizi gidersin, 2 taraftada selamete erdirsin, yuvalarimiza huzur ve bereket nasip etsin. Guzel gecirebilmeyi nasip etsin ins cumlemize

cnmmmmmmmmmmmmmm cok şükür binlerce kez şükürrrrrrr aramızda tam 1 ay olacak rabbim nasip ederse sen ocakta ben subatta dogurcam:)hadi bu ay herkes hamile kalsın nolur nolur:) sıkı çalışın nolur nolur:)
senin o avatarını severim ben ne kadar cici şekermiş öyle hamiş olursam bende bunun aynısını yapcam heheheh hadi bakalım transferinide başarı ile inş 9 ayında başarı ile inş... dün varya açıp okuyan akadar çatlayacaktım meraktan dışardaydım pc yok net yok girip bakamıyorum allahım tel no yok inan çok sevindim kociş sordu ne yaptı o bahsettiğin topikdaşın dedi ameliyat başarılı 22 tane bebişleri var dedim çok sevindi inş sağlıcakla kucaklarına alırlar inş dedi darısıda bize olsun ama bu 4444 duanın gücüne çok inanırdım daha inandım rabbim herkesin dulasını kabul eylesin....

oyyyy oyyyyy valla inan benimde aklım burdaydı inş güzel haber alır hemen yazarım diyordum çok şükür öyle oldu:)aslında daha erken haber verecektim iki gibi ögleleyin ama aglamaktan giiremedim nete:)
valla kızlar herzaman dua okumaya hazırım haberiniz olsun isteyen olursa tüm dualara yardımcı olurum zevkleeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

bu ay bisürü hamiş olsun nolur:)

kuzummmm nasıl sevindimm anlatamam, Rabbim dert verip derman arattırmıyor çok şükür, dualarla ayaktayız...

canımmm tatli hamişimizzz kocaman olsun göbişin tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…