- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.621
topiğin sahibi olarak, burada hamileliğini hatta doğumunu anlatacağın günleri sabırsızlıkla bekliyorum. inşallah hepsini birlikte yaşarız
merhaba arjadaşlar ben ankaradan ayzıyorum bir tüp bebekd enemem oldu olumlu sonuçlandı ancak 3 aylıkken kaybettim şimdi tekrar başlamak lazım ama eşimle bu ara hep kavgalıyız 1gün iyi isek haftaının diğer günleri kötüyüz bunaldım bilmiyorum ne yapcam çok karışık duygulardayım
canım benim canımmm canımm..Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
kızlarr ya bnm bazı korkularım var sizce kimyasal gebelk fln olmym. degerim <2.00 negatif cıktı ama hala adet olmadım.sizce bu sekılde kımyasal gebelık olablrmi tacrubesi yada bilgisi olan varmı
Detaylı anlatayım
Detaylı anlatayım
Allah raZi olsun cnm bnm inan sevincimi hemen geldim paylaştım çünkü hepinizin duasiyla ici. Hep rahat olmuştucanım benim canımmm canımm..
ne kadar sevindim anlatamam sana..
inan ne söyleyeceğimi bilmiyorum şu anda..
rabbim bizlerede nasip eder inşallah..
rabbim utandırmasın inşallah tutunurlar sana sımsıkı..
çok sevindim ya çoookkkk.
ah ah varya doktor 22 yumurtan dollendi diyince o odada kim varsa hıçkırık hıçkırığa ağladı alatamam yok onun tarifi:)iki gündür uyuyamadim heycan ve korkudan suanda ise sevinçten yapamıyorum cin gibiyim:)cnm bnm yaaa super bi haber inan. bilgisayarin basindan heyacanlandim burdan seni dusunemiyorum bulutlar uzerinde gibisindir heralde. ins bebislerde tutunacak sana:)
Cnmmmm 3 aylara cok mutlu giriyorum Perşembe kandil ins Ogün transferim olur..yapersembe yada cumtesi olacakmış doktor öle dedi...rabbimm hiç darda bırakmadı 5 kuruş cebimizde para yoktu benim 5 aydır maaşım yatmadı tup bebeğe başladığım günden itibaren hepsi yatti araba alacaktık kredi cikmadi bugün aradılar istediğimiz paradan fazlasinim verebiliyorlarmis nebilimmmm okdr cok ibretlik anlar yasadimki su iki haftada anlatamam bile..eve donerken arabaya bindm ve şükrettim Rabbime o istedi nasip etti bana bu gunu ben ona iyi bı kul Olcam daha cok çalıscam ins...sevincim tarafsızay canım ağlattın kız beni akşam akşam bütün gün aklımdaydın dualar ettim allahım dedim yarın 3 ayların başlangıcı şu mübarek gecenin hatrına güldür miniğimin yüzünü dedim ağlasın artık dedim ağlarsada mutluulktan ağlasın dedim her dakka valla tüylerim diken diken oldu kız rabbbimmm binlerce kere şükür inşşş herşey bundan daha kolay olacak ve geçirdiğin en stresli gün bu olsun başka stres yaşamazsın inşallh canım...... kurban olduğum rabbimden ümidini kesmedin bizde kesmedik tabiii sana mükafatını verdi... çok şükür çok şükür... darısı bebişlerinin sana tutunmasına olsun inş... darısı bize olsun... eşinede sana çook geçmiş olsun
tebrikler canımben yeniyim burda bende sevindim allah hayırlısıyla doğurmak nasip eder inşallah :93:
Günaydın kızlar...keşke güzel haberlerle gelseydim ama malesef
Batım pazar günü ve benim kasık ağrım,bel ağrım başladı çoktan,bildiğin adet ağrısı..lanet olası...tövbe tövbe neyse, bi de bugün itibariyle kuruluk da başladı,akıntı durdu,Geçmiş olsun bu ay için de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?