- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.601
Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
kizlar nasilsinizz? ben persembe aksami catlatma ignemi olmustum ovu testi bugun hala pozitif. normal mi sizce? igneden sonra yumurtlama 48 saatten fazla olur mu?
ayy minikgeline çoooooook sevindim yaaa,dualrımız kabul olduuuuuu:124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119:
Detaylı anlatayım
Detaylı anlatayım
tatlım bu aralar herkesin sinirleri gergin heralde.biz de neredeyse hergün tartışıyoruz eşimle.ben herşeye sinirleniyorum,bağırıyorum.eskiden böyle değildik noluyo anlamıyorum.eşmin her yaptığı batıyo bana resmen.onu da çok bunaltıyorum.iyi dayanıyo valla bana.sinirim geçince elimde olmadan yapıyorum kusuruma bakma diyorum.iyice psikolojim bozuldu anlayacağınız.
sizin aranızda ne gecti bilmiyorum ama yatağa almayacak kadar kırıldın heralde cnm.çünkü kimse sorunlarının yatağa taşınmasını istemez.inş düzelir aranız.akışın bırak ama lütfen gurur yapıp hayatı ikinize zindan etme.bize en yakın olanlar eşlerimiz.dert ortaklarımız.
canım ben konuyu pek anlamadım bu ne ameliyatıydı bebek olması içinmi
allahım çok şükür.okurken çok duygulandım.dualarımız kabul oldu cnm.inş bebeğin tutunur tatlım.şimdi olmazsa daha sonra.birsürü şansınız var ne güzel.spermler dondurulmuş.birsürü çocuğun olacak belki de.2-3 yaş arayla kardeş yaparsın artık bebişlerine.oley ya oley.kendim hamile kalmış gibi sevindim
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr koşun gelin.topiğimizin sahibi minikgelinimizin bebişleri olacak.hadi eğlenmeye
cnmmmmmm çoooooooooooooooooook sevindim bütün gün merakla seni bekledim..derin bi ohhh çektim bende şşimdi yaa tersi olsaydı çok üzülecektim:)
tatlım allah sonunu da getirsin inşallah..
bundan sonra nasıl olacak..döllenen yumurtalar ne zaman yerleştirilecek rahme?
allahımmmm nası sevindim anlatamam yaaaaaaa,canım çok ama çok tebrik ederim rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı bebkler nasip etcek sanaşimdi bundan sonra nolcak? transfer filan diyolar ondan mı yapcaklar sana da ? hamile olduğunu ne zaman öğrencez?????? ayy çok heyecanlandım resmen yaaa
cnm benim bildiğim 24 ile 48 saatte çatlar yumurta bnm 1 gün sonra çatlamıştı..daha uzun süre olacağını zanntmiyorum cnm testlerde de problem çıkabilio %100 doğru değil onlar cnm sen şimdi takma iğneden sonra çalşmaları yaptıysan allahın izniyle olumlu sonucu alırsın inş :) iğneni vurulduktan sonra 12 gün bekle ve test yap cnm o zaman çıkar bebiş varsa
ayy minikgeline çoooooook sevindim yaaa,dualrımız kabul olduuuuuu:124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119:
çokkkk sveındım tatlım topiği açan sensın inşallah sende bize umut olursun ne zmaan belli olacak peki test ne zaman yapıcaklar ya da sen
Dualarımız senınle
tesyyyy teyyy teyyyyyyyyy:129::129::129::122::122::122::122::118::118::118:
KiZlar hepinizi cok seviyorum bu sonucu alınca hemen gelip haber vermek istedim
Cok dua ettiniz bana cok
Hep hissettim
Suanda yazarken bile ağlıyorum ama bu sefer sevinçten
Allahım hiç birinizi darda bırakmasın yüreğiniz kalbiniz herseyiniz cok guzel Rabbim hep güzelliklere karşılaştırsın siZi
Allahım binlerce kez razı olsun sizden
Bugünün hayalini bukdr bile kuramıyorum
Okdr cok sperm cikip okdr cok yumurtamın dollenecegini deseler inanmadım
Ama hayalimden daha guzel oldu
22 yumurtam dollenmis kalitelerine bakacaklar en kalitelilerinden iki tanesini yerleştirecekler ya Perşembe ya cumtesi..
İns Perşembe olur çünkü kandil Ogün:)
Doktor spermlerin yumurtalarda kaliteli bı sorun çıkmayacak ins dedi...
İns en son aşamada bana sımsıkı tutunurlar
Suanda 22 tane bebisim var:) yazarken bile tuhaf oluyorum:)
KiZlar hepinizi cok seviyorum bu sonucu alınca hemen gelip haber vermek istedim
Cok dua ettiniz bana cok
Hep hissettim
Suanda yazarken bile ağlıyorum ama bu sefer sevinçten
Allahım hiç birinizi darda bırakmasın yüreğiniz kalbiniz herseyiniz cok guzel Rabbim hep güzelliklere karşılaştırsın siZi
Allahım binlerce kez razı olsun sizden
Bugünün hayalini bukdr bile kuramıyorum
Okdr cok sperm cikip okdr cok yumurtamın dollenecegini deseler inanmadım
Ama hayalimden daha guzel oldu
22 yumurtam dollenmis kalitelerine bakacaklar en kalitelilerinden iki tanesini yerleştirecekler ya Perşembe ya cumtesi..
İns Perşembe olur çünkü kandil Ogün:)
Doktor spermlerin yumurtalarda kaliteli bı sorun çıkmayacak ins dedi...
İns en son aşamada bana sımsıkı tutunurlar
Suanda 22 tane bebisim var:) yazarken bile tuhaf oluyorum:)
öteki topiğe yazdım, burada da tebrik edeyim canım benim...
sabahtan beri yazdığın topikleri gezip duruyorum haber var mı diye...haftasonu namazlarımda hep seni andım, dua ettim. ve müjdeli haberini okurken gözümden gelen yaşı tutamadım inanır mısın... senin yerindeki benmişim gibi sevindim. inşallah o döllenen yumurtalar güzelce yerleşecek rahmine ve 9-10 ay içinde gelecek bebişin
Allahıma şükürler olsun ki dualarımız kabul olmuş...bundan sonraki de güzel gitsin inşallah
gerçekten çok kırıldım...uzatmayı ben de istemem ama birkaç günde de düzelemem hemen...şimdi yumurtlama sancılarım var, akşama ilişki olur mu kim bilir...bunu yaşamak çok üzücü
gerçekten çok kırıldım...uzatmayı ben de istemem ama birkaç günde de düzelemem hemen...şimdi yumurtlama sancılarım var, akşama ilişki olur mu kim bilir...bunu yaşamak çok üzücü
Seviyorum hepinizi ayrı ayrı imkanım olsa hepinizle tanıştırdım dualarıniİ hissettim hep şimdi yanımda olsaydinizda sarılıp alasaydım size:)
sdtive canım bence sizinki nasip değil henüz ve bu sizin sebebiniz kaç aydır verimli günlerde kavga oluyo ve sonra düzeliyosunuz,yani allahın işine karışmış gibi de olmıyım günaha girmek istemem ama hep de böyle denke geliyo:26: yoksa her evde olan şeyler hepimiz zaman zaman bu tür sorunlar yaşıyoruz eşlerimizle
Allahım razı olsun cnm bnm. Bugün doğumunun bugün bayramim böyle bı duyguyu bu yasıma kdr yasamadım Rabb'ime nsl sukredecegimi şaşırdım inan o buyuk o yaradan o vareden o ol derse imkansız olur..canım benim ne güzel bir haber bu.. Rabbim dualarımızı duydu ve seni sevindirdi.. İnşallah bebişlerle bu sevincini taçlandırır.. çok sevindim senin adına
ay evet resmen 22 bebişin var yaaa ayy çok tuhaf oldum ben decanım bnm biz ne güne duruyoruz burda ne diye arkadaşlık yapıyoruz bu yolda beraber yürüyoruz çünkü bizi ancak biz anlarız ve destek olabiliriz,inşallah önümüzdeki mübarek günlerde ikizler sana sıkı sıkı tutunur
Allahım razı olsun cnm bnm. Bugün doğumunun bugün bayramim böyle bı duyguyu bu yasıma kdr yasamadım Rabb'ime nsl sukredecegimi şaşırdım inan o buyuk o yaradan o vareden o ol derse imkansız olur..
Rabbim hepimize yuvamızı şenlendireck evlatlar basıp etsin
ya egemmmmmmm 22 bebisim var onlarında bisuru teyzesi var biliyormusun :) teyze olacaksınız insss bende teyze Olcam ins:)
Allahım razı olsun cnm bnm. Bugün doğumunun bugün bayramim böyle bı duyguyu bu yasıma kdr yasamadım Rabb'ime nsl sukredecegimi şaşırdım inan o buyuk o yaradan o vareden o ol derse imkansız olur..
ya egemmmmmmm 22 bebisim var onlarında bisuru teyzesi var biliyormusun :) teyze olacaksınız insss bende teyze Olcam ins:)
zaten moralim de bozuk hem nasıl ağlardımbundan sonra dökeceğin gözyaşları hep sevinç gözyaşı olsun minikgelinim...Rabbim mahcup etmesin
benim de aklımdan geçiyor tatlım...bu da sebep diyorum...
eşimle evlilik danışmanına gitmeye başlayacağız, biraz da cinsel terapist gibi. eşimdeki bu performans kaygısını yenmemiz lazım. bakalım inşallah başarılı oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?